- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
teşekkür ederim kuzucumCanım çok geçmiş olsun, dikkat et. Havalar malum, herkes hasta bu ara. Bol su iç, vitamin takviyesi al mutlaka.
kuzum sanki pik gibi ya da yarın olucak bence boş geçme bugunu bir gebenin sayfasına sorsana birde
kaçıncı günde gördün canım
kaçıncı günde gördün canım
3-4 gün değerlendir canım
15 inde adet olmam lazım 10 u erken gebelik testi yapsam sonuç çıkarmı acaba ya beklemek çok zor
Evet koyulaşmış pik:)kızlar dün silikti baya. Hiç bir şey yoktu. Ama akıntım falan başlamıştı değerlendirdik. Bu biraz önce baktım. Pik mi oluyo yoksa yarın mı pik sizce? Spermler biriksin diye bugün boş geçelim diyordum ama pikse geçmeyelim
merhaba canim hosgeldinTeşekkür ederim ☺ Merhaba kızlar ☺
tam anlamadim silik cizgi mi cikiyor canimKızlar benim ovulasyon testim 2 aydır böyle çıkıyor.testin tarihi geçmiş değil.laboquick marka.hayıt tohumu kullanıyorum bundan dolayı olabilirmi acaba
Kızlar benim ovulasyon testim 2 aydır böyle çıkıyor.testin tarihi geçmiş değil.laboquick marka.hayıt tohumu kullanıyorum bundan dolayı olabilirmi acaba
Kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim ve ilk defa bu ay çocuk için deneme yaptık yumurtlama günümde hatta o hafta düzenli ilişki yaşadık 26 sı yumurtlama günümdü ve birliktelikten sonra kasıklarım da belimden bacağıma kalçama vuran agrılarım oldu adet günüm yarın ama 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan da felaket bel agrım var normalde olmaz bende bian da bakarım ki hasta olmuşum sizce geç döllenme olabilir mi?
Evet vanım bundan önceki ay elimde 2 tane kalmıştı böyle çıktı.bu ay yeni aldım yine böyle çıkıyor.dağılmış gibi duruyor. Bozuk gibi. Her gün mü böyle çıkıyor?
Kırmızı kanlı gibi dağınık çıkıyor canım.tam anlamadim silik cizgi mi cikiyor canim
Gecmis olsun. Siddetli karin agrisi ve ishal var bende de. Bat 16 ocak. Belirti olabilir mi ki acaba??ben çok hasta oldum ishal kusma acile gittik serum falan mide bulantısı yaşayınca korktum bir düşndüm bir gün bile zor dayandım hamileyken nasıl dayancam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?