Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm canım ..
test yapmayı ne zaman dusunnuyorsun ...
yarın persembe ya yap ıstersen ...
benım gelmezse bende yapıcam daha var ama olsun 50 tane test aldım ya ucuza yapayım nolcakkı dimi kaydirigubbakcemile3

Ben aslinda dün aksam test yaptim cnm ama beceremedim kaydirigubbakcemile3
cünkü iseyecek bisey bulamadim alma imkanimda yoktu kaydirigubbakcemile3 bende dedim ozaman nasil olsa üstünde yaziyo direk teste yaparim ama beceremedim bütün teste yaptim :roflol: tabi sonuc negatif ...Bilmiyorum ya yarin yada cuma tekrar yaparim herhalde

hadı gecelım o zaman sen ne dersen bız varız...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsın canım ya pet bardak falan yokmuydu evde ...ben oyle yapıom kolay oluo...
neyse yarın sabah varsa testın tekrr yap bakalım merak ettım sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsın canım ya pet bardak falan yokmuydu evde ...ben oyle yapıom kolay oluo...
neyse yarın sabah varsa testın tekrr yap bakalım merak ettım sempatiksalakcinni[/QUOTE]

yok cnm ya bisey yoktu maalesef ama bi kutu alip saklayacam bukez :) her ay ayni sey kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bebeğimi düşürdüm kötü günler geçiriyorum.sizde hemile olursanız dikkat edin.önce doktor kontrollerini ihmal etmeyin...2 düşük insanı çook yıpratıyor.

CEYDAN GEÇMıŞ OLSUN CANIMM
BıZ Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya.... EDıTÖR ÜN AÇTIĞI BAŞLIKTAYIZ ORAYA GEL CANIM

CEYDAN GEÇMİŞ OLSUN CANIMM
BİZ Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya.... EDİTÖR ÜN AÇTIĞI BAŞLIKTAYIZ ORAYA GEL CANIM

sağol canım bende uterus bicornis var tedavi olup öyle gebelik düşünecem.allah kolaylık versin size umarım yakın zamanda hamile kalırsın

ben tüp bebek yaptıralı 8 gün oldu salı akşam preglyn iğnesi yaptırdım aradan 1 buçuk gün geçti ve dayanamadım evde idrar testi yaptım silik ikinci çizgi gördüm bu iğnenin etkisimidir yardımcı olurmusunuz bana

ya kızlar acil yardım edin lütfen bana..

21 Ocak cuma günü aşılama tedavisi için iğne olmaya başladım. Adetimin 3. günüydü. salı gunu (25 Ocak) 5. iğnemi de vurulup yumurtlama var mı yok mu bakılacak. Aynı zamanda salı gunu adetimin 7. günü oluyor. Soğan kürüne başlasam yarın bi yararı olur mu, yoksa geç mi kaldım??

Bir de normal yemeklik soğan diil de, beyaz soğan die duymuştum. Farkeder mi?

belki iğnelerle birlikte yumurta kalitesi için soğan kürü ii gelir die düşünüyorum ama, cevaplarınızı bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…