• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
18 gün kalmış şimdi baktım 😁
Ay sonu adet tarihi hep uzun gibi geliyor insana.
Ayın 1i sanki daha çabuk geliyor gibi 😁
Ben daha ovulasyon bile görmedim. Aslında normal insanlar gibi olsaydı yarın olması gerekiyor 14. Gün diye.
Bakalım çıkacak mı
Beraber gün sayalım
18 gün kalmış şimdi baktım 😁
Ay sonu adet tarihi hep uzun gibi geliyor insana.
Ayın 1i sanki daha çabuk geliyor gibi 😁
Ben daha ovulasyon bile görmedim. Aslında normal insanlar gibi olsaydı yarın olması gerekiyor 14. Gün diye.
Bakalım çıkacak mı
Beraber gün sayalım yalnız ben her ay bir gün öncesinden adet olurum yani 23 ünü bekliyorum

Beraber gün sayalım

Beraber gün sayalım yalnız ben her ay bir gün öncesinden adet olurum yani 23 ünü bekliyorum

Ben 3 ayda bir adet oluyorum.
Bu son adeti de ilaçla oldum.
Bi düzenim yok.
O yüzden ovulasyon bekliyorum ama belki daha çoook vardır. Bir sürü kür yaptım bakalım inşallah olur

Benim de olmadı bugün. Ama iş stresinden ertelendiğini düşünüyorum ben😐
Test yaptım negatif, sonradan çıkan silik çizgi var onu da umursamıyorum artık.
Geçen ay da sonradan çıkmıştı olmamıştı üzülmüştüm çünkü.
Yarın olacak gibi sanki😐
Sen test yaptın mı,var mı bi değişiklik🙂

Ben battan bi gün önce test yapmıştım ama çıkmadı.. bugün de yok bisi bakalım günün ortalarına doğru değişecek mi durum..

Ben battan bi gün önce test yapmıştım ama çıkmadı.. bugün de yok bisi bakalım günün ortalarına doğru değişecek mi durum..
Bende bat gecikince üç gün arka arkaya hep test yaptım çıkmadı geç döllenme oluyor dördüncü gün çıktı umudunuzu kaybetmeyin ❤️

Merhaba kızlar.Bende sizin gibi için uğraşanlardanım.5.inde iğnemi vuruldum sabah 9.30 dün akşamda ilişki gerçekleşti hayırlısı olur inşallah.

Ben ovulasyon ile takip etmiştim geç döllenme olma ihtimali bence yok gibi..
Bende ovülasyon ile takip ettim bu ikinci denemeydi arka arkaya dört gün değerlendiriliyor kaçıncı günün tuttuğunu bilemeyiz o yüzden yumurtlamadan yirmi gün geçene kadar umut vardır🤲

Merhaba kızlar.Bende sizin gibi için uğraşanlardanım.5.inde iğnemi vuruldum sabah 9.30 dün akşamda ilişki gerçekleşti hayırlısı olur inşallah.

3 4 günü bol değerlendirin canım. Bugün ve yarınıda.
Rabbim nasip etsin bebişleri bu ay hepimize

ben çok hasta oldum ishal kusma acile gittik serum falan mide bulantısı yaşayınca korktum bir düşndüm bir gün bile zor dayandım hamileyken nasıl dayancam diye :(

ben çok hasta oldum ishal kusma acile gittik serum falan mide bulantısı yaşayınca korktum bir düşndüm bir gün bile zor dayandım hamileyken nasıl dayancam diye :KK43:
Canım bugün bende aynıydım ama tavukciğerden zehirlendim ben hamile kalındığındada tüketilmemeliymiş asla bilginiz olsun

Merhaba kızlar bende birgebeningünlüğü sayfasınfan test aldım ve geçen ay regl olduğum günden itibaren 11. gün yumurtlamayı görmüştüm. Fakat 4 gün değerlendiremedik ve bu ay hala test yapıyorum. Ve regl olmama 1 hafta falan kaldı hala pik yok. Ben 26 aralık pik var sanmıştım ama yok dendi. Hatta sayfanın sahibi bayan takibini yapıyor. Bakalım merakla teste devam ediyorum. Bazı aylar hiç yumurtlama olmazmış veya regl olmadan öncede olabiliyormuş yumurtlama. O yüzden testlere devam edin diyorlar.

Eklentiler

• B6FB7A79-B105-4E78-A949-82CE7F126871.jpeg
    B6FB7A79-B105-4E78-A949-82CE7F126871.jpeg
    203,4 KB · Görüntüleme: 59
  • E45567A9-A1A6-46B4-AE7C-479E9FC9D047.jpeg
    E45567A9-A1A6-46B4-AE7C-479E9FC9D047.jpeg
    188 KB · Görüntüleme: 59
kızlar dün silikti baya. Hiç bir şey yoktu. Ama akıntım falan başlamıştı değerlendirdik. Bu biraz önce baktım. Pik mi oluyo yoksa yarın mı pik sizce? Spermler biriksin diye bugün boş geçelim diyordum ama pikse geçmeyelim 😝🤣

Eklentiler

• DA9689E8-EB2D-40F1-8BF5-0857D65B4506.jpeg
    DA9689E8-EB2D-40F1-8BF5-0857D65B4506.jpeg
    67,3 KB · Görüntüleme: 46
ben çok hasta oldum ishal kusma acile gittik serum falan mide bulantısı yaşayınca korktum bir düşndüm bir gün bile zor dayandım hamileyken nasıl dayancam diye :KK43:

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et. Havalar malum, herkes hasta bu ara. Bol su iç, vitamin takviyesi al mutlaka.

kızlar dün silikti baya. Hiç bir şey yoktu. Ama akıntım falan başlamıştı değerlendirdik. Bu biraz önce baktım. Pik mi oluyo yoksa yarın mı pik sizce? Spermler biriksin diye bugün boş geçelim diyordum ama pikse geçmeyelim 😝🤣
kuzum sanki pik gibi ya da yarın olucak bence boş geçme bugunu bir gebenin sayfasına sorsana birde

Back