Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yükselicek canım bende 1 hafta sonra tekrar yaptrdım 1200 küsürlere çıkmıştı katlıyarak artıcak merak etme
insallah kuzum icimi rahatlattin cok tesekkur ederim kasik batmasi disinda hic bir belirtim yok sende ne zaman başlamıştı kuzum belirtiler

valla kuzum yine bir bekleyis bakalim kasilarim batiyir bugunde sari akintim var baska bir seyim yok yukselcek mi onu bekliyorum

güzel bekleyişler bunlar tadını çıkar. Yükselir yükselir geç döllenme seninki. Bi iki gün sonra tekrar yaptır kan testi. Ben de yeni aya başladım, bugün ovu testi yaptım. Bakalım bekliyoruz yumurtlamayı yine

bu ayda sana ugurlu gelcek insallah kuzum

Kızlar 5 ay olucak ben evleneli . Bu ay ovulasyon takibi yaptım bugün kan verdim sonuç negatif sizce 6 ay beklemeli miyim yoksa güzel bir doktor bulup tedaviye başlamalı mıyım ? Hiç korunmadik yaşım 24 malesef polikistik over var

Doktorlar 1 yıl deneyip tedavi diyorlar ama bazı kritik noktalarda öne çekebiliyorlar. Ben de mesela yeni başladım bu ay 3. Deneme olacak. Yaşım da geçiyor diye acele ettim ve hormonlarıma baktırdım amh düşük çıktı. Doktor önemsedi ve 6 ay dene olmazsa gel tedavi bakalım dedi. Sen de istersen 1 ay bekle 6. Ayda bi hormonlarına kan değerlerine baktır istersen eşine de tabii. Takviye vitamin vs alırsın hem belki.

Folik asit kullanıyorum evlenmeden önce doktorum başlattı ama yine de yok . Sanırım Nisan gibi tedaviye baslicam hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…