sen çok hızlısın kelebek şimdiden elbiseyi beğenmen çok iyi olmuş. modeli çok hoş ama renk olarak başka birşeyde düşünebilirsin kırmızı tomlarını genelde kınada giyeceğiz çünkü.
biter canım biter. inşallah istediğin gibi olur ve bir an önce elbiseni alıp resmini eklersin:)günaydınn kızlar sayılı günler kaldı artık bugün elbisemin son provası var bitsede bir rahatlasam :)
evet degisik renk daha iyi olur ama hani derlerya kendi kendine gelin güve oluyorsunbenimkide öle bisi sanki... daha hic bisi belli degil ben bakiniorum simdiden...
buarada elbisen cok hos duruyo
inanırmısınız konuyu baştan sona kadar okudum ne güzel tatlı heyecanlar bunlar benimse bunları yaşamama daha seneler var.
inşallah çok mutlu olursunuz kızlar banada dua edin olurmu mutlu olıyım sevdiğimle
inanırmısınız konuyu baştan sona kadar okudum ne güzel tatlı heyecanlar bunlar benimse bunları yaşamama daha seneler var.
inşallah çok mutlu olursunuz kızlar banada dua edin olurmu mutlu olıyım sevdiğimle
teşekkür ederim canım. bu işler kısmet ayrıca tamam olsun dendikten sonra zaman o kadar çabuk geçiyorki hiç birşey anlamıyorsun. sen en iyisini yapıyorsun şimdiden bakmakla en azından o günler geldiğinde fikrin olur ve daha çabuk kolay karar verirsin. inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla seninde bu telaşların başlar:)
Giremiyordum ne zamandır, herkese merhaba kızlarBütün hafta sonunu elbise arayarak geçirdim ama henüz amacıma ulaşamadım ne yazık ki Bu hafta içi bir kaç yeri daha gezip bulamazsam hemen diktirmeye başlayacağım. Allah'tan tanıdık iyi bir terzi var da azıcık o içimi rahatlatıyor. Zaten şu elbise kaygısından bir kurtulsam nişanım oldu zannedeceğim Bu arada tarihim de kesinleşti, Allah'tan bir mani çıkmazsa, 29 Ocak. Herkese kolay gelsin
evet hakkimizda hayirlisi diyelim :)
zaten bi telasa girersen zaman nasil gecmis anlamassin bile... :) nisanin nezaman=?
Giremiyordum ne zamandır, herkese merhaba kızlarBütün hafta sonunu elbise arayarak geçirdim ama henüz amacıma ulaşamadım ne yazık ki Bu hafta içi bir kaç yeri daha gezip bulamazsam hemen diktirmeye başlayacağım. Allah'tan tanıdık iyi bir terzi var da azıcık o içimi rahatlatıyor. Zaten şu elbise kaygısından bir kurtulsam nişanım oldu zannedeceğim Bu arada tarihim de kesinleşti, Allah'tan bir mani çıkmazsa, 29 Ocak. Herkese kolay gelsin
hosgeldin
türkiyedemi yasiorsun?
hehe siz ne güzel tarih falan hepsi belli... beni istemeye bile gelmediler aileler yeni ögrendi sok altindalar...bulursun insallah kendine göre bi elbise...
nasil bisi istiorsun?
gerçekten öyle. eylülde sözlendik o günden berdir hep bir koşuşturmaca içindeyiz.
23 ocakta benim nişanım canım.
canım aileler o şoku bir süre yaşıyor, kendilerini bu duruma alıştırmaya çalışıyorlar. sonra aileler tanışıyor ve isteme söz hepsi peş peşe geliyor.
sen en büyük adımı atmışsın. gerisi geliyor inan bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?