- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
ayy insallah canim benimde akinti basladi o zaman iki uc gune pik olur insallahBenim de aynı böyle oldu. Adet bitiminde hafif çizgi vardı sonra aşırı siliklerdi. Akıntı başladığı halde. Yazmıştım buraya hatırlarsan. 2 gün sonra pik oldu bi anda hiç yavaştan çizgi artmadı yani. Test mi bozuk dedim hatta akıntı oldu bu niye silik çıkıyor dedim. Teste devam et sen canım.
Aynen. Senin bat bana yakın zaten bi iki gün ilerdesin. Yumurtlama da öyle olur muhtemelenayy insallah canim benimde akinti basladi o zaman iki uc gune pik olur insallah
eğer klomen igne kullandiysaniz genelde görünmüyorBugün 17. Gün ama testlerde pik falan yok.
eğer klomen igne kullandiysaniz genelde görünmüyor
Test bozuk olabilirYok kullanmadım. Bitki kürü yaptım.
Kasıklarımda ağrı var akıntı var.
Ama testte bişey yok anlamadım
bu hormon vücutta hep olduğu için silik çıkması normalmişmerhaba 25 aralik adet baslangicim 5 gundur test yapiyorum ama hep silik cikiyo az silik veya cok silik olarak ne.demek oluyo bu daha zamanj var mi
bazı aylar yumurtlamıyormusuz öyle diyorlar kuzumkızlar şaka gibi.. regli olmama 6 gün var hala pick yok..
inşallah canımKızlar bende bu ay ovulasyon denemek istedim kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim aralıkta dinlendim bu ay ovulasyon takibi yaptım 26 aralık adet başlangıcı 14.gunu koyulasmaya başladı 15. Gunu yani dün pick oldu 13,14,15,16,günleri değerlendirdik kısmet.. inşallah güzel sonuçlar alırız.foto ekledim
inşallah kuzum ya bakalım bugun ya da pazar bekliyorum yumurtlamayıAynen. Senin bat bana yakın zaten bi iki gün ilerdesin. Yumurtlama da öyle olur muhtemelen
kaç günde bir adet oluyordun kuzum bazıları regle yakın oluyormus umudunu kaybetme streste etkili çünküBugün 17. Gün ama testlerde pik falan yok.
adete yakın böyle çıktıysa gebelik gösterebiliyormuş canım bir gebelik testi yap istersenKızlar meraba ovulasyon testini yeni aldım bugün 5 gün var adete bugün yaptım deneme amaclı böyle cikti
-bridget- kuzum izledim o belgesli güzelmiş adam diyor aslında yumurtladıktan sonra 8 saat varmış sadece labirentler falan aman Allahım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?