- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
- Konu Sahibi papatya7203
-
Beraber gün sayalım18 gün kalmış şimdi baktım
Ay sonu adet tarihi hep uzun gibi geliyor insana.
Ayın 1i sanki daha çabuk geliyor gibi
Ben daha ovulasyon bile görmedim. Aslında normal insanlar gibi olsaydı yarın olması gerekiyor 14. Gün diye.
Bakalım çıkacak mı
Beraber gün sayalım yalnız ben her ay bir gün öncesinden adet olurum yani 23 ünü bekliyorum18 gün kalmış şimdi baktım
Ay sonu adet tarihi hep uzun gibi geliyor insana.
Ayın 1i sanki daha çabuk geliyor gibi
Ben daha ovulasyon bile görmedim. Aslında normal insanlar gibi olsaydı yarın olması gerekiyor 14. Gün diye.
Bakalım çıkacak mı
Beraber gün sayalım
Beraber gün sayalım yalnız ben her ay bir gün öncesinden adet olurum yani 23 ünü bekliyorum
Bende beş gün gecikmiştim bugün idrarda gördümdarısı başına ovülasyon ile ikinci denememdi tuttu
Benim de olmadı bugün. Ama iş stresinden ertelendiğini düşünüyorum ben
Test yaptım negatif, sonradan çıkan silik çizgi var onu da umursamıyorum artık.
Geçen ay da sonradan çıkmıştı olmamıştı üzülmüştüm çünkü.
Yarın olacak gibi sanki
Sen test yaptın mı,var mı bi değişiklik
Bende bat gecikince üç gün arka arkaya hep test yaptım çıkmadı geç döllenme oluyor dördüncü gün çıktı umudunuzu kaybetmeyinBen battan bi gün önce test yapmıştım ama çıkmadı.. bugün de yok bisi bakalım günün ortalarına doğru değişecek mi durum..
Bende bat gecikince üç gün arka arkaya hep test yaptım çıkmadı geç döllenme oluyor dördüncü gün çıktı umudunuzu kaybetmeyin
Bende ovülasyon ile takip ettim bu ikinci denemeydi arka arkaya dört gün değerlendiriliyor kaçıncı günün tuttuğunu bilemeyiz o yüzden yumurtlamadan yirmi gün geçene kadar umut vardırBen ovulasyon ile takip etmiştim geç döllenme olma ihtimali bence yok gibi..
Regl başladı benimBen battan bi gün önce test yapmıştım ama çıkmadı.. bugün de yok bisi bakalım günün ortalarına doğru değişecek mi durum..
Merhaba kızlar.Bende sizin gibi için uğraşanlardanım.5.inde iğnemi vuruldum sabah 9.30 dün akşamda ilişki gerçekleşti hayırlısı olur inşallah.
dün akşam değerlendirdik bugün de olucak inşallah :)3 4 günü bol değerlendirin canım. Bugün ve yarınıda.
Rabbim nasip etsin bebişleri bu ay hepimize
Regl başladı benim
İnşallah sen iyi haberini alırsın
Canım bugün bende aynıydım ama tavukciğerden zehirlendim ben hamile kalındığındada tüketilmemeliymiş asla bilginiz olsunben çok hasta oldum ishal kusma acile gittik serum falan mide bulantısı yaşayınca korktum bir düşndüm bir gün bile zor dayandım hamileyken nasıl dayancam diye
çok geçmiş olsun canımCanım bugün bende aynıydım ama tavukciğerden zehirlendim ben hamile kalındığındada tüketilmemeliymiş asla bilginiz olsun
ben çok hasta oldum ishal kusma acile gittik serum falan mide bulantısı yaşayınca korktum bir düşndüm bir gün bile zor dayandım hamileyken nasıl dayancam diye
kuzum sanki pik gibi ya da yarın olucak bence boş geçme bugunu bir gebenin sayfasına sorsana birdekızlar dün silikti baya. Hiç bir şey yoktu. Ama akıntım falan başlamıştı değerlendirdik. Bu biraz önce baktım. Pik mi oluyo yoksa yarın mı pik sizce? Spermler biriksin diye bugün boş geçelim diyordum ama pikse geçmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?