Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bir gebenin günlüğünden aldım bu ay. App’lerde ovu yakın diyor, ama testte hiçbir şey yok henüz. Bi belirtim de yok zaten. Teste devam, bakalım hayırlısı.
C çizgisi çıkıyor dimi hep pda çıkmazsa test bozuktur kaçıncı gğnü adetin bugün

C çizgisi çıkıyor dimi hep pda çıkmazsa test bozuktur kaçıncı gğnü adetin bugün

çıkıyor ama silik. 9. Gün bugün adetin. Belirti yok dedim ama az önce tuvalette yumurta akı gibi akıntı gördüm. yumurtlamam başladı mı ki yahu. Çatladı mı yoksa Bugün eşim evde değil, sabah denesek olur mu ki ay şaşırdım valla.

Bugün ki testinin resmi var mı yarın yada öbür gün olacaktır yumurtlama

fotoya gerek bile yok baya silik çünkü. Ben becerememiş de olabilirim testi. Sıvı alımı, idrarı tutma filan zorlanıyorum baya
Hee mutlaka bir saat önceden sıvıyı kesmelisin çok etkili oluyor mesela sabah ilk idrarı yapıp hemen bi bardak su iç bir saat anca kahvaltı hazırlayana kadar vs yap testi

Merhabalar
Yeni yıl herkese en yakın zamanda iyi haberler getirir inşallah
Ben de katılayım size:)
Bat 6 ocak bakalım.
Zor ama sakin kalmak çok odaklanmamak lazım bu süreçte. Sabıırr

Canım batlarimiz aynı.. ben olmadım ama sende durum ne ??

Benim de sat 24 u canım. Ben ovulasyon testi falan yapmıyorum, akışına bıraktım

Ben ilk denemem bu marka aldım ama şu ana kadar hiç t c den koyu olmadı bende pek memnun değilim o yüzden
Canım sen bu testte mi Yumurtlama yı gördün

Ben 3 sene önce oğluma bunu kullanmıştım. Yumurta gününü yakalamıştım.
Ama ben şansa bırakmıyorum 1 gün boş 1 gün ilişki olarak ilerliyoruz. Sende öyle yap canım. Testte sorun olsada gün kaçmaz

Canım batlarimiz aynı.. ben olmadım ama sende durum ne ??

Benim de olmadı bugün. Ama iş stresinden ertelendiğini düşünüyorum ben
Test yaptım negatif, sonradan çıkan silik çizgi var onu da umursamıyorum artık.
Geçen ay da sonradan çıkmıştı olmamıştı üzülmüştüm çünkü.
Yarın olacak gibi sanki
Sen test yaptın mı,var mı bi değişiklik

Aynen canım her uyandığım günü bir gün eksiltiyorum.Geçen ay yaşamadığım belirti kalmadı bu ay belirti falan aramayacagim o konuda kafam rahat

18 gün kalmış şimdi baktım
Ay sonu adet tarihi hep uzun gibi geliyor insana.
Ayın 1i sanki daha çabuk geliyor gibi
Ben daha ovulasyon bile görmedim. Aslında normal insanlar gibi olsaydı yarın olması gerekiyor 14. Gün diye.
Bakalım çıkacak mı

Teşekkür ederim canım aynen dediğin gibi yapıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…