Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün gidicem kızlar acaba femaramı istesem bu sefer diyorum

Benim doktorun ameliyatı uzamış randevumu yarına aldılar aradılar şimdi. Şimdi aklımda şu var dün geceden beri reglim kesildi 2 gün sürdü. Yoğun geldi aslında ama kısa sürmesi şüpheye düşürdü birde bugün kasık batması var. Şimdi anneme geldim giderken bi test daha alayım bakayım diyorum acaba hangi eczaneye uzun zaman gitmemiştim bi düşüneyim🤣🤣

Kızlar merabalar 💐 ikinci kullanışım klomeni yarın bitiyor cuma kontrol var Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
Benimde cuma kontrolüm canim beni klomen bitiminden bir hafta sonraya çağırdı. Tabii benim ilk ay yumurta gelişimi olmamıştı inşallah bu sefer ❤️🤲
Güzel haberler alalım cuma günü inşallah 🥰

Benimde cuma kontrolüm canim beni klomen bitiminden bir hafta sonraya çağırdı. Tabii benim ilk ay yumurta gelişimi olmamıştı inşallah bu sefer ❤️🤲
Güzel haberler alalım cuma günü inşallah 🥰
Benim çok güzel olmuştu ilk ay ama kimyasal gebelik yaşadım bana klomen bitince 2 gün sonraya verdi kontrolü bilmiyorum ki

Benim çok güzel olmuştu ilk ay ama kimyasal gebelik yaşadım bana klomen bitince 2 gün sonraya verdi kontrolü bilmiyorum ki
Canım benim ilkinde gelişmediği için anca gelişir diye geç cağırıyor, tabii nolur nolmaz diye ben bi taraftan ovulasyon testi yapıyorum hergün takip ediyorum

Kızlar kızlar bişey görüyormusunuz sizde ?
F35E5CBD-55ED-466B-8545-95D5FB76EE74.jpeg

X