Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hande selam canım nasılsın diye sorcaktım ama
okudum
canım dinlenmeye çalışşş
ben şubata kaldım
zaten ocakta çok ilaç kullandığım için olmasını da istemiyordum zararı olur diye hayırlısı bakalımmm

hoşgeldin supreme.. nasılsın canım? bulantın varmış biraz...inş en kısa zamanda biter şikayetlerin... yeterki bebişler sağlıklı olsun... iyi olsunlar... ne gelirse alltan deyip çekicez artık =)

selam ebru iyiyim kuşum sen nasılsın? adet günün geçmiş ne durumdasın?
iyi bebiş cok bulandırıyo annesini bide tansiyonumu düşürüyo ama doktor 16 haftaya kadar
sürer demişti bakalım=))

Evet canim dündü günüm henüz gelen giden yok bekliyorum. Insallah gelmez. Ama bi belirtimde yok sadece akintim hala devam ediyo bakalim...boshayallersmile

hande selam canım nasılsın diye sorcaktım ama
okudum
canım dinlenmeye çalışşş
ben şubata kaldım
zaten ocakta çok ilaç kullandığım için olmasını da istemiyordum zararı olur diye hayırlısı bakalımmm

canım adet oldun mu? evet ilaç falan zararlı hayırlısı ama adet olmadıysan yinede dikkatli ol, tansiyonum düşüyo benimde ya ilk 3 ayda oluyomuş, bide olur olmaz yerlerde oluyo ya allahtan eşim yanımda oluyo =))

hoşgeldin supreme.. nasılsın canım? bulantın varmış biraz...inş en kısa zamanda biter şikayetlerin... yeterki bebişler sağlıklı olsun... iyi olsunlar... ne gelirse alltan deyip çekicez artık =)

canım hoşbulduk bulantılarıma bide tansiyon düşmesi eklendi ama hamdolsun gecicek napalım dikkatli olucaz =) sen napıyosun asıl anlat bakalım ne var ne yok değişiklik falan var mı bakim hihoyyyt

Evet canim dündü günüm henüz gelen giden yok bekliyorum. Insallah gelmez. Ama bi belirtimde yok sadece akintim hala devam ediyo bakalim...boshayallersmile

ya hadi bakalım canım benim ya insallah en güzel zamanda sagıkla gelicekler eminim :Saruboceq:
akıntının olması güzel gögüs uçlarında bi sızı filan var mı?

barays, BebisKoM88, gulus27, halev, lapaci, supreme slm hepinize. ben artık anladım ki bizim bebiş için eşimin ameliyat olması şart. dün 4 saat varikosel ameliyatıyla hamiş kalanlar topiğini okudum baştan sona. değeri çok kötü olanlar bile ameliyatla Allah ın izniyle 3 ile 9 ay arasında hamiş kalmışlar. o yüzden umutluyum ama umudumu baya bi erteledim. çünkü eşim olursam havalar ısınınca olurum diyo. nisanda olsa 3 ay sonra da yaz tatili memlekete gideriz eşim döner ben kalırım. eşimle ayrı oluruz. artık ben yaz tatilinden sonraya erteledim umutlarımı. bu ay oldu mu diye de stres yapmıcam çünkü ameliyatsız olamayacak nasılsa.. ben de eşimle güzel günler geçiririm bebiş olana kadar napim.. sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum.yine de ara sıra girerim mutlu haberlerinizi görmek için..

ya hadi bakalım canım benim ya insallah en güzel zamanda sagıkla gelicekler eminim :Saruboceq:
akıntının olması güzel gögüs uçlarında bi sızı filan var mı?

Vallah canim bilmiyorum cok dinliyorum galiba kendimi kafamçokkarıştı
Ama pek agri sizi yok sadece dokununca bazen aciyo kasiklarimda ara ara batmalar oluyo yada agir felan kaldirinca agrim oluyo. Dün mesela büyük temizlik yapmistim evde baya bi agrim oldu. Bide kiprik karismasini okumustum 3-4 gündür kipriklerim cok fena rimel bile düzeltemiyor kaydirigubbakcemile3
Hayirlisi bakalim canim..

barays, BebisKoM88, gulus27, halev, lapaci, supreme slm hepinize. ben artık anladım ki bizim bebiş için eşimin ameliyat olması şart. dün 4 saat varikosel ameliyatıyla hamiş kalanlar topiğini okudum baştan sona. değeri çok kötü olanlar bile ameliyatla Allah ın izniyle 3 ile 9 ay arasında hamiş kalmışlar. o yüzden umutluyum ama umudumu baya bi erteledim. çünkü eşim olursam havalar ısınınca olurum diyo. nisanda olsa 3 ay sonra da yaz tatili memlekete gideriz eşim döner ben kalırım. eşimle ayrı oluruz. artık ben yaz tatilinden sonraya erteledim umutlarımı. bu ay oldu mu diye de stres yapmıcam çünkü ameliyatsız olamayacak nasılsa.. ben de eşimle güzel günler geçiririm bebiş olana kadar napim.. sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum.yine de ara sıra girerim mutlu haberlerinizi görmek için..
tatlım karar vermekte güzel bir adım plan yapma umarım istediğin şekilde gelişir herşey

Tatlim en kisa zmanda bebisine kavusursun insallah..

canım hoşbulduk bulantılarıma bide tansiyon düşmesi eklendi ama hamdolsun gecicek napalım dikkatli olucaz =) sen napıyosun asıl anlat bakalım ne var ne yok değişiklik falan var mı bakim hihoyyyt

iyiyim canım çok şüküürrr..... benim hiç problemim yok çok şükür :nazar: hamile olduğumu hissettirecek hiç bir şey yok =) dr şanslısın dedi.. kalp atışlarını duyduk ctesi günü... ne büyük bir heyecan..allah buradaki herkese yaşatsınnn :Saruboceq:

canım benim.. inşallah herşey gönlünüzce olur.... umutsuz olma.. en ummadık anda bir bakarsın hamilesin... hiç belli olmaz... rabbim dualarını kabul eder inş....

canım öncelikle insallah hayırlısı olur diyorum, en güzel zamanda gelir bebişin inşallah.
eşinin ameliyat olması şartsa olucak tabi bide şöyle düşünmek lazım kadından kaynaklı gebe kalamama daha zor çözülüyo allahtan bi çözüm var ve varrikoselden sora cok yüksek şansınız dimi. en kısa zamanda olsunda sende bebişine kavus tatlım, sakın topigi boslama gel bırakma burayı olur mu? en güzel sonucları burda birlikte paylaşalım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım çok şüküürrr..... benim hiç problemim yok çok şükür :nazar: hamile olduğumu hissettirecek hiç bir şey yok =) dr şanslısın dedi.. kalp atışlarını duyduk ctesi günü... ne büyük bir heyecan..allah buradaki herkese yaşatsınnn :Saruboceq:

daha erken kuşum 8haftada başlıyormus bulantılar ama insallah senın böyle rahat gecer hep. sen yınede dıkkat et kendıne 3.aya kadara.s

daha erken kuşum 8haftada başlıyormus bulantılar ama insallah senın böyle rahat gecer hep. sen yınede dıkkat et kendıne 3.aya kadara.s

bende hep böyle geçer diye umutlanıyordum =))
hayırlısı.. napalım artık
dikkat ediyorum.. dr da söyledi zaten.. pcoslular direkt düşük tehlikesio lan gruptalar =(

valla handecim pek bişeyim yok ama belimin sağtarafı kalçam ve sağ bacağımın üst tarafına kadar bi sızlama var zonklama gibi göğüs ağrım ve adet ağrılarım başlamadı henüz geçen hafta 1 hafta önce olacam sandım ama bu hafta bi ağrı yok

X