Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya kızlar kuzenim aradı beni eşi hiç yaklaşmıyomuş kıza bi evlendikleri gün beraber olmuşlar sonra 8 ay oldu nerdeyse hiçbişi yok kız çok iyi anlaşıyoruz beni öpüyo seviyo sonra hadi yatalım diyo uyuyoruz diyomuş canım sıkıldı fena halde ya bide sizle konuşayım dedim ne olabilir ki acaba diye

ya kızlar kuzenim aradı beni eşi hiç yaklaşmıyomuş kıza bi evlendikleri gün beraber olmuşlar sonra 8 ay oldu nerdeyse hiçbişi yok kız çok iyi anlaşıyoruz beni öpüyo seviyo sonra hadi yatalım diyo uyuyoruz diyomuş canım sıkıldı fena halde ya bide sizle konuşayım dedim ne olabilir ki acaba diye

allaaahh allaahh.. ne ilginç bir durum... bir erkeğin bunu istememesi hayli garip....
e eşi oturup konuşmuyormu? neden böyle yapıyorsun demiyormu? belki bir sorunu var kocasının? yada bir sıkıntısı.. eşi konuşmalı ve aralarındaki her ne ise halletmeliler... bir erkek 8 ay nasıl dayanır yahhuu akannehir

harbi garip e bunlar severek konuşarak görüşerek mi evlendi yani daha öncesinde de eşi bu şekilde soğuk muymuş hiçbir erkek bu kadar dayanamaz yardım almaları gerekebilir sadece kadınlar ilişkiden korkmuyor çünkü bazı erkeklerde sevdiğinin canını acıttığını düşünerek ilişkiye girmiyormuş yada başka nedenleri olabilir offf buda kötü sürekli istemeleride kötü bi ortasını bulamıyolarr yaaaaa :eek:klava:

şuan işi yok aileside biraz üzerine gidiyomuş iş yok güç yok evlisin çocugun olunca napcaksın falan diye çok üzerine gidiyorlarmış çocugun zaten saçkırın olmuş çocuk 23 yaşında kısım kısım saç dökülmeleri var bi kaç kere konuşmak istemiş ama konuşturmamış zaten dogru düzgün yemek falan da yemiyomuş

ben geldim kısllarrr..... =))
evet lorke... doğru.. çok şüküürr.. nasıl oldu ne oldu hiç anlamadım.. hala şoktayım ama gerçek.. ctesi günü kalp atışlarını bile dinledik :nazar: o zaman inandım.. hamileyim galiba... =)))))
--http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html
bak hikaymide yazdım..uzun uzuunn =)))

canım benim çok sevindim ya inşallah kucağınada almayı nasip eder güzel Allahım... darısı bizlere artık dün soğan kürüne başladım bende inşallah işe yarar yaaaaa :Saruboceq:

günaydın kızlarr... lapacı canım benim kalp atışlarını duymuşsun bebişinin ayyy süper bir haber bu zemuszemus olumunekankayizsmile artık hamile olduğuma inanmıyorum demezsin sempatiksalakcinni yiğenime iyi bak beslenmene dikkat et hergün kontrol edicem ona göre

halev canım soğan kürüne başlamışsın bende çarşamba başlıycam kısmetse 2 gün oldu meryem süresini okumaya da başladım 41 gün okuycam soğanın tadı nası bu arada kaydirigubbakcemile3

şuan işi yok aileside biraz üzerine gidiyomuş iş yok güç yok evlisin çocugun olunca napcaksın falan diye çok üzerine gidiyorlarmış çocugun zaten saçkırın olmuş çocuk 23 yaşında kısım kısım saç dökülmeleri var bi kaç kere konuşmak istemiş ama konuşturmamış zaten dogru düzgün yemek falan da yemiyomuş

aile desteği çok önemli neden üzerine giderler hiç anlamam bu devirde iş bulması çok kolaysa ailesi bulsun adam gibi bir iş yazık çocuğa da daha yaşı çok genç

aaaaaaaaa durum çok çok farklı eşine yetemediğini hissettiği için bazı durumlar gerçekleştiremiyor olabilir acil yardım yada aile desteği olması lazım üzüldüm şimdi :1no2:

halev canım soğan kürüne başlamışsın bende çarşamba başlıycam kısmetse 2 gün oldu meryem süresini okumaya da başladım 41 gün okuycam soğanın tadı nası bu arada kaydirigubbakcemile3

evet canım soğan kürüne sonunda başlayabildim. tadı da ummuduğum kadar kötü çıkmadı ama ardından akşam küçük bi karanfil attım ağzıma soğan kokusu kötü ya ondan. yalnız sabah aç karnına mide bulandırıyor o kadar canımakannehir

kızlarr bugün yoğun olacak ama h.sonu da pek giremedim özledim walla sizi yaaa
benim regl dün akşam sona erdi yeni bir ay yeni bir umut

kızlar azıcık fikir yürütün hadi nolur dün geceden beri düşün düşün valla çıldırcam

kızlar birşey sorabilirmiyim soğan kürünü uygularken ilişkiye girmek sakıncalı olurmu:kedi:

kvrck kuzenin eşinin ailesiyle konuşmaya çalışsın kırıcı değil yapıcı olmaya çalışsınlar
yazık walla bende üzüldüm

canım ya psıkolojık olarak cokuntu yasıyo olabılır cocuk buyuk ıhtımal o da bedensel olarak etkılıyodur ve ılıskı ıstemıo olabılır...
bıde yemek falan da yemıomus dedın ben tedırgın oldum Allah korusun ama buyu falan ollmasın ..bı tanıdıgımızda buna benzer durum vardı da...
lorkkeee resimler süperdi
face de baktımmm

saol canım valla foto mak azızlıgıne ugradık daha cok resım vardı ama sılınmıs kafamçokkarıştı

kızlar ben sımdı cıkıom kardesım alsıverıs yapıcakmıs emınonune gıdıcez sanırım ...
aksam ustu gelırım ..
sıze ıyı muhabbetler

X