• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar 🤗 bende ovaluasyon testi yapıyorum 2 aydır, iki aydirda tam olarak kopkoyu pik görmedim araştırdım bazılarının lh hormonu idrara tam olarak gecmiyormus her kadında nda idrara geçme oranı ayni değilmiş benim örneklerin ekte bu kadar koyulasiyor sonra siliklesiyor zaten 5 aydır deniyoruz ama rabbim kısmet etmedi daha en büyük olmama nedeni stres kizlar ben çok stres yapıyorum yapmiycam diyorum yine yapıyorum engel olamıyorum bu tabi yumurtlamayida etkiler hamile kalmayidq benim önce bu stresi atmam lazım çoğu kişi stresi bırakıp kafayı takmayinca hamile kalmış 🤷🏻‍♀️
merhaba arkadaşlar ben adetimin 10 gününden 20 gününe kadar ovulasyon testi yaptım 20 günde dahil resimdeki gibi cıktı 21 günden itibaren tek çizgiyie düştü ben ikinci çizgiyi çok koyu görmedim kendimde ama10 günden beri eşimle deniyoruz en son pazartesi günü gecesi baktığımda sanki yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi benden eşimle denedim o an yine biraz kasıklarımda ara ara giren agrı var birde şişlik var neden sizce ve ve ben iki çizgi koyulugu yakalayamdm ama hamile olabilme ihtimail varmı sizc yumurtam çatlamış olabilirmi 15/01/2020 bu ayki adet tarihi gözüküyor

Akıntı varsa o gün ve devamlarında deneyin canım.

Ben papatyaya yazmıştım :KK70: senin koyu baya burda kuzum. Ben dha koyuluk görmedim.
O yüzden testler bozuj mu acaba diyorum. Silikler hep tuhaf
benim ovulasyonlar akıntım var ama pik yapmıyor tel uygulamasına göre pazar bakalım 8 gün acildeydim çok hastaydım yapamadım
[/QUOTE
20200109_124704.jpg

Kızlar bugün test yaptım ama silik yine. Çok silik değil ama koyuda değil. Kasıklarım acıyor. Karnım şiş. Ve peçeteye yumurta akı gibi akıntı geldi.
Ben bugünü ve 3 günü değerlendiricem ama neden testte görünmedi ki ya.
Böyle olan oldu mu aranızda.
Sanki adet gibi hissediyorum kasıklarımı.

canım benim de aynı, hem kasıklarda regli olucam gibi ağrı var. hem ovulasyon testi hafif silinik şekilde çıkıyor. hiç bir zaman daha koyu olmuyor. Mucize84 Mucize84 hormonla ilgili demiş sanırım öyle.. neyi baz almalıyız bir türlü anlayamıyorum..

Kızlar bugün test yaptım ama silik yine. Çok silik değil ama koyuda değil. Kasıklarım acıyor. Karnım şiş. Ve peçeteye yumurta akı gibi akıntı geldi.

benim de bu ay öyle başladı. Akıntı oldu 2 gün ertesi gün pik. Teste de devam et bence.

Kızlar bir de size bir tavsiyem var. Netflix’te bir belgesel serisi başlamış. Çok güzel bilgi veriyor ve eğlenceli sex explaned adı izleyin bence.:KK45:

İyi akşamlar kızlar bugün adet günüm genel de sabah erken saatte olurdum ama hala olmadım 2 gündür gözüm uykudan açılmıyor midem yanıyor ve bulanıyor kasıklarım da ve başımda acayip ağrı var ve yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti sizce hamile olabilir miyim?

canım adetten itibaren kaç gün geçti birde kaç günde bir adet oluyorsun

canım adetten itibaren kaç gün geçti birde kaç günde bir adet oluyorsun

Ben aşırı düzensizim. 3 ayda bir falan olurum.
Bu ay çok fazla kür yaptım o yüzden yumurtlama bekliyorum.
Bugün 16. Gün.

regle çok az kala bile yumurtlama gören var mutlaka gözlemle canım bende devam yarın 13 olucak

Ben oğluma hamile kaldığım ay ovulasyon yapıyordum yine.
O zaman taşınma işi vs oldu kaçıncı gündü neydi hiç dikkat edemedim. Yine yapmaya devam ettim ve zaten 1 gün ilişki bir gün boş gidiyorduk yine.
Adetiö 9 gün geçmişti test yaptım pozitif gördüm. 2 gün sonra kan verdim 5 bin küsürlerdeydi.
Yani 2 gün öncede binlere gelmiş değer.
Sonra geçen gün dur bi hesaplayım diye baktım ben 20-25 haziranda yumurtlama görmüşüm. Bat 31 hazirandı zaten. 15 gün sonrada pozitif olmuş testim. Adetten çok az önce yumurtlama olmuş çok şaşırdım

kızlar bana luboquick testler daha koyu gösteriyor gibi geliyor, innovita daha hassas diye mi bilmiyorum sanki daha silik

Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşındayım daha önce aralıklarla çocuk denedik ama aralıktan itibaren ara vermeden denemeye karar verdik aralık ayında ovulasyonla takip etmedim ama sık ilişki olmuştu yinede olmadı bu ay ovulasyon testi aldım onunla deniycem cumartesi başlıycam ovulasyon testine var mı böyle deniycekler gelin beraber geçirelim bu süreci aralık ayından öğrendiğim şey öyle belirti falan aramıycam bu ay daha sakin olucam kafaya takmamaya çalışıcam çünkü geçen ayda bir sürü belirti oldu hatta silik çizgi bile çıktı ama sonuç bomboş bu ay ne bir belirt arıycam ne de regl tarihim geçmeden test yapıcam bu süreç sizlere neler kattı tavsiyeleri olan herkesi bekliyorum
Adet bittikten sonra 3. Gün ovülasyon basladım suan adetime 8 gün var hala bekliyorum ama göğüsler acımaya basladı ve kasık agrısıda var yumurtlama gelecek insallah hissediyorum😂 bu arada tek tüpüm varr

Bende on gündür ovulasyon testi demiyorum canım hep silik çıktı ikinci çizgi. Tamamen koyulaşınca çatlıyormuş yumurta sanırım. Sabırla deniyorum

bendede 12.gun hala silik hatta nerdeyse tek cizgi adet hemen bitiminde daha koyiydu cizgiler birde pazarteso yola cikicaz kendi evimdeyken yumurtlamayi gorseydim iyiydi

bendede 12.gun hala silik hatta nerdeyse tek cizgi adet hemen bitiminde daha koyiydu cizgiler birde pazarteso yola cikicaz kendi evimdeyken yumurtlamayi gorseydim iyiydi

Benim de aynı böyle oldu. Adet bitiminde hafif çizgi vardı sonra aşırı siliklerdi. Akıntı başladığı halde. Yazmıştım buraya hatırlarsan. 2 gün sonra pik oldu bi anda hiç yavaştan çizgi artmadı yani. Test mi bozuk dedim hatta akıntı oldu bu niye silik çıkıyor dedim. Teste devam et sen canım.

Back