- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
Ben 3 aydır deniyorum yok olmuyor. Bütün kurallara uyuyorum. Kaset tipi olanlardan denedim. Sonra dediler strip testler daha güvenli bu ay onlarla denedim hala yakalayamadım. Adet olana kadar deneyeceğim.ben de ovülasyon testlerinde iki çizgiyi aynı koyulukta hiç göremiyorum.. acaba yaparken bir yanlışlık mı yapıyorum ki..
Sıvı tüketmiyorum 3 saat tuvalete de çıkmıyorum. En koyu testimi atayım size herkes pik olmamış daha dedi. Neden böyle oluyor anlamadım.Testi yapmadan önce 4 saat sıvı su tüketmeyin deniyor zamanlamayla ilgili bir sıkıntı olmasın acaba seninde 31-1 i gibi pik olması lazımdı o tarihe göre ama
İnş canım ilk hamileliğin için de kullanmışmıydı kürler işe yarıyor mu ben hiç yapmadım birkaç arkadaşım folikasit kullanıp öncesinde hep hamile kaldıSelam kızlar :)
Bende katıldım aranıza.
Sat 24 aralık.
3 aydır olmuyor bizimde.
2 yaşında bi oğlum var. Kardeşi olsun istiyorum.
3 aydır olmayınca bitki kürleri, bal tarçın çörek otu kürü yaptım.
Şimdide incir kürü içiyorum.
Bi yandan da ovulasyon yapmaya başladım.
Bugün 5. Testi yaptım henüz yok.
Kürler işe yararsa 7sinde yumurta olması lazım. Belkide daha geç olur bilmiyorum.
Ben yine sadece testlere güvenmeyip bu ay 1 gün boş 1 gün ilişki olarak ilerliyoruz.
İnşallah hepiniz bu ay hamiş olur Eylül anneleri kısmına terfi ederiz :)
En koyusu bu 1 ocak .Testi yapmadan önce 4 saat sıvı su tüketmeyin deniyor zamanlamayla ilgili bir sıkıntı olmasın acaba seninde 31-1 i gibi pik olması lazımdı o tarihe göre ama
Stres ruhhali çok etken çok takıyoruz bende öyle eşim çok istiyor birde benim daha çok baskı altında hissediyorum 1,5 yıldır evliyiz aslında ama sanki hiç olmıcak gibi hep stresizSıvı tüketmiyorum 3 saat tuvalete de çıkmıyorum. En koyu testimi atayım size herkes pik olmamış daha dedi. Neden böyle oluyor anlamadım.
En koyusu bu 1 ocak .
Benimde bu şekilde çıktı ama 1 gün öncesi senin gibiydi bence sen sonra yumurtlamışsın
Testi yapmadan önce 4 saat sıvı su tüketmeyin deniyor zamanlamayla ilgili bir sıkıntı olmasın acaba seninde 31-1 i gibi pik olması lazımdı o tarihe göre ama
Ertesi gün bembeyaz çıktı ama. Yanlış söylemişim en koyusu 30 ocak.Benimde bu şekilde çıktı ama 1 gün öncesi senin gibiydi bence sen sonra yumurtlamışsın
İnşAllah canımSelam kızlar :)
Bende katıldım aranıza.
Sat 24 aralık.
3 aydır olmuyor bizimde.
2 yaşında bi oğlum var. Kardeşi olsun istiyorum.
3 aydır olmayınca bitki kürleri, bal tarçın çörek otu kürü yaptım.
Şimdide incir kürü içiyorum.
Bi yandan da ovulasyon yapmaya başladım.
Bugün 5. Testi yaptım henüz yok.
Kürler işe yararsa 7sinde yumurta olması lazım. Belkide daha geç olur bilmiyorum.
Ben yine sadece testlere güvenmeyip bu ay 1 gün boş 1 gün ilişki olarak ilerliyoruz.
İnşallah hepiniz bu ay hamiş olur Eylül anneleri kısmına terfi ederiz :)
Sanki yumurtlamışsın gibi canım
Kızlar bende 2 aydır normal denedim olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onu yapıyorum bakalım inşallah olur benim testlerim de böyle daha yumurtlama olmadı eger bu testden memnun kalmazsam diğer ay testi değişmeyi düşünüyorum
Ertesi gün bembeyaz çıktı ama. Yanlış söylemişim en koyusu 30 ocak.
Ondan aldım testleri zaten. O olmamış devam dediben de ilk defa bu testten aldım başladım daha yeni. Bakalım pik görecek miyim?
Senin 30’u filan olmuş gibi bence de. Bir gebenin günlüğüne atıp sorsana o ilgileniyormuş bu tarz şeylerde bana yaz bi sorun olursa demişti.
Kimyasal gebelik olmuş seninde canım benimde 436 civarına kadar çıkıp düşmüştü 1 sene oldu üstüne hamile kalamadımÖncelikle bu formda yeni oldugumu belirteyim.2,5 yıldır bebek için tedavi görüyorum.Çok doktor gezdim.Hiç birinden sonuç alamadım.Ve polikistikover oldugumu söylediler.Eylül de farklı bir doktora gittim.Ve bana ilk defa klomen verdi.Sonrasında çatlatma iğnesi verdi.Günleri de değerlendirdik.Ekim 17 de hamile oldugumu öğrendim.Yanlız en fazla değerim 100 e kadar çıktı.Sonrasında düşmeye başladı.Ve değerim sıfırlandı.Ondan sonra adet olmadım taa ki aralık 21 i ne kadar.Şimdi tekrar klomene+ inofolic combiye başladık.Bugün kontrolüm vardı ve sağ tarafımda 21 mm yumurta oluşmuş.Yarın iğne vurulacagım.Bu şekilde olup 2. ay da hamile kalan oldu mu ?
Kısmet ama hayırlısıyla hepimizin bu ay tutsun inşKimyasal gebelik olmuş seninde canım benimde 436 civarına kadar çıkıp düşmüştü 1 sene oldu üstüne hamile kalamadım
Evet kimyasal oldu.Kimyasaldan 2 ay sonra hastalandım.Dün iğnemi de vuruldum.İnşallah bu sefer tutunur.Ve kimyasaldan sonraki ay hamile kalan çokmuşKimyasal gebelik olmuş seninde canım benimde 436 civarına kadar çıkıp düşmüştü 1 sene oldu üstüne hamile kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?