- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi papatya7203
-
Evet vanım bundan önceki ay elimde 2 tane kalmıştı böyle çıktı.bu ay yeni aldım yine böyle çıkıyor.
bana test bozuk gibi geldi ama... her seferinde böyle çıkıyorsa o grup tamamen mi bozuk ki.. yeni bi tane alıp mı denesen acaba canımKızlar benim ovulasyon testim 2 aydır böyle çıkıyor.testin tarihi geçmiş değil.laboquick marka.hayıt tohumu kullanıyorum bundan dolayı olabilirmi acaba
ben yapıyorum canimKızlar selam.
Laboquick marka test yapan var mı bana bi yazsa. Yoksa bu testler bana kafayı yedirecek
Bugünde deneyeceğim bakalım aynı mı olacak.bana test bozuk gibi geldi ama... her seferinde böyle çıkıyorsa o grup tamamen mi bozuk ki.. yeni bi tane alıp mı denesen acaba canım
Canım ben akıntımı yıllardır göremiyorumanlamadım gerçekten. Yumurtlama akıntın oluyor mu, yumurta akı gibi?
Canım geçen ay ben de aynı oldum şiddetli bel ağrım vardı ve erken gebelik testi de negatif Di. Adet olmuştum ama sanırım kimyasal gebelik geçirmiştimKızlar merhaba ben 5 aylık evliyim ve ilk defa bu ay çocuk için deneme yaptık yumurtlama günümde hatta o hafta düzenli ilişki yaşadık 26 sı yumurtlama günümdü ve birliktelikten sonra kasıklarım da belimden bacağıma kalçama vuran agrılarım oldu adet günüm yarın ama 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan da felaket bel agrım var normalde olmaz bende bian da bakarım ki hasta olmuşum sizce geç döllenme olabilir mi?
Canım ben akıntımı yıllardır göremiyorum
Canım ben kaset testleri pek anlamıyorum keşke yardımcı olabilseydim ama sana tavsiyem stres yapma adetini bekle mevlam ne verirse hayırlısını verirmerhaba arkadaşlar ben adetimin 10 gününden 20 gününe kadar ovulasyon testi yaptım 20 günde dahil resimdeki gibi cıktı 21 günden itibaren tek çizgiyie düştü ben ikinci çizgiyi çok koyu görmedim kendimde ama10 günden beri eşimle deniyoruz en son pazartesi günü gecesi baktığımda sanki yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi benden eşimle denedim o an yine biraz kasıklarımda ara ara giren agrı var birde şişlik var neden sizce ve ve ben iki çizgi koyulugu yakalayamdm ama hamile olabilme ihtimail varmı sizc yumurtam çatlamış olabilirmi 15/01/2020 bu ayki adet tarihi gözüküyor
amin teşekürler:)Canım ben kaset testleri pek anlamıyorum keşke yardımcı olabilseydim ama sana tavsiyem stres yapma adetini bekle mevlam ne verirse hayırlısını verir
ben yapıyorum canim
merhaba arkadaşlar ben adetimin 10 gününden 20 gününe kadar ovulasyon testi yaptım 20 günde dahil resimdeki gibi cıktı 21 günden itibaren tek çizgiyie düştü ben ikinci çizgiyi çok koyu görmedim kendimde ama10 günden beri eşimle deniyoruz en son pazartesi günü gecesi baktığımda sanki yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi benden eşimle denedim o an yine biraz kasıklarımda ara ara giren agrı var birde şişlik var neden sizce ve ve ben iki çizgi koyulugu yakalayamdm ama hamile olabilme ihtimail varmı sizc yumurtam çatlamış olabilirmi 15/01/2020 bu ayki adet tarihi gözüküyor
tabi gönderdimKuzum şuan foto var mı atsan sana Zahmet.
Çizgilere bi bakayım.
Benim hepsi bozuk sanırım ya.
insallah teşekkürler bekliyorumGaliba yumurta olmuş canım. Bu kaset tipleri bazen göstermiyor tam olarak. Değerlendirdiysen bekle bakalım inşallah tutar
tabi gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?