- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi papatya7203
-
- #1.101
ben dijital kullaniyorum ciftcizfi yumurtladiifm gun oluyor ikiside ayni koyuluktaYa işte mesela gecen ayda hiç sekmeden gunu günğne oldum ama 14-15.gun yine tam pik değildi ovulasyon testi ozaman nasıl oluyor anlamıyorum
Aa dijital hiç duymamıstım ne marka bide ona bakayım canım, bşde hiç gebeliğin oldu mu ben eylülde bi hamileliğimi ogrendim ama devam etmedi malesefben dijital kullaniyorum ciftcizfi yumurtladiifm gun oluyor ikiside ayni koyulukta
prefertil diye netenaldim pahali birz.benim gebeligim olmadi hiçAa dijital hiç duymamıstım ne marka bide ona bakayım canım, bşde hiç gebeliğin oldu mu ben eylülde bi hamileliğimi ogrendim ama devam etmedi malesef
İnşallah en kısa sürede hamile olup evlatlarımızı kucagımıza alırızprefertil diye netenaldim pahali birz.benim gebeligim olmadi hiç
aminİnşallah en kısa sürede hamile olup evlatlarımızı kucagımıza alırız
Yeni konuya beni de etiketler misiniz?kizlar yeni konuya herkesi etoketlemeye calistim ama unuttugum varsa yine yazsin
Canım bayadır yazamadım nasılsın cinsiyet belli oldumukizlar yeni konuya herkesi etoketlemeye calistim ama unuttugum varsa yine yazsin
Canım bayadır yazamadım nasılsın cinsiyet belli oldumu
BendeeMerhba birtürlü yazmak nasip olmadı.... İlk defa bir forum takip ettim. İlk korunmasız ilişkide ocak ayında hamile kaldım. Bu forum beni çok motive etti insallah herkese hayırlı zamanda nasip olur ☺
guzel sonuclar alirsin insallah canimMerhaba kızlar
bizde bu ay bebek çalışmalarına başladıkSon adet tarihim 28 aralıktı ovulasyon testine başladım bugün koyulaşma başladı gibi
Piki gördüm bugün çok heyecanlıguzel sonuclar alirsin insallah canim
gecen yilda bende ocakta anne olucagimi ogrenmistim guzel haberlerini bekliyorumPiki gördüm bugün çok heyecanlı
konu neydi canimKızlarrr beni duyan yardımcı olabilir mii acep
Merhabalar öncelikle. Bu ovü testinden önce ki günler mii değerlendirilmesi gerek yoksa sonraki günler mi. Benim beynim yandı.. Gebelik olusması için en verimli günler Normalde pik olduğu gün ve sonraki üç gün diye biliyodumkonu neydi canim
dogru biliyosun canim pik oldugu gun ve sonraki uc gunMerhabalar öncelikle. Bu ovü testinden önce ki günler mii değerlendirilmesi gerek yoksa sonraki günler mi. Benim beynim yandı.. Gebelik olusması için en verimli günler Normalde pik olduğu gün ve sonraki üç gün diye biliyodum
Ben uzuuunn bi dönem takip ettm ama malesf olmadı. Acep yanlıs mı yapıyorum diye düşündmdogru biliyosun canim pik oldugu gun ve sonraki uc gun
yumurtlama gunu en onemli hemen ayaga kalkma biraz bekle canim dusada h3m3n girmeBen uzuuunn bi dönem takip ettm ama malesf olmadı. Acep yanlıs mı yapıyorum diye düşündm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?