- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
- #1.021
kuzum goremedim sankiKızlar çizgi var mı ? Karartma yaptım bence yok ama
Evet hemen hemen ,insallah iyi oluriki kat artiyor degil mi daha 60 anca olmustur o zaman benim
insallah kuzum sen gittin mi doktoraEvet hemen hemen ,insallah iyi olur
kizlar merhaba subat icin yine yaninizda olmak istiyorum yine beraber takip edelim buraya yazsin isteyenler ben bir baslik acarim
insallah kuzum icimi rahatlattin cok tesekkur ederim kasik batmasi disinda hic bir belirtim yok sende ne zaman başlamıştı kuzum belirtilerYükselicek canım bende 1 hafta sonra tekrar yaptrdım 1200 küsürlere çıkmıştı katlıyarak artıcak merak etme
valla kuzum yine bir bekleyis bakalim kasilarim batiyir bugunde sari akintim var baska bir seyim yok yukselcek mi onu bekliyorumnasılsın canım nasıl gidiyor?
sen nasilsin kuzum ne yapiyosunvalla kuzum yine bir bekleyis bakalim kasilarim batiyir bugunde sari akintim var baska bir seyim yok yukselcek mi onu bekliyorum
Bana igne progestan basladi cuma günü gidiceminsallah kuzum sen gittin mi doktora
Benimde kasiklarim ağrıyor bazen kisa kisa bazen uzunBana igne progestan basladi cuma günü gidicem
keseyi falan o zaman goruceksin degil mi kuzumBana igne progestan basladi cuma günü gidicem
Oyle dedi doktor bakalim insallah,insallah sende iyi haberler alirsinkeseyi falan o zaman goruceksin degil mi kuzum
valla kuzum yine bir bekleyis bakalim kasilarim batiyir bugunde sari akintim var baska bir seyim yok yukselcek mi onu bekliyorum
insallah kuzumOyle dedi doktor bakalim insallah,insallah sende iyi haberler alirsin
bu ayda sana ugurlu gelcek insallah kuzumgüzel bekleyişler bunlar tadını çıkar. Yükselir yükselir geç döllenme seninki. Bi iki gün sonra tekrar yaptır kan testi. ☺ Ben de yeni aya başladım, bugün ovu testi yaptım. Bakalım bekliyoruz yumurtlamayı yine
bu ayda sana ugurlu gelcek insallah kuzum
olur kuzum daha mantikli ciddenBen diyorum ki bu sefer yeni sayfayı aylık yapmayalım kalıcı sayfa olsun ne dersin? Ordan devam ederiz sürekli.papatya7203
Kızlar 5 ay olucak ben evleneli . Bu ay ovulasyon takibi yaptım bugün kan verdim sonuç negatifsizce 6 ay beklemeli miyim yoksa güzel bir doktor bulup tedaviye başlamalı mıyım ? Hiç korunmadik yaşım 24 malesef polikistik over var
Doktorlar 1 yıl deneyip tedavi diyorlar ama bazı kritik noktalarda öne çekebiliyorlar. Ben de mesela yeni başladım bu ay 3. Deneme olacak. Yaşım da geçiyor diye acele ettim ve hormonlarıma baktırdım amh düşük çıktı. Doktor önemsedi ve 6 ay dene olmazsa gel tedavi bakalım dedi. Sen de istersen 1 ay bekle 6. Ayda bi hormonlarına kan değerlerine baktır istersen eşine de tabii. Takviye vitamin vs alırsın hem belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?