valla handecim pek bişeyim yok ama belimin sağtarafı kalçam ve sağ bacağımın üst tarafına kadar bi sızlama var zonklama gibi göğüs ağrım ve adet ağrılarım başlamadı henüz geçen hafta 1 hafta önce olacam sandım ama bu hafta bi ağrı yok
barays, BebisKoM88, gulus27, halev, lapaci, supreme slm hepinize. ben artık anladım ki bizim bebiş için eşimin ameliyat olması şart. dün 4 saat varikosel ameliyatıyla hamiş kalanlar topiğini okudum baştan sona. değeri çok kötü olanlar bile ameliyatla Allah ın izniyle 3 ile 9 ay arasında hamiş kalmışlar. o yüzden umutluyum ama umudumu baya bi erteledim. çünkü eşim olursam havalar ısınınca olurum diyo. nisanda olsa 3 ay sonra da yaz tatili memlekete gideriz eşim döner ben kalırım. eşimle ayrı oluruz. artık ben yaz tatilinden sonraya erteledim umutlarımı. bu ay oldu mu diye de stres yapmıcam çünkü ameliyatsız olamayacak nasılsa.. ben de eşimle güzel günler geçiririm bebiş olana kadar napim.. sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum.yine de ara sıra girerim mutlu haberlerinizi görmek için..
1 şubat doğum günüm benim 32 oluyorum ve bebişsiz...ben bu hafta 1 haftalık yıllık izinime çıkıyorum annemin yanına gidiyorum...beni unutmayın olurmu... bugünlerde çokkk ama çok canım sıkkın...Allah hayırlsını versin...sizi özleyeceğim kızlarr
beni bu aydanda silin kızlar kırmızılar geldi mafoldumben neyse en azından kanamam düzene bindi ona seviniyorum
artık kimse yazmıyor galiba forum git gide azalıyormu ne
artık kimse yazmıyor galiba forum git gide azalıyormu ne
ptesi yoğunluğu sanırım :hulya:
selam arkadaslar, ben gec giriyorum cogu kisi gidiyo ben gelene kadar
ekakal halev supreme siz nasilsiniz?
gecmisi okudum lapaci kalp atislarini duymus ne guzel, senin adina cok sevindim, adetini beklerken birkac gun sonra kalp atislarini duyuyon, cok sanslisin ya. masallah masallah:)
gecmisi okudum lapaci kalp atislarini duymus ne guzel, senin adina cok sevindim, adetini beklerken birkac gun sonra kalp atislarini duyuyon, cok sanslisin ya. masallah masallah:)
hoşgeldin canım =)buyrunnnnnnnnn
Ay kızlar ben galİba adet olcam aĞrım baŞladı bİde yÜzÜmdede bİ sİvİlce Çıktı hemde sabahtan berİ kocaman boyutlara ulaŞtı yok ben yarın test yapmıcam beklİcem bİraz daha...........
Ay kızlar ben galİba adet olcam aĞrım baŞladı bİde yÜzÜmdede bİ sİvİlce Çıktı hemde sabahtan berİ kocaman boyutlara ulaŞtı yok ben yarın test yapmıcam beklİcem bİraz daha...........
hosbuldum canim opuyorumnanaktan
evde olunca daha bir zor oluyo yazmak, evin isi bitmiyo:) sende calismiyosun sanirim.
bebisinde karninda, ne guzel Allah bizede versin :CüvCüv: