Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
teşekkür ederim canım yanıtladığın için. benimde salonda olucak ama aynı gün getiriceklermiş bizde bi hafta sonra erkek tarafına götürücez inşallah :)

nişanın akşam gündüz mü gelecek bohçan. sen nasıl hazırlanacaksın bu kısmı anlamadım
ama aynı gün getirmeleri bir bakıma daha iyi. önceden gelince yine bir sürü hazırlık yapmak gerekiyor ve ayrı bir heyecanı telaşı oluyor.

teşekkürler arkadaşlar inşallah herkese nasip olur bu mutluluk belli oldu düğün tarihimizde 19 haziran bugün itibariyle tam 5 ay varr :))) su gibi akıp gidicek biliyorum daha kınası davetiyesi gelinliği evimizin planı projesi eşyaları ... obbaaaa düşünürken bilee nasıl yetişiriz diye kafam karıştııı ppff araştırma yapıyım ben biraz bariii

hayırlı olsun canım .kolayyyyyyy gelsin biraz uzun oldu ama:) bencede başlamalısın vakit geldiğinde en azından fikir sahibi olursun herşey dahada bi kolaylaşır gerçi insan karar vermekte güçlük çekiyo ama herşey dilediğimiz gibi olsun ..

şimdiden hayırlı olsun. şimdiden elbiseni bakmaya başla diğerleri bir şekilde hallediliyor...

hayırlı olsun tatlım şimdiden .sssccc katılıyorum elbiseyle ilgili araştırmalarına başla bohçayı zaten tamamlıyorsun .temmuz dediğin neki bi bakmışsın gelivermiş.

Selam kizlar. Evde nisan varmi aranizda? Benim nisanim temmuzda olacak daha cok var ama simdiden heyecani sardi.

hayırlı olsun tatlım şimdiden .sssccc katılıyorum elbiseyle ilgili araştırmalarına başla bohçayı zaten tamamlıyorsun .temmuz dediğin neki bi bakmışsın gelivermiş.

Sagolun kizlar hayirlisi olur insaAllah. En önemlisi elbisemi diyorsunuz yani? Ama ben yurt disinda yasiyorum elbiseyi ancak türkiyeye gittigimde alirim diye düsündüm. Bohcayi yavas yavas hazirlasam maddi yönden birden yüklenmemis olurdum kendime diye düsündüm. Siz ne dersiniz? Bohca konusunda baya bi fikirlere ihtiyacim var sanirim. Bu arada sizleride tebrik ederim.

akşam olucak canım biraz erken gelicekler bende kuaförden gelmiş olurum . sonradan düşününce aynı gün getirilmesi banada mantıklı geldi dediğin gibi yeniden telaş evde ,annemde :) seninde az kaldı arkadaşım kk ya her girdiğimde önce bu sayfaya bakıyorum seninle beraber bende gün sayıyorum .inşallah dilediğin gibi bi gece yaşarsın herşey hayalindekinden bile güzel gelişir .[/QUOTE]

güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim canım. hepimizin inşallah çok güzel geçer, unutulmaz bir gün olur. sayılı gün işte çok çabuk geçiyor. az kalıyor sıra sana da gelecek:)

oslmbyr aynı gün eveleneceğiz. bizim de düğünümüz 19 haziran pazar:)
önümüzdeki hafta itibariyle düğün hazırlıklarında da beraberiz:)
o kadar çok işimiz varki dediğin gibi düşününce bende kalıyorum ama bunlar güzel şeyler. 20 haziran sabahı herşey geride kalmış olacak. kocaman bir gülümseme ve o kadar uğraştık ama sonunda evliyiz diyeceğiz:)

canım kendi tecrübelerimden yola çıkarak en önemlisinin elbise ve mekan olduğunu söyleyebilrim. sen zaten evde yapmaya karar vermişsin. ikramlıklarında ona göre az çok bellidir.
elbise gerçekten çok farklı başlı başına bir konu. ben elbisemi bir anda aldım ve sonra beğenmedim. gittim başka elbise baktım sonra vazgeçtim almadım. en son cumartesi günü aldım elbiseyi düştüm yollara aldığım yere değiştirmeye gittim. benimki içlerinde en iyi gibi gözükünce vazgeçtim değiştirmekten. sonra elbisenin üzerinde oynamalar yaptık falan.
yani bu tarz sorunları en aza indirmek için önceliğin elbise olsun. en azından türkiyeden bile alacaksan model bakmaya başla. aklında birkaç fikir olsun.
bohçaya gelince şimdiden almanda bir sakınca yok. paran oldukça parça parça alabilirsin.
bohçaya parfüm, traş takımı, takım elbise, pijama, eşofman, terlik, cüzdan kemer, iç çamaşırı gibi şeyler konuyor genelde.
bunları da türkiyeye geldiğinde ucuza halletmen mümkün olabilir. istanbul eminönünde sırf bohça eşyaları sata nyerler var piyasaya göre oldukça hesaplı bilgin olsun.

Düğüne geçmişsiniz bilee

canım biz dağıldık zaten sözlümle dahanişan olmadan düğünle ilgili şeyleri de halletmeye çalışıyoruz ileride sıkışmayalım diye. ama aynı anda herşeye yetişmek zor gerçekten.
senin düğün ne zaman olacak belli mi tarih.
gerçi ben önce şu nişanı atlatayım sonra rahat rahat düğün hazırlığu yapalım istiyorum artık:) nişan değilde düğünü düşünmek çok heyecanlandırıyor beni.

selam arkadaşlar bnm nişan 22 ocak, 22 bizim için önemli olduu için o günü tercih ettik,yanlız bnm sözde beraber olacak oysdn forewer new den toz pembe kısa tüllü bir elbise aldım, 2 saat sonrada bir restaurantı ayarladık canlı müzik yapan oraya geçices ondada asos diye bir site var yurtdışından elbisemi getirttim lacivert tek omuz ve değişik kesimli dar diz hizasında çok asil durdu(ben pek kabarık elbise sevmediğim için) onu giyicem. Buarada iki elbisem toplam 260 TL tuttu,birde platform ayakkabı aldım oda toz pembe iki elbisemlede süper uydu:) inş. herşey çok gzl geçer hayılrısıyla çok heyecanlıyım şuanda uyku tutmuyor:)

Kızlar günaydın herkese

Bir süredir yazamıyordum. Nişanı olan herkese hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Dün elbise provasındaydım. Ben çok beğendim. Tamamlanır tamamlanmaz koyacağım fotoyu. Bu haftasonu nişanlanacaklara şimdiden kooooocaman mutluluklar dilerim.

evet canım çok güzel olucak inşallahh herşey sende biran önce btirde nişanı bşlayalım konumuza
düğünümüzün aynı gün olması ne güzel birlikte hazırlık yaparız heyecanımızı burda hepbirlikte yeneriz

ben çok korkuyorum kızlar b ugün saat 2 de kan aldırmaya gidicez nikah içinn benim en korktuğum şeydir iğne olmakk kan aldırmak faalaannn

Tüh ya baya sorunlar yasamissin elbise konusunda Bi kac fikir edinmeye calisiyorum ama sonra diyorum hayal ettigim gibi bi elbise bulamazsam üzülecegim en iyisi cok fazla ayrintili arastirmayayim. Bohca konusuna gelince tekrar burdan alirsam mesela yani yurt disindan illede en pahali markasindan olmasi gerekiyormu? Yani tabi ki iyisinden almak istiyorum ama büccemide cok fazla zorlamayayim diyorum. O para ilerde ceyizim icin cok gerekli olacak mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…