- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
hoş geldin yemeğe gitti herkes nasılsın bebiş nasıl
hoşbulduk edacım iyiyim hamdolsun bulantıların dışında güzel =)
nasılsın varmı hissettiğin bişeyler falan:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin yemeğe gitti herkes nasılsın bebiş nasıl
slm arkadaşlar yemeğimi yedim geldim
selam ebru iyiyim kuşum sen nasılsın? adet günün geçmiş ne durumdasın?
iyi bebiş cok bulandırıyo annesini bide tansiyonumu düşürüyo ama doktor 16 haftaya kadar
sürer demişti bakalım=))
hande selam canım nasılsın diye sorcaktım ama
okudum
canım dinlenmeye çalışşş
ben şubata kaldım
zaten ocakta çok ilaç kullandığım için olmasını da istemiyordum zararı olur diye hayırlısı bakalımmm
hoşgeldin supreme.. nasılsın canım? bulantın varmış biraz...inş en kısa zamanda biter şikayetlerin... yeterki bebişler sağlıklı olsun... iyi olsunlar... ne gelirse alltan deyip çekicez artık =)
Evet canim dündü günüm henüz gelen giden yok bekliyorum. Insallah gelmez. Ama bi belirtimde yok sadece akintim hala devam ediyo bakalim...boshayallersmile
ya hadi bakalım canım benim ya insallah en güzel zamanda sagıkla gelicekler eminim :Saruboceq:
akıntının olması güzel gögüs uçlarında bi sızı filan var mı?
tatlım karar vermekte güzel bir adım plan yapma umarım istediğin şekilde gelişir herşeybarays, BebisKoM88, gulus27, halev, lapaci, supreme slm hepinize. ben artık anladım ki bizim bebiş için eşimin ameliyat olması şart. dün 4 saat varikosel ameliyatıyla hamiş kalanlar topiğini okudum baştan sona. değeri çok kötü olanlar bile ameliyatla Allah ın izniyle 3 ile 9 ay arasında hamiş kalmışlar. o yüzden umutluyum ama umudumu baya bi erteledim. çünkü eşim olursam havalar ısınınca olurum diyo. nisanda olsa 3 ay sonra da yaz tatili memlekete gideriz eşim döner ben kalırım. eşimle ayrı oluruz. artık ben yaz tatilinden sonraya erteledim umutlarımı. bu ay oldu mu diye de stres yapmıcam çünkü ameliyatsız olamayacak nasılsa.. ben de eşimle güzel günler geçiririm bebiş olana kadar napim.. sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum.yine de ara sıra girerim mutlu haberlerinizi görmek için..
barays, BebisKoM88, gulus27, halev, lapaci, supreme slm hepinize. ben artık anladım ki bizim bebiş için eşimin ameliyat olması şart. dün 4 saat varikosel ameliyatıyla hamiş kalanlar topiğini okudum baştan sona. değeri çok kötü olanlar bile ameliyatla Allah ın izniyle 3 ile 9 ay arasında hamiş kalmışlar. o yüzden umutluyum ama umudumu baya bi erteledim. çünkü eşim olursam havalar ısınınca olurum diyo. nisanda olsa 3 ay sonra da yaz tatili memlekete gideriz eşim döner ben kalırım. eşimle ayrı oluruz. artık ben yaz tatilinden sonraya erteledim umutlarımı. bu ay oldu mu diye de stres yapmıcam çünkü ameliyatsız olamayacak nasılsa.. ben de eşimle güzel günler geçiririm bebiş olana kadar napim.. sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum.yine de ara sıra girerim mutlu haberlerinizi görmek için..
canım hoşbulduk bulantılarıma bide tansiyon düşmesi eklendi ama hamdolsun gecicek napalım dikkatli olucaz =) sen napıyosun asıl anlat bakalım ne var ne yok değişiklik falan var mı bakim hihoyyyt
barays, BebisKoM88, gulus27, halev, lapaci, supreme slm hepinize. ben artık anladım ki bizim bebiş için eşimin ameliyat olması şart. dün 4 saat varikosel ameliyatıyla hamiş kalanlar topiğini okudum baştan sona. değeri çok kötü olanlar bile ameliyatla Allah ın izniyle 3 ile 9 ay arasında hamiş kalmışlar. o yüzden umutluyum ama umudumu baya bi erteledim. çünkü eşim olursam havalar ısınınca olurum diyo. nisanda olsa 3 ay sonra da yaz tatili memlekete gideriz eşim döner ben kalırım. eşimle ayrı oluruz. artık ben yaz tatilinden sonraya erteledim umutlarımı. bu ay oldu mu diye de stres yapmıcam çünkü ameliyatsız olamayacak nasılsa.. ben de eşimle güzel günler geçiririm bebiş olana kadar napim.. sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum.yine de ara sıra girerim mutlu haberlerinizi görmek için..
afiyet olsun halev.. yarasın yedikelrin =)
iyiyim canım çok şüküürrr..... benim hiç problemim yok çok şükür hamile olduğumu hissettirecek hiç bir şey yok =) dr şanslısın dedi.. kalp atışlarını duyduk ctesi günü... ne büyük bir heyecan..allah buradaki herkese yaşatsınnn :Saruboceq:
daha erken kuşum 8haftada başlıyormus bulantılar ama insallah senın böyle rahat gecer hep. sen yınede dıkkat et kendıne 3.aya kadara.s