- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi papatya7203
-
- #1.061
Herkese merhaba. Bir kac sorum olacak bir yerlerde yaziyordur da denk gelemedim. Bugun ovulsyn test8ne basladim. 16sinda adet olmustum. Silik bir cizgi cikti. Asıl sorum en koyu hali gordugumuzde ve ertesi gunu mu degerlendirmek lazım. Bide koyudan sonra siliklesinde teste devam ediyormusunuz
Yani kafami karistiran şu. Soerm kalitesi icin en az 1 gun ara vermek lazim. Diyelim ki ayin 2sinde en koyu oldu. 2si 3u 5i mi degerlendirmek mantikliCanım en koyu gün başlayıp sonrasında 4 günü değerlendirmek önemli.
Bu arada teste de devam edersin.
Zaten çatlayınca silikleşecek tekrar.
Yani pik olduğunda 4 gün kaçırmayın
canim bence yumurtlama gununu mutlaka degerlndirdik ben o zaman hamile kaldimYani kafami karistiran şu. Soerm kalitesi icin en az 1 gun ara vermek lazim. Diyelim ki ayin 2sinde en koyu oldu. 2si 3u 5i mi degerlendirmek mantikli
Bugun silik bi cizgi cikti beklemedeym o gun icincanim bence yumurtlama gununu mutlaka degerlndirdik ben o zaman hamile kaldim
Yani kafami karistiran şu. Soerm kalitesi icin en az 1 gun ara vermek lazim. Diyelim ki ayin 2sinde en koyu oldu. 2si 3u 5i mi degerlendirmek mantikli
Yani kafami karistiran şu. Soerm kalitesi icin en az 1 gun ara vermek lazim. Diyelim ki ayin 2sinde en koyu oldu. 2si 3u 5i mi degerlendirmek mantikli
Bir kac ay boyle denememiz oldu. Ama dedigim gibi hareketlilikte sorun oldugu icin olmadi bu ay takviye ilac kullanio eşim bende folicasite basladim.Ben oğluma 1 gün ara vermeli ilişkiyle hamile kalmıştım.
Hemde son ilişki yumurtlamadan 2-3 gün önceydi.
Bu ayda öyle yaptık ama yumurta olmadı.
Ovulasyon yakalayanlar üst üste yapıyor ama 1 gün ara vererekte olur. Sperm ler vücutta 24-72 saat canlı kalıyor çünkü
Bu da bana daha mantikli geliyor. Ama herkes de diyor ki koyudan sonraki gun catlar o zmn yapmak lazm oyle de 2 gun pespese nasil olur iice kafam karistiHer gün yapmak bence de sperm kalitesini etkiliyo. koyu gördüğün gün dolu, ertesi gün boş ve sonraki gün yine dolu denemek sanki daha iyi gibi ama bilemiyorum 4 gün üst üste yapan da var.
Bir kac ay boyle denememiz oldu. Ama dedigim gibi hareketlilikte sorun oldugu icin olmadi bu ay takviye ilac kullanio eşim bende folicasite basladim.
Keciboynuzu bide pekmezini yiyor findik fln filan bide onu deneyelim bakalimCanım bizde de o zaman hafifte olsa bi sıkıntı görmüştü dr.
Varikosel başlangıcı vardı zaten.
Aktar eşime epimedyumlu macun vermişti.
Kime verdiysem çocuğu oldu diye.
Dedik bunuda deneyelim.
Gerçekten o ay hamile kaldım.
Her aktarda var.
Bu da bana daha mantikli geliyor. Ama herkes de diyor ki koyudan sonraki gun catlar o zmn yapmak lazm oyle de 2 gun pespese nasil olur iice kafam karisti
Keciboynuzu bide pekmezini yiyor findik fln filan bide onu deneyelim bakalim
ben bu ay pikten önceki gün, pik günü,ertesi gün çatladığında ve sonraki gün değerlendirdim. Olmadıvalla öyle üst üste sıkıcı da oluyor açıkçası. Bu ay gün aşırı denicez bakalım nolucak ben de yeni deneyimliyorum canım.
Hic dusunmedn yapsak bence kafalar rahatken olurBende bugün yeniden aldırdım.
Ama sanırım 1 2 ay ara vermek istiyorum bebiş olayına.
Hem biraz uzaklaşmak hemde kilo vermek için.
10 kilo fazlam var.
Bakalım belki onunda etkisi olur gidince
Hic dusunmedn yapsak bence kafalar rahatken oluresime diorm bazen gidelim tup yapalim die doktor da sacmalama bi sorun yok biraz takviyeyle olur dio.ama strese sokmak istemiorm ikimizi de.
Ayyy biz bu ay hep 1 gün boş 1 gün ilişki olarak ilerledik.
Tiksindij artık öğğ geldi
Şimdi bebe olayı ortadan kalktı ya 4 gündür yanaşmıyoruz.
Bi özleyelim diye ahahhaha
Valla ben koydum kafaya nisanda tekrar sperm testine cagirdilar o zmna kdr olmazsa yapcam. Gario garip davranioruz psikolojimiz bozuldu artk kendimizde kusur arioruz hepTüp bebek daha zor bence.
Asıl o zaman tamamen ona odaklı oluyor insan.
Allah mecbur bırakmasın. Ama en son seçenek o.
İnşallah gerek kalmadan gelir kuzu.
Bizim 4.5 sene olmadı. Artık tüp bebek deneyelim dediğimiz ay geldi :)
Bebegi dusunmekten insan robot gibi oluo vallabiz de regli bitti oldu bişeyler, şimdi iki gündür yine yanaşmıyoruz. Eşim çok yoğun bu ara zaten mesai falan yapıyor. Ben de rahat bıraktım dinlensin Valla böyle çocuk için mota mot her gün sıkıcı oluyor planlı falan, umarım soğumayız birbirimizden bu süreçte
biz de regli bitti oldu bişeyler, şimdi iki gündür yine yanaşmıyoruz. Eşim çok yoğun bu ara zaten mesai falan yapıyor. Ben de rahat bıraktım dinlensin Valla böyle çocuk için mota mot her gün sıkıcı oluyor planlı falan, umarım soğumayız birbirimizden bu süreçte
Valla ben koydum kafaya nisanda tekrar sperm testine cagirdilar o zmna kdr olmazsa yapcam. Gario garip davranioruz psikolojimiz bozuldu artk kendimizde kusur arioruz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?