• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bilirsin kuzum nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın.
En çokta biz kadınlar etkileniyoruz.
Daha duygusalız diye heralde.
Ben bugün test negatif diye çok üzgünüm mesela.
Ama eşim bitane var Allaha şükür olmazsa ne yapalım dedi ve bitti.
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)
Ben alistim onu gormeye de esim yeni yeni istemeye basladi cocuk ona daha cok etki edio o yuzden. Baya morali bozuluyor. Bi kac kere aglamakli oldu cok kotu oldum

Siz ne kadardır deniyorsunuz canım, bizim daha bu 3. Ay olacak mesela 2 ayda böyle olduk. Daha çok yolun başındayız yani. Şimdiden tribe girdik sanki. Eşim tatile mi çıksak filan diyo ama izinleri de ayarlayamadık. Bakalım kısmet😝
1 seneyi geçti ama böyle duzenli ugrasmadik yani korunmadk sadece. Bu son 2 aydir deniyorz d9ktora gidiorz

Merhaba benimde adetim 26 Ocak’ta bitti başladım 27 Ocak’tan itibaren ovulasyon testine allahım herşeyim hayırlısını nasip etsin 🙏🏻

Merhabalar Şubat ayı grubu açarsanız bende katılmak istiyorum 🙈 Adetim 28 i bitti 29 teste başladım sabah ve akşam yaptım. Akşam daha koyulaştı ovi test sanırım erken yumurtluyorum.

Kızlar merhaba hepinize 28 günde bir düzenli adet olan biriyim, bu ay ovü testi yaptım şu sekılde sizce yumurtlama olmusmu bugun 20.günü adet dongümün sanırım gec yumurtlama oldu

Eklentiler

• 13BA0BDC-D40A-4E41-A36C-1FF1B2E5197B.png
    13BA0BDC-D40A-4E41-A36C-1FF1B2E5197B.png
    606,6 KB · Görüntüleme: 36
Ama 18.gün pik gozukuyor testlerde, herkes de aynı koyuluk olmuyormus dıye okudum belki benımkı maksımum bu kadar koyu oluyodur, ve yumurtlama zamanı gec olsada yınede 28 günde bır adet olurmuyum benım şaşmaz cunku hıc adetlerim

Ama 18.gün pik gozukuyor testlerde, herkes de aynı koyuluk olmuyormus dıye okudum belki benımkı maksımum bu kadar koyu oluyodur, ve yumurtlama zamanı gec olsada yınede 28 günde bır adet olurmuyum benım şaşmaz cunku hıc adetlerim
ben ikisi esit koyulukta olck biliyorum adet yumurtlamadan 14gunsonra oluyor

ben ikisi esit koyulukta olck biliyorum adet yumurtlamadan 14gunsonra oluyor
Ya işte mesela gecen ayda hiç sekmeden gunu günğne oldum ama 14-15.gun yine tam pik değildi ovulasyon testi ozaman nasıl oluyor anlamıyorum 😞

Back