canım ya psıkolojık olarak cokuntu yasıyo olabılır cocuk buyuk ıhtımal o da bedensel olarak etkılıyodur ve ılıskı ıstemıo olabılır...
bıde yemek falan da yemıomus dedın ben tedırgın oldum Allah korusun ama buyu falan ollmasın ..bı tanıdıgımızda buna benzer durum vardı da...
günaydın kızlarr... lapacı canım benim kalp atışlarını duymuşsun bebişinin ayyy süper bir haber bu zemuszemus olumunekankayizsmile artık hamile olduğuma inanmıyorum demezsin sempatiksalakcinni yiğenime iyi bak beslenmene dikkat et hergün kontrol edicem ona göre
canım benim çok sevindim ya inşallah kucağınada almayı nasip eder güzel Allahım... darısı bizlere artık dün soğan kürüne başladım bende inşallah işe yarar yaaaaa :Saruboceq:
tatlım aileyle konuşulacak bişey değil bu aile sadece herkonuda anlayışlı ve destek olmalı aksi takdirde çocuk ailesine ve eşine karşı mahçup olduğundan daha doğrusu öyle hissettiğinden daha hırçın olur ve inkar eder erkekler bizden daha farklıdır işinin olması onu eksik hissettiriyordur erkekler stresten ereksiyon olamayabilirler ve eşini öpüp okşayıp sevdikten sonra hala ereksiyon olamadıysa stresten tabiki bu durum daha çok üzmüştür ve birdaha denememiştir bu yüzden tatlım mutlaka profosyonel bir yardım alması gerekzaten kız konuşmuş cocugun annesiyle daha dogrusu annesi anlamış olayı bizim kıza sormuş o da anlatmak zorunda kalmış annesi konuşmuş çocukla çocuk inkar ediyomuş hayır iyiyiz yok öyle bişey diye zaten o günden sonra yemek falan da yememeye başlamış sen mi söyledin diye bizim kıza kızmış falan konuyu açtırmak konuşturmak bile istemiyomuş
kızlar birşey sorabilirmiyim soğan kürünü uygularken ilişkiye girmek sakıncalı olurmu:kedi:
Görünmez oldum herhalde...alsanaalsanasmile
bebişkom cum adet günün dünmüş eğer düzensiz değil se günlerin bide pcos yoksa test yapsana ne duruyosun merak ettim valla şimdikk kaydirigubbakcemile5
canım benimde aklıma geldi ama bizim taraftan böyle bişey yapan olmaz ki çougun aileside iyi kendi hallerinde insanlar eşime bi hocaya sorsak dedim kızdı bana ben ona bi ilaç veririm bişeyi kalmaz dedi kendisi ürolog ya o psikolojiktir kesinlikle böyle vaka çok dedi ama çocukla nasıl konuşcam konuşmayı redediyor dedi falan işte
BebİŞkom 1-2 gÜn daha bekle tatlımm
lapacİ canımmm kalp atıŞlarını duymuŞsun Çok sevİndİm canımmm
Yok canim allah sükür pcos felan. Ben adet günümden birgün önce test yapmistim negatif cikmisti. Simdi bir iki gün bekliyim diyorum. Zaten suan isdeyim öyle bi imkanim yok cnm,
inşallah lorke cim valla elimiz kolumuz baglandı
bebişkom..birazcık bekle bakalım.. herşey olabiliyor.. bu işin geç döllenmesi var, geç yumurtlaması var.. herşey var... inşallahhh güzel sonucu burdan patlatırsın bize canım benim..
kızlar herkes nereye gitmiş :sinifsinif:
Selam handecim nasilsin canim?
Bebis ne durumda iyidir ins.