• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum sanki pik gibi ya da yarın olucak bence boş geçme bugunu bir gebenin sayfasına sorsana birde

gerek kalmadı şimdi renk oturdu pik 😁

image.jpg

15 inde adet olmam lazım 10 u erken gebelik testi yapsam sonuç çıkarmı acaba ya beklemek çok zor🙈

Kızlar benim ovulasyon testim 2 aydır böyle çıkıyor.testin tarihi geçmiş değil.laboquick marka.hayıt tohumu kullanıyorum bundan dolayı olabilirmi acaba 🤔

Eklentiler

• 20200108_140222.jpg
    20200108_140222.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim ve ilk defa bu ay çocuk için deneme yaptık yumurtlama günümde hatta o hafta düzenli ilişki yaşadık 26 sı yumurtlama günümdü ve birliktelikten sonra kasıklarım da belimden bacağıma kalçama vuran agrılarım oldu adet günüm yarın ama 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan da felaket bel agrım var normalde olmaz bende bian da bakarım ki hasta olmuşum sizce geç döllenme olabilir mi?

Kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim ve ilk defa bu ay çocuk için deneme yaptık yumurtlama günümde hatta o hafta düzenli ilişki yaşadık 26 sı yumurtlama günümdü ve birliktelikten sonra kasıklarım da belimden bacağıma kalçama vuran agrılarım oldu adet günüm yarın ama 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan da felaket bel agrım var normalde olmaz bende bian da bakarım ki hasta olmuşum sizce geç döllenme olabilir mi?

Olabilir. Adetin yarınsa bekle biraz daha canım.

Kızlar selam.
Laboquick marka test yapan var mı bana bi yazsa. Yoksa bu testler bana kafayı yedirecek :sinirli:

ben çok hasta oldum ishal kusma acile gittik serum falan mide bulantısı yaşayınca korktum bir düşndüm bir gün bile zor dayandım hamileyken nasıl dayancam diye :KK43:
Gecmis olsun. Siddetli karin agrisi ve ishal var bende de. Bat 16 ocak. Belirti olabilir mi ki acaba??🤩

Back