Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım bak kalp atışınıda duymuşsunuz çok seindim ilerde resimlerinide koyarsın buraya opuyorumnanaktan

çok şükür rabbime duyduk.. kesemiz boş değil...
yineden haftaya ctesi tekrar çağırdı.. o zaman iyice emin oluruz dedi.. 5mm olacak boyu ve iyice yerleşmiş olacak dedi.. ondan sonra söyleyin eşe dosta dedi...
hayırlısı bakalım..bu haftayıda sağ salim atlatırsak ne mutlu bize =)

günaydın kızlar.lapacı canım çok tebrik ederim.rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.kaç haftalık hamilesin canım

günaydın kızlar
lorke hoşgeldin ohhh gez gez gel maşallah............
lapacı çok sevindim ne güzel kalp atışlarınıda duymuşun bizede nasip etsin rabbim inşallah.......

evet okudum ordakı yazını da cook mutlu oldum senın adına ..artık bıze dua eden tayfaya katıldın sende ...
Allah kucagına almayı da nasıb etsın ınsallah opuyorumnanaktan

çok saol lorkecim... o kadar çok dua ediyorum ki... rabbim inşallah sizlerede böyle güzel bir mucize yaşatır..
bu arada ben adet olmam gereken zamanda yumurtlamışım.. dr dediki pcoslular adet olana kadr aralıksız gün aşırı ilişki yaşamalı.. ancak öyle olur gebelik dedi... size bir tavsiye olsun =)

günaydın kızlar.lapacı canım çok tebrik ederim.rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.kaç haftalık hamilesin canım

orası biraz karışık =))) bir dr 6 haftalık dedi.. diğeri 5 dedi... öyle birşey..SAT la kese uyumlu değil... geç yumurtladım ve geç döllenme oldu bende

günaydın kızlar
lorke hoşgeldin ohhh gez gez gel maşallah............
lapacı çok sevindim ne güzel kalp atışlarınıda duymuşun bizede nasip etsin rabbim inşallah.......

saol canım hosbulduk...gezdım ıyı geldı valla ...
ama evde bıcok ıs var yapılacak bıde kardesım de bızle gelmıstı o bnede sımdı alısverıse gıdıcez bugun ...
baska varmı haberler sızlerde...
hamıle bı kısı varmıs sanırım onun dısındakı gelısmeler neler ..
cok uzundu okuyamadım gecmısı pek..

iyyim kvrck sen nassınn ya yarın benim iğneden sonraki 14. günüm testi yapsam mı beklesemmi kararsızım çıkarmı çıkmazmı çünkü eğer hamileysem ona göre bi hediye alcam3 şubat yıldönümüz kan testi falanda yaptırmaya vaktim olsun istiyorum ama bilmiyorum ya.........

ya gaye demıstı sanırım ıgnenın etkısıyle yanlıs pozıtıf cıkabılıyormus ya test te onun da oyla olmustu hatırlıyosann...
o yuzden bence bekle mademyarın kan testı yaptır dırek olmazmı

tomtom hamile onda burdamıydın bilmiyorum ama bafo tüp bebek için iğnelere başladı inşallah emekleri boşa gitmez de allahım mucizelerine kavuşturur onun dışında bişe yok sanırım.......

bence yap 14. günse ve eger hamileysen ki inşallah öylesindir sonuç çıkacaktır bence yap

canım ya bence yaptırma.. aralık benim evlilik yıldönümümdü.. yaptırdım testi..üstelik adet günümdü o gün olmamıştım.... ama negatif çıktı... o günüm zehir oldu... hiç neşelenemedim... keşke yaptırmasaydım... güzel bir hediye evet ama ya negatif çıkarsa benim gibi? o güzel hediye bir anda kabusa dönüyor... üstelik ben hamileymişim yani... testte çıkmmaış.... bence sabırla bekle... hamile olduğunu öğrendiğin gün zaten en güzel hediye olcak size...

gunaydın canım....
nasılsın bakalım ...
kafanı dagıtmak ıcın bısyeler yapacaktın neler yapıyosun

günaydın mugmug.. nasılsıınn şekerr?

selam kızlar
valla evımle ılgılenıyorum
sureklı dısarıdayım gezıyorum tozuyorum sempatiksalakcinni
kafama takmıyorum
kocısımle ılgılenıyorum
sızlerde umarım ıyısınızdırrrr
ozluyorum sızı
ancak burda takılınca kafama cok takıyorum dıye bıraz ara verıyorum foruma :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…