canım bak kalp atışınıda duymuşsunuz çok seindim ilerde resimlerinide koyarsın buraya opuyorumnanaktan
ben geldim kısllarrr..... =))
evet lorke... doğru.. çok şüküürr.. nasıl oldu ne oldu hiç anlamadım.. hala şoktayım ama gerçek.. ctesi günü kalp atışlarını bile dinlediko zaman inandım.. hamileyim galiba... =)))))
--http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html
bak hikaymide yazdım..uzun uzuunn =)))
evet okudum ordakı yazını da cook mutlu oldum senın adına ..artık bıze dua eden tayfaya katıldın sende ...
Allah kucagına almayı da nasıb etsın ınsallah opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.lapacı canım çok tebrik ederim.rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.kaç haftalık hamilesin canım
günaydın kızlar
lorke hoşgeldin ohhh gez gez gel maşallah............
lapacı çok sevindim ne güzel kalp atışlarınıda duymuşun bizede nasip etsin rabbim inşallah.......
iyyim kvrck sen nassınn ya yarın benim iğneden sonraki 14. günüm testi yapsam mı beklesemmi kararsızım çıkarmı çıkmazmı çünkü eğer hamileysem ona göre bi hediye alcam3 şubat yıldönümüz kan testi falanda yaptırmaya vaktim olsun istiyorum ama bilmiyorum ya.........
iyyim kvrck sen nassınn ya yarın benim iğneden sonraki 14. günüm testi yapsam mı beklesemmi kararsızım çıkarmı çıkmazmı çünkü eğer hamileysem ona göre bi hediye alcam3 şubat yıldönümüz kan testi falanda yaptırmaya vaktim olsun istiyorum ama bilmiyorum ya.........
gunaydın kızlarrrrrrrrrr
gunaydın canım....
nasılsın bakalım ...
kafanı dagıtmak ıcın bısyeler yapacaktın neler yapıyosun
günaydın mugmug.. nasılsıınn şekerr?
barays+, gulus27, mugmug1 günaydın kızlarrrrrr