- 12 Kasım 2010
- 646
- 110
- 123
hayatınn en güzel günlerinden birini yaşadım :) böyle mutluluk her zaman olmaz..heyecan falan unutluyor ztn sizinkiler de böyle geçer umarım
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatınn en güzel günlerinden birini yaşadım :) böyle mutluluk her zaman olmaz..heyecan falan unutluyor ztn sizinkiler de böyle geçer umarım
hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin canım.
canım hayırlı olsun ne güzel sen atlattın darısı martagonun ve benim başıma :)
kızlarrrrrr:) pazar günü hayatımın en güzel günlerinden biriydi. herşey umduğumdan daha iyiydi, herkes çok eğlendi ve memnun ayrıldılar.
ben zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım, hep oynadım ve eğlendim.
hiç heyecan ve stresim yoktu nişan boyunca çok rahattım.
darısı sizlerin başına...
sana katılıyorum, bende cumartesi atlattım, hayalleriminde ötesinde herşey çok güzeldi ve şaşılır derecesinde heyecanım yoktu çok güzeldi allaha şükür :) darısı herkesin başına olsun..:)
kızlarrrrrr:) pazar günü hayatımın en güzel günlerinden biriydi. herşey umduğumdan daha iyiydi, herkes çok eğlendi ve memnun ayrıldılar.
ben zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım, hep oynadım ve eğlendim.
hiç heyecan ve stresim yoktu nişan boyunca çok rahattım.
darısı sizlerin başına...
Güzel geçmesine çok sevindim sssccc. Darısı düğününün başına :123:
canım çok teşekkür ederim. darısı senin başına:)
nasıl gidiyor hazırlıkların
amin canım, gerçekten çok güzel heyecanlar bunlar.
nişanlının ailesiyle iyi anlaşmanız gerçekten çok güzel.
ayy senin de az kaldı gerçekten heyecan yapma sakın. elbisenin de son halini merak ediyorum
teşekkür ederim canım. boyum 1,73 benim ayakkabılarım da rahat olsun diye platform topuk aldım nişanlımın boyuda uzun olunca topuk boyu sorun olmadı şükür:)Fotoğraflara bayıldım, elbisen, saçların gerçekten 1 numara olmuş.Dün son provaya gittim, bazı eksikler vardı, cuma günü alacağım canım. Senin boyunda maşallah uzunmuş epey, elbise çok iyi durmuş. Ben 1,55'im ama işte ayakkabıyla filan uzatacağız biraz :86:
maşallah canım çok güzel olmuşsun ..![]()
çok teşekkür ederim canım. Amin, hepimizinki hayırlısıyla.sssccc bikaç gündür giremiyordum nete. Şimdi gördüm resimleri çokkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuşsun maşallahhhhallah nazarlardan korusun tamamına erdirsin inşalllah.
![]()
martagon canım nişanını çok güzel bir şekilde geçirmeni dilerim, bol eğlenceli, istediğin gibi olsun herşey. güzel haberler ve fotolarla dönmeni bekliyoruz.