- Konu Sahibi papatya7203
-
Tekrar hayırlı olsun saglıcakla al bebegini kucağına inşAllahMerak etmeyin bende altı aydır istiyordum ikinci ovülasyon denememdi bu ilkinde 20.gün gördüm yumurtlama bu seferde 25.gün devam edin teste birde soğan kürü yaptım bu sefer
Darısı tez zamanda başınıza inşallahTekrar hayırlı olsun saglıcakla al bebegini kucağına inşAllah
C çizgisi çıkıyor dimi hep pda çıkmazsa test bozuktur kaçıncı gğnü adetin bugünBen de bir gebenin günlüğünden aldım bu ay. App’lerde ovu yakın diyor, ama testte hiçbir şey yok henüz. Bi belirtim de yok zaten. Teste devam, bakalım hayırlısı.
C çizgisi çıkıyor dimi hep pda çıkmazsa test bozuktur kaçıncı gğnü adetin bugün
Bugün ki testinin resmi var mı yarın yada öbür gün olacaktır yumurtlamaçıkıyor ama silik. 9. Gün bugün adetin. Belirti yok dedim ama az önce tuvalette yumurta akı gibi akıntı gördüm.yumurtlamam başladı mı ki yahu. Çatladı mı yoksa Bugün eşim evde değil, sabah denesek olur mu ki ay şaşırdım valla.
Bugün ki testinin resmi var mı yarın yada öbür gün olacaktır yumurtlama
Hee mutlaka bir saat önceden sıvıyı kesmelisin çok etkili oluyor mesela sabah ilk idrarı yapıp hemen bi bardak su iç bir saat anca kahvaltı hazırlayana kadar vs yap testifotoya gerek bile yok baya silik çünkü. Ben becerememiş de olabilirim testi. Sıvı alımı, idrarı tutma filan zorlanıyorum baya
Hee mutlaka bir saat önceden sıvıyı kesmelisin çok etkili oluyor mesela sabah ilk idrarı yapıp hemen bi bardak su iç bir saat anca kahvaltı hazırlayana kadar vs yap testi
Merhabalar
Yeni yıl herkese en yakın zamanda iyi haberler getirir inşallah
Ben de katılayım size:)
Bat 6 ocak bakalım.
Zor ama sakin kalmak çok odaklanmamak lazım bu süreçte. Sabıırr
Benim de sat 24 u canım. Ben ovulasyon testi falan yapmıyorum, akışına bıraktımSelam kızlar :)
Bende katıldım aranıza.
Sat 24 aralık.
3 aydır olmuyor bizimde.
2 yaşında bi oğlum var. Kardeşi olsun istiyorum.
3 aydır olmayınca bitki kürleri, bal tarçın çörek otu kürü yaptım.
Şimdide incir kürü içiyorum.
Bi yandan da ovulasyon yapmaya başladım.
Bugün 5. Testi yaptım henüz yok.
Kürler işe yararsa 7sinde yumurta olması lazım. Belkide daha geç olur bilmiyorum.
Ben yine sadece testlere güvenmeyip bu ay 1 gün boş 1 gün ilişki olarak ilerliyoruz.
İnşallah hepiniz bu ay hamiş olur Eylül anneleri kısmına terfi ederiz :)
Ben ilk denemem bu marka aldım ama şu ana kadar hiç t c den koyu olmadı bende pek memnun değilim o yüzden
Canım sen bu testte mi Yumurtlama yı gördün
Benim de sat 24 u canım. Ben ovulasyon testi falan yapmıyorum, akışına bıraktım
Bende beş gün gecikmiştim bugün idrarda gördümCanım batlarimiz aynı.. ben olmadım ama sende durum ne ??
Canım batlarimiz aynı.. ben olmadım ama sende durum ne ??
Aynen canım her uyandığım günü bir gün eksiltiyorum.Geçen ay yaşamadığım belirti kalmadı bu ay belirti falan aramayacagim o konuda kafam rahatAy sanada 24üne sanki 24 sene varmış gibi geliyor mu
Aynen canım her uyandığım günü bir gün eksiltiyorum.Geçen ay yaşamadığım belirti kalmadı bu ay belirti falan aramayacagim o konuda kafam rahat
Teşekkür ederim canım aynen dediğin gibi yapıyorum bendeBen 3 sene önce oğluma bunu kullanmıştım. Yumurta gününü yakalamıştım.
Ama ben şansa bırakmıyorum 1 gün boş 1 gün ilişki olarak ilerliyoruz. Sende öyle yap canım. Testte sorun olsada gün kaçmaz
Amin İnşAllah canımDarısı tez zamanda başınıza inşallah
Teşekkür ederim canım aynen dediğin gibi yapıyorum bende
19 veya 20 ocak canımBat ne zaman kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?