• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asit kullanıyorum evlenmeden önce doktorum başlattı ama yine de yok . Sanırım Nisan gibi tedaviye baslicam hakkımızda hayırlısı

Bize eşime de bana da multivitamin verdi mesela. Promen k eşime bana da prowomen. Folik asit ben de baştan kullanıyordum ama bunların yumurta için daha iyi olduğunu söyledi. İçinde de var folik asit zaten.

Bize eşime de bana da multivitamin verdi mesela. Promen k eşime bana da prowomen. Folik asit ben de baştan kullanıyordum ama bunların yumurta için daha iyi olduğunu söyledi. İçinde de var folik asit zaten.

Evet canım duydum onları da . Hayırlısı insAllah hepimiz için vardır vakti zamanı

Kuzum hamilelik sanırım hayırlı olsun kan sonucun kaç çıktı yumurtlama dan sonra kacıncı gün gördün testte bırde yumurtlama gördüğünde hangi günler degerlendirdin 😃
canim yumurtlamayi gec gordum ben 18.gunde gordum sadece yumurtlama gunu birliktelik oldu 10gun sonra testte silik cikti kan degerim 30.85 cikti 8 gun falan test yapmistim yoktu testte bir sey erken gebelik testinde cikti

insallah kuzum yaptim simdiden ama hayirlu olur insallah birbirmizi kaybetmeyelim ben hepinizin surecinde yaninda olmak istiyorum cok sevdim sizleri😊

Aynen canım ben de çok sevdim. Alıştık birbirimize umarım hepimizin güzel haberlerini alırız, hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi:anneadayı:

canim yumurtlamayi gec gordum ben 18.gunde gordum sadece yumurtlama gunu birliktelik oldu 10gun sonra testte silik cikti kan degerim 30.85 cikti 8 gun falan test yapmistim yoktu testte bir sey erken gebelik testinde cikti
Hayırlı olsun canım inşallah değerin kat kat artar bebişim sana sıkıca yerleşir 🤗

Herkese merhaba. Bir kac sorum olacak bir yerlerde yaziyordur da denk gelemedim. Bugun ovulsyn test8ne basladim. 16sinda adet olmustum. Silik bir cizgi cikti. Asıl sorum en koyu hali gordugumuzde ve ertesi gunu mu degerlendirmek lazım. Bide koyudan sonra siliklesinde teste devam ediyormusunuz

insallah kuzum icimi rahatlattin cok tesekkur ederim kasik batmasi disinda hic bir belirtim yok sende ne zaman başlamıştı kuzum belirtiler
Benimde öyle başladı canım ama göğüslerim çok hassaslaştı acıyor hala şimdi ara ara kasık ağrısı var ptesi gidicem bende daha anca doktora

Benimde öyle başladı canım ama göğüslerim çok hassaslaştı acıyor hala şimdi ara ara kasık ağrısı var ptesi gidicem bende daha anca doktora
benimde arada goguslerime boyle bir seyler oluyor ama daha cok yok bende 2 hafta sonra gidicem kuzum senin guzel haberlerini bekliyorum😊

Back