Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy insallah canim benimde akinti basladi o zaman iki uc gune pik olur insallah

merhaba 25 aralik adet baslangicim 5 gundur test yapiyorum ama hep silik cikiyo az silik veya cok silik olarak ne.demek oluyo bu daha zamanj var mi

Kızlar bende bu ay ovulasyon denemek istedim kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim aralıkta dinlendim bu ay ovulasyon takibi yaptım 26 aralık adet başlangıcı 14.gunu koyulasmaya başladı 15. Gunu yani dün pick oldu 13,14,15,16,günleri değerlendirdik kısmet.. inşallah güzel sonuçlar alırız.foto ekledim

Eklentiler

• 20200110_000448.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar meraba ovulasyon testini yeni aldım bugün 5 gün var adete bugün yaptım deneme amaclı böyle cikti

Eklentiler

• 1578731715490960976368.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 41
inşallah canım

merhaba kızlar bugun benimde 14.gün olcak bakalım öğleden sonra tets yapıcam hala pik göremedim ama artık takmıyorum hayırlısı neyse o olsun bu ay hasta oldum çok kötü belkide vücut etkilendi yumurtlamıycak kendimi rahat bıraktım ne zaman nasipse artık

Kızlar bugün doktora gittim hamile değilsem adetim geldiğinde 3. Günü klomen e başlatıcak birde şeker ilacı dedi sonra 10. Günü geliceksin yumurta sayımı yapıcaz dedi inş bunlara gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…