Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlarrrrrr:) pazar günü hayatımın en güzel günlerinden biriydi. herşey umduğumdan daha iyiydi, herkes çok eğlendi ve memnun ayrıldılar.
ben zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım, hep oynadım ve eğlendim.
hiç heyecan ve stresim yoktu nişan boyunca çok rahattım.
darısı sizlerin başına...

kızlarrrrrr:) pazar günü hayatımın en güzel günlerinden biriydi. herşey umduğumdan daha iyiydi, herkes çok eğlendi ve memnun ayrıldılar.

sana katılıyorum, bende cumartesi atlattım, hayalleriminde ötesinde herşey çok güzeldi ve şaşılır derecesinde heyecanım yoktu çok güzeldi allaha şükür :) darısı herkesin başına olsun..:)

sana katılıyorum, bende cumartesi atlattım, hayalleriminde ötesinde herşey çok güzeldi ve şaşılır derecesinde heyecanım yoktu çok güzeldi allaha şükür :) darısı herkesin başına olsun..:)

hayırlı olsun.
kızlar ayakkabı çok önemli mele katılıyorum eğer ayakkabılarınız rahat değilse mutlaka ilerleyen saatlerde sorun olur yanınıza babet falan alın ya da hala ayakkabı almadıysanız platform topuk alın inanılmaz rahat hiç hissetmedim ben. ağrı sıkma da olmadı çok rahattım.

Güzel geçmesine çok sevindim sssccc. Darısı düğününün başına :123:

canım çok teşekkür ederim. darısı senin başına:)
nasıl gidiyor hazırlıkların

Hala eksiklerim var ama çok güzel gidiyor canım, çok teşekkürler. Ben çok şükür şimdilik nişanlımın ailesiyle çok iyi anlaşıyorum:nazar:. Çok aşırı isteklerim olmadı ama olanları da en iyi şekilde yerine getirdiler sağ olsunlar. Öyle olunca içime siniyor yaptıklarım, yavaş yavaş hazırlanıyorum. Cuma yarım gün izin aldım işten, manikür, kaş olaylarını filan halledicem sonra hazırım. Bugün de elbisemin son provası. Allah herkese nasip etsin böyle güzel heyecanları. :69:

Son düzenleme:
amin canım, gerçekten çok güzel heyecanlar bunlar.
nişanlının ailesiyle iyi anlaşmanız gerçekten çok güzel.
ayy senin de az kaldı gerçekten heyecan yapma sakın. elbisenin de son halini merak ediyorum

$s1.jpg $s2.jpg $s3.jpg

amin canım, gerçekten çok güzel heyecanlar bunlar.
nişanlının ailesiyle iyi anlaşmanız gerçekten çok güzel.
ayy senin de az kaldı gerçekten heyecan yapma sakın. elbisenin de son halini merak ediyorum

Fotoğraflara bayıldım, elbisen, saçların gerçekten 1 numara olmuş. :52: Dün son provaya gittim, bazı eksikler vardı, cuma günü alacağım canım. Senin boyunda maşallah uzunmuş epey, elbise çok iyi durmuş. Ben 1,55'im ama işte ayakkabıyla filan uzatacağız biraz :86:

Fotoğraflara bayıldım, elbisen, saçların gerçekten 1 numara olmuş. :52: Dün son provaya gittim, bazı eksikler vardı, cuma günü alacağım canım. Senin boyunda maşallah uzunmuş epey, elbise çok iyi durmuş. Ben 1,55'im ama işte ayakkabıyla filan uzatacağız biraz :86:
teşekkür ederim canım. boyum 1,73 benim ayakkabılarım da rahat olsun diye platform topuk aldım nişanlımın boyuda uzun olunca topuk boyu sorun olmadı şükür:)
inşallah istediğin gibi olur elbisen. bekliyorum son gelişmeleri...

sssccc bikaç gündür giremiyordum nete. Şimdi gördüm resimleri çokkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuşsun maşallahhhh:nazar: allah nazarlardan korusun tamamına erdirsin inşalllah. :69:

martagon canım nişanını çok güzel bir şekilde geçirmeni dilerim, bol eğlenceli, istediğin gibi olsun herşey. güzel haberler ve fotolarla dönmeni bekliyoruz.

martagon canım nişanını çok güzel bir şekilde geçirmeni dilerim, bol eğlenceli, istediğin gibi olsun herşey. güzel haberler ve fotolarla dönmeni bekliyoruz.

sssccc çok teşekkür ederim. Ne yazık ki dileklerin gerçek olmadı. Anlatmak istediğim çok şey var ama kısa kesmeye çalışacağım.
Nişanımda öğrendiğim bir çok şey oldu. İlk başta anladım ki kızlar haddinden fazla önem vermemek gerekiyor hiçbir şeye. Akışına bırakmak gerekiyor biraz da. Ben bu nişana çok fazla önem verdim. Aslında normal olan da o galiba, insan bir kere yaşadığı bir şeyin hiç sorun çıkmadan rüya gibi geçmesini istiyor ama benim için ne yazık ki öyle olmadı. Abim ve kardeşim arasında sorun çıktı, kardeşim evden gitti. Akşam arkadaşlarım bende kaldı ama gerginlikten dolayı dışarı çıkamadık, evde muhabbet ettik. Ben bir şey çıkacak diye diken üstündeydim. Nişan akşamım ne yazık ki ağladım. En büyük tesellim nişanlım biz de kaldı o akşam ve pazar günü gezebildik. Bir de yaşanan gerginlikleri bir kaç yakınımızdan başka kimse hissetmedi. Herkes çok güzel oldu nişanınız, çok yakışmışsınız dedi. Ama inanın içi beni yakar, dışı sizi. Artık değiştim. Düğünümde her şey kusursuz olacak demiyorum. Hiçbir şeyi planlamayacağım. Hatta diyorum ki gelinlik bile giymesem olur. Sadece O'na kavuşacağım zamanı bekliyorum. O artık benim nişanlım ve onu çok seviyorum. Beni ayakta tutan yegane şeylerden biri ve belki de en önemlisi bu...

Not: Yine de fotoğraf ekleyeceğim kızlar, umarım sizin her şey gönlünüzce olur...

Back