- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
- #1.081
Siz ne kadardır deniyorsunuz canım, bizim daha bu 3. Ay olacak mesela 2 ayda böyle olduk. Daha çok yolun başındayız yani. Şimdiden tribe girdik sanki. Eşim tatile mi çıksak filan diyo ama izinleri de ayarlayamadık. Bakalım kısmetBebegi dusunmekten insan robot gibi oluo valla
Yok yok o tiksinmeden sonra hamilelikte libido bi artıyor ki ahhahaha
Eşim hergün dese sesim çıkmazdı yani
takiple bakalim canom insallah biran once gorursun yumurtlamayiBugun silik bi cizgi cikti beklemedeym o gun icinEsimin ileri hizli hareketli spermnde azlik var doktor sorun o dedi. O yuzdn bu tarihler önemli ondn bu kdr arastiriyorm.
Ben alistim onu gormeye de esim yeni yeni istemeye basladi cocuk ona daha cok etki edio o yuzden. Baya morali bozuluyor. Bi kac kere aglamakli oldu cok kotu oldumSen bilirsin kuzum nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın.
En çokta biz kadınlar etkileniyoruz.
Daha duygusalız diye heralde.
Ben bugün test negatif diye çok üzgünüm mesela.
Ama eşim bitane var Allaha şükür olmazsa ne yapalım dedi ve bitti.
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)
1 seneyi geçti ama böyle duzenli ugrasmadik yani korunmadk sadece. Bu son 2 aydir deniyorz d9ktora gidiorzSiz ne kadardır deniyorsunuz canım, bizim daha bu 3. Ay olacak mesela 2 ayda böyle olduk. Daha çok yolun başındayız yani. Şimdiden tribe girdik sanki. Eşim tatile mi çıksak filan diyo ama izinleri de ayarlayamadık. Bakalım kısmet
Insallah bakalim. Gecen ay o kdr bekledim ki 9 gun gecikti adetimtakiple bakalim canom insallah biran once gorursun yumurtlamayi
Hemencecik olur canım inşallah1 seneyi geçti ama böyle duzenli ugrasmadik yani korunmadk sadece. Bu son 2 aydir deniyorz d9ktora gidiorz
O aşkdandır aşkHer gün yapmak bence de sperm kalitesini etkiliyo. koyu gördüğün gün dolu, ertesi gün boş ve sonraki gün yine dolu denemek sanki daha iyi gibi ama bilemiyorum 4 gün üst üste yapan da var.
2 senelik evliyekn bebeğim kalbi durdu ,sonra 3sene bebek içinBebegi dusunmekten insan robot gibi oluo valla
Benkizlar yeni konuya herkesi etoketlemeye calistim ama unuttugum varsa yine yazsin
olmamış benceKızlar merhaba hepinize 28 günde bir düzenli adet olan biriyim, bu ay ovü testi yaptım şu sekılde sizce yumurtlama olmusmu bugun 20.günü adet dongümün sanırım gec yumurtlama oldu
Ama 18.gün pik gozukuyor testlerde, herkes de aynı koyuluk olmuyormus dıye okudum belki benımkı maksımum bu kadar koyu oluyodur, ve yumurtlama zamanı gec olsada yınede 28 günde bır adet olurmuyum benım şaşmaz cunku hıc adetlerimolmamış bence
ben ikisi esit koyulukta olck biliyorum adet yumurtlamadan 14gunsonra oluyorAma 18.gün pik gozukuyor testlerde, herkes de aynı koyuluk olmuyormus dıye okudum belki benımkı maksımum bu kadar koyu oluyodur, ve yumurtlama zamanı gec olsada yınede 28 günde bır adet olurmuyum benım şaşmaz cunku hıc adetlerim
Ya işte mesela gecen ayda hiç sekmeden gunu günğne oldum ama 14-15.gun yine tam pik değildi ovulasyon testi ozaman nasıl oluyor anlamıyorumben ikisi esit koyulukta olck biliyorum adet yumurtlamadan 14gunsonra oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?