Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım en koyu gün başlayıp sonrasında 4 günü değerlendirmek önemli.
Bu arada teste de devam edersin.
Zaten çatlayınca silikleşecek tekrar.
Yani pik olduğunda 4 gün kaçırmayın

Canım en koyu gün başlayıp sonrasında 4 günü değerlendirmek önemli.
Bu arada teste de devam edersin.
Zaten çatlayınca silikleşecek tekrar.
Yani pik olduğunda 4 gün kaçırmayın
Yani kafami karistiran şu. Soerm kalitesi icin en az 1 gun ara vermek lazim. Diyelim ki ayin 2sinde en koyu oldu. 2si 3u 5i mi degerlendirmek mantikli

Yani kafami karistiran şu. Soerm kalitesi icin en az 1 gun ara vermek lazim. Diyelim ki ayin 2sinde en koyu oldu. 2si 3u 5i mi degerlendirmek mantikli

Ben oğluma 1 gün ara vermeli ilişkiyle hamile kalmıştım.
Hemde son ilişki yumurtlamadan 2-3 gün önceydi.
Bu ayda öyle yaptık ama yumurta olmadı.
Ovulasyon yakalayanlar üst üste yapıyor ama 1 gün ara vererekte olur. Sperm ler vücutta 24-72 saat canlı kalıyor çünkü

Her gün yapmak bence de sperm kalitesini etkiliyo. koyu gördüğün gün dolu, ertesi gün boş ve sonraki gün yine dolu denemek sanki daha iyi gibi ama bilemiyorum 4 gün üst üste yapan da var.

Bir kac ay boyle denememiz oldu. Ama dedigim gibi hareketlilikte sorun oldugu icin olmadi bu ay takviye ilac kullanio eşim bende folicasite basladim.

Her gün yapmak bence de sperm kalitesini etkiliyo. koyu gördüğün gün dolu, ertesi gün boş ve sonraki gün yine dolu denemek sanki daha iyi gibi ama bilemiyorum 4 gün üst üste yapan da var.
Bu da bana daha mantikli geliyor. Ama herkes de diyor ki koyudan sonraki gun catlar o zmn yapmak lazm oyle de 2 gun pespese nasil olur iice kafam karisti

Bir kac ay boyle denememiz oldu. Ama dedigim gibi hareketlilikte sorun oldugu icin olmadi bu ay takviye ilac kullanio eşim bende folicasite basladim.

Canım bizde de o zaman hafifte olsa bi sıkıntı görmüştü dr.
Varikosel başlangıcı vardı zaten.
Aktar eşime epimedyumlu macun vermişti.
Kime verdiysem çocuğu oldu diye.
Dedik bunuda deneyelim.
Gerçekten o ay hamile kaldım.
Her aktarda var.

Keciboynuzu bide pekmezini yiyor findik fln filan bide onu deneyelim bakalim

Bu da bana daha mantikli geliyor. Ama herkes de diyor ki koyudan sonraki gun catlar o zmn yapmak lazm oyle de 2 gun pespese nasil olur iice kafam karisti

ben bu ay pikten önceki gün, pik günü,ertesi gün çatladığında ve sonraki gün değerlendirdim. Olmadı valla öyle üst üste sıkıcı da oluyor açıkçası. Bu ay gün aşırı denicez bakalım nolucak ben de yeni deneyimliyorum canım.

Keciboynuzu bide pekmezini yiyor findik fln filan bide onu deneyelim bakalim

Bende bugün yeniden aldırdım.
Ama sanırım 1 2 ay ara vermek istiyorum bebiş olayına.
Hem biraz uzaklaşmak hemde kilo vermek için.
10 kilo fazlam var.
Bakalım belki onunda etkisi olur gidince

Ayyy biz bu ay hep 1 gün boş 1 gün ilişki olarak ilerledik.
Tiksindij artık öğğ geldi
Şimdi bebe olayı ortadan kalktı ya 4 gündür yanaşmıyoruz.
Bi özleyelim diye ahahhaha

Bende bugün yeniden aldırdım.
Ama sanırım 1 2 ay ara vermek istiyorum bebiş olayına.
Hem biraz uzaklaşmak hemde kilo vermek için.
10 kilo fazlam var.
Bakalım belki onunda etkisi olur gidince
Hic dusunmedn yapsak bence kafalar rahatken olur esime diorm bazen gidelim tup yapalim die doktor da sacmalama bi sorun yok biraz takviyeyle olur dio.ama strese sokmak istemiorm ikimizi de.

Hic dusunmedn yapsak bence kafalar rahatken olur esime diorm bazen gidelim tup yapalim die doktor da sacmalama bi sorun yok biraz takviyeyle olur dio.ama strese sokmak istemiorm ikimizi de.

Tüp bebek daha zor bence.
Asıl o zaman tamamen ona odaklı oluyor insan.
Allah mecbur bırakmasın. Ama en son seçenek o.
İnşallah gerek kalmadan gelir kuzu.
Bizim 4.5 sene olmadı. Artık tüp bebek deneyelim dediğimiz ay geldi :)

Ayyy biz bu ay hep 1 gün boş 1 gün ilişki olarak ilerledik.
Tiksindij artık öğğ geldi
Şimdi bebe olayı ortadan kalktı ya 4 gündür yanaşmıyoruz.
Bi özleyelim diye ahahhaha

biz de regli bitti oldu bişeyler, şimdi iki gündür yine yanaşmıyoruz. Eşim çok yoğun bu ara zaten mesai falan yapıyor. Ben de rahat bıraktım dinlensin Valla böyle çocuk için mota mot her gün sıkıcı oluyor planlı falan, umarım soğumayız birbirimizden bu süreçte

Valla ben koydum kafaya nisanda tekrar sperm testine cagirdilar o zmna kdr olmazsa yapcam. Gario garip davranioruz psikolojimiz bozuldu artk kendimizde kusur arioruz hep

Bebegi dusunmekten insan robot gibi oluo valla

Yok yok o tiksinmeden sonra hamilelikte libido bi artıyor ki ahhahaha
Eşim hergün dese sesim çıkmazdı yani

Valla ben koydum kafaya nisanda tekrar sperm testine cagirdilar o zmna kdr olmazsa yapcam. Gario garip davranioruz psikolojimiz bozuldu artk kendimizde kusur arioruz hep

Sen bilirsin kuzum nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın.
En çokta biz kadınlar etkileniyoruz.
Daha duygusalız diye heralde.
Ben bugün test negatif diye çok üzgünüm mesela.
Ama eşim bitane var Allaha şükür olmazsa ne yapalım dedi ve bitti.
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…