- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi papatya7203
- #1.041
kuzum dur bakalim daha belkinyerlesme kanamasi son durum ne
Kan verdim kuzum negatif
Çok üzgünüm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum dur bakalim daha belkinyerlesme kanamasi son durum ne
Folik asit kullanıyorum evlenmeden önce doktorum başlattı ama yine de yok . Sanırım Nisan gibi tedaviye baslicam hakkımızda hayırlısı
saglik olsun kuzum insallah en hayirli zamanda olucakKan verdim kuzum negatif
Çok üzgünüm ya
Kan verdim kuzum negatif
Çok üzgünüm ya
ne olsun kizlar yeni sayfanin adi
Bize eşime de bana da multivitamin verdi mesela. Promen k eşime bana da prowomen. Folik asit ben de baştan kullanıyordum ama bunların yumurta için daha iyi olduğunu söyledi. İçinde de var folik asit zaten.
ne olsun kizlar yeni sayfanin adi
yeni konu acicaktim kuzum sayfa demisimNe sayfası canım
Kuzum hamilelik sanırım hayırlı olsun kan sonucun kaç çıktı yumurtlama dan sonra kacıncı gün gördün testte bırde yumurtlama gördüğünde hangi günler degerlendirdinyeni konu acicaktim kuzum sayfa demisim
canim yumurtlamayi gec gordum ben 18.gunde gordum sadece yumurtlama gunu birliktelik oldu 10gun sonra testte silik cikti kan degerim 30.85 cikti 8 gun falan test yapmistim yoktu testte bir sey erken gebelik testinde ciktiKuzum hamilelik sanırım hayırlı olsun kan sonucun kaç çıktı yumurtlama dan sonra kacıncı gün gördün testte bırde yumurtlama gördüğünde hangi günler degerlendirdin
Bence güzel olur bu ayrıca etiketin de hayırlı olsun canım2020 bize uğurlu gel ❣ nasil kizlar ya da onerilere acigim
insallah kuzum yaptim simdiden ama hayirlu olur insallah birbirmizi kaybetmeyelim ben hepinizin surecinde yaninda olmak istiyorum cok sevdim sizleriBence güzel olur bu ayrıca etiketin de hayırlı olsun canım
insallah kuzum yaptim simdiden ama hayirlu olur insallah birbirmizi kaybetmeyelim ben hepinizin surecinde yaninda olmak istiyorum cok sevdim sizleri
Hayırlı olsun canım inşallah değerin kat kat artar bebişim sana sıkıca yerleşircanim yumurtlamayi gec gordum ben 18.gunde gordum sadece yumurtlama gunu birliktelik oldu 10gun sonra testte silik cikti kan degerim 30.85 cikti 8 gun falan test yapmistim yoktu testte bir sey erken gebelik testinde cikti
Benimde öyle başladı canım ama göğüslerim çok hassaslaştı acıyor hala şimdi ara ara kasık ağrısı var ptesi gidicem bende daha anca doktorainsallah kuzum icimi rahatlattin cok tesekkur ederim kasik batmasi disinda hic bir belirtim yok sende ne zaman başlamıştı kuzum belirtiler
insallah kuzumHayırlı olsun canım inşallah değerin kat kat artar bebişim sana sıkıca yerleşir
benimde arada goguslerime boyle bir seyler oluyor ama daha cok yok bende 2 hafta sonra gidicem kuzum senin guzel haberlerini bekliyorumBenimde öyle başladı canım ama göğüslerim çok hassaslaştı acıyor hala şimdi ara ara kasık ağrısı var ptesi gidicem bende daha anca doktora
insallah kuzumAynen canım ben de çok sevdim. Alıştık birbirimize umarım hepimizin güzel haberlerini alırız, hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi