Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar en son gelişmeleri yazayım dedim. Doktorum amh düşük diye rahim filmi istemişti, duruma göre planlama yaparız demişti. Rahim filmin tertemiz, fsh da iyi amh’yi şimdilik önemsemiyoruz, 6 ay deneyin olmazsa gel bi daha değerlendiririz dedi. Vitamin takviyesi verdi. Bir de çok stressin, kendini bu kadar dinleme belirti melirti arama, internetten de çok araştırma dedi.
Ben hakikaten bu süreçte çok stres yaptım, psikolojik olarak kendimi çok etkiledim. Buraya girip girip her bişeyi inceledim okudum kendimde sorun aradım durup dururken. Size de tavsiyem benim gibi yapmayın. Rahat olun en önemlisi bu. Umarım da en kısa zamanda hepimiz alıcaz bebişleri kucağımıza

Bende sürekli stres yapıyorum 2 aydır istiyorum bu 3. Ayım daha yeni başladım sayılır ama yinede stres yapıyorum ya

Merhabalar,
Ben de burada yeniyim, kullandigim App yumurtlama tarihimi 2 ocak olarak gosterdi, Ben de 30 araliktan baslayarak her aksam uzeri bir yumurtlama testi yaptim ve gulen surati LH degerinin yuksek oldugu gunu 3 ocak cuma gunu yakaladim. Onceki gunu, ve o gunu degerlendirdik, sonraki uc gunu de degerlendirdik, bir gun bi bos yapmadan, cumartesi gununden beri sol kasigimda normalde yumurtlama gunumde hissettigim hafif agriyi hissediyorum, hergun folik asit tabletlerimi almanya devam ediyorum, kahve ve caya ara Verdim, cunku kafein Olumsuz etkileyebiliyormus yumurtlamayi, portakal suyu iciyorum tabletle birlikte. InsaAllah hepimiz icin olumlu sonuclanir. ALLAH hayirli bebisler nasip etsin.

elde olmuyor biliyorum ama gerçekten takmamak lazım senin de çok yeniymiş bak.
Okudugum ve YouTube Dan izledigim kadariyla bu konu uzmanlari kafaya cok takip stres yapmayın diyor, degerlendirirken gayet rahat ve arzulu olmanin üzerine vurgu yapiyor. Bence pozitifligin rolu buyuk, InsaAllah Guzel haberler veririz hepimiz

Bir gebenin günlüğü diye sayfa var instagram da ordan aldım ancak takimi ovülasyon_testi_burcu diye sayfa yaptı aldığım sayfa pek ilgilenemiyordu
Anladım canım kaç aydır istiyordun peki
Bende ilk bu ay ovulasyon testi aldım 15 gündür takip ediyorum ama daha yumurtlama olmadı

Okudugum ve YouTube Dan izledigim kadariyla bu konu uzmanlari kafaya cok takip stres yapmayın diyor, degerlendirirken gayet rahat ve arzulu olmanin üzerine vurgu yapiyor. Bence pozitifligin rolu buyuk, InsaAllah Guzel haberler veririz hepimiz

Aynen öyle canım. Her şeyde olduğu gibi pozitiflik önemli. Güzel haberleri alıcaz hepimiz umarım ki

Canım sana tavsiyem hiç belirti arama kendinde. O da insanı bi sapıttırıyor, benim aralık öyle geçti dertli oluyor. En iyisi adeti beklemek ve düşünmemek çok

Anladım canım kaç aydır istiyordun peki
Bende ilk bu ay ovulasyon testi aldım 15 gündür takip ediyorum ama daha yumurtlama olmadı
Merak etmeyin bende altı aydır istiyordum ikinci ovülasyon denememdi bu ilkinde 20.gün gördüm yumurtlama bu seferde 25.gün devam edin teste birde soğan kürü yaptım bu sefer

Merak etmeyin bende altı aydır istiyordum ikinci ovülasyon denememdi bu ilkinde 20.gün gördüm yumurtlama bu seferde 25.gün devam edin teste birde soğan kürü yaptım bu sefer

Ben de bir gebenin günlüğünden aldım bu ay. App’lerde ovu yakın diyor, ama testte hiçbir şey yok henüz. Bi belirtim de yok zaten. Teste devam, bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…