• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında ovulasyonla gebelik deniyecekler gelin beraber takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi aksamlar kizlar. Oncelikle Rabbim gonlunuze gore en kisa surede bebis nasip etsin insAllah. Bende kac aydir gebelik dusunuyorum. Bu ay ovulasyon testi arti doktor takibi yaptiricam insAllah.. En kisa surede hamile kalirsiniz insAllah

Kızlar benim ovulasyon testim 2 aydır böyle çıkıyor.testin tarihi geçmiş değil.laboquick marka.hayıt tohumu kullanıyorum bundan dolayı olabilirmi acaba 🤔
bana test bozuk gibi geldi ama... her seferinde böyle çıkıyorsa o grup tamamen mi bozuk ki.. yeni bi tane alıp mı denesen acaba canım

günaydın kızlar ben labquick kullanıyorum ilk etapta dağılıyor gibi oluyor sonrasında düzeliyor ama bir 5 dk bekleyince ben bugun yapınca testi atıyım buraya resmini

Kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim ve ilk defa bu ay çocuk için deneme yaptık yumurtlama günümde hatta o hafta düzenli ilişki yaşadık 26 sı yumurtlama günümdü ve birliktelikten sonra kasıklarım da belimden bacağıma kalçama vuran agrılarım oldu adet günüm yarın ama 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan da felaket bel agrım var normalde olmaz bende bian da bakarım ki hasta olmuşum sizce geç döllenme olabilir mi?
Canım geçen ay ben de aynı oldum şiddetli bel ağrım vardı ve erken gebelik testi de negatif Di. Adet olmuştum ama sanırım kimyasal gebelik geçirmiştim

Canım ben akıntımı yıllardır göremiyorum 😔

Doktora göründün mü canım, bi kontrole git istersen. Yoktur bir şey testte sıkıntı vardır muhtemelen ama emin olursun. Benim akıntı ve kasıkta batma başlıyor o zaman anlıyorum yumurtlamanın başladığını mesela. Göğüsler de şişiyor bazen. Ama herkeste belirti olmayabiliyor. En garantisi doktorun bakması.

Merhaba kizlar 🤗 bende ovaluasyon testi yapıyorum 2 aydır, iki aydirda tam olarak kopkoyu pik görmedim araştırdım bazılarının lh hormonu idrara tam olarak gecmiyormus her kadında nda idrara geçme oranı ayni değilmiş benim örneklerin ekte bu kadar koyulasiyor sonra siliklesiyor zaten 5 aydır deniyoruz ama rabbim kısmet etmedi daha en büyük olmama nedeni stres kizlar ben çok stres yapıyorum yapmiycam diyorum yine yapıyorum engel olamıyorum bu tabi yumurtlamayida etkiler hamile kalmayidq benim önce bu stresi atmam lazım çoğu kişi stresi bırakıp kafayı takmayinca hamile kalmış 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_20200109_102814.jpg
    IMG_20200109_102814.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200109_102804.jpg
    IMG_20200109_102804.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 50
merhaba arkadaşlar ben adetimin 10 gününden 20 gününe kadar ovulasyon testi yaptım 20 günde dahil resimdeki gibi cıktı 21 günden itibaren tek çizgiyie düştü ben ikinci çizgiyi çok koyu görmedim kendimde ama10 günden beri eşimle deniyoruz en son pazartesi günü gecesi baktığımda sanki yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi benden eşimle denedim o an yine biraz kasıklarımda ara ara giren agrı var birde şişlik var neden sizce ve ve ben iki çizgi koyulugu yakalayamdm ama hamile olabilme ihtimail varmı sizc yumurtam çatlamış olabilirmi 15/01/2020 bu ayki adet tarihi gözüküyor

Eklentiler

• IMG-20200102-WA0002.jpeg
    IMG-20200102-WA0002.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 41
merhaba arkadaşlar ben adetimin 10 gününden 20 gününe kadar ovulasyon testi yaptım 20 günde dahil resimdeki gibi cıktı 21 günden itibaren tek çizgiyie düştü ben ikinci çizgiyi çok koyu görmedim kendimde ama10 günden beri eşimle deniyoruz en son pazartesi günü gecesi baktığımda sanki yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi benden eşimle denedim o an yine biraz kasıklarımda ara ara giren agrı var birde şişlik var neden sizce ve ve ben iki çizgi koyulugu yakalayamdm ama hamile olabilme ihtimail varmı sizc yumurtam çatlamış olabilirmi 15/01/2020 bu ayki adet tarihi gözüküyor
Canım ben kaset testleri pek anlamıyorum keşke yardımcı olabilseydim ama sana tavsiyem stres yapma adetini bekle mevlam ne verirse hayırlısını verir 🤗

Galiba yumurta olmuş canım. Bu kaset tipleri bazen göstermiyor tam olarak. Değerlendirdiysen bekle bakalım inşallah tutar

Back