ya kızlar kuzenim aradı beni eşi hiç yaklaşmıyomuş kıza bi evlendikleri gün beraber olmuşlar sonra 8 ay oldu nerdeyse hiçbişi yok kız çok iyi anlaşıyoruz beni öpüyo seviyo sonra hadi yatalım diyo uyuyoruz diyomuş canım sıkıldı fena halde ya bide sizle konuşayım dedim ne olabilir ki acaba diye
harbi garip e bunlar severek konuşarak görüşerek mi evlendi yani daha öncesinde de eşi bu şekilde soğuk muymuş hiçbir erkek bu kadar dayanamaz yardım almaları gerekebilir sadece kadınlar ilişkiden korkmuyor çünkü bazı erkeklerde sevdiğinin canını acıttığını düşünerek ilişkiye girmiyormuş yada başka nedenleri olabilir offf buda kötü sürekli istemeleride kötü bi ortasını bulamıyolarr yaaaaaya kızlar kuzenim aradı beni eşi hiç yaklaşmıyomuş kıza bi evlendikleri gün beraber olmuşlar sonra 8 ay oldu nerdeyse hiçbişi yok kız çok iyi anlaşıyoruz beni öpüyo seviyo sonra hadi yatalım diyo uyuyoruz diyomuş canım sıkıldı fena halde ya bide sizle konuşayım dedim ne olabilir ki acaba diye
ben geldim kısllarrr..... =))
evet lorke... doğru.. çok şüküürr.. nasıl oldu ne oldu hiç anlamadım.. hala şoktayım ama gerçek.. ctesi günü kalp atışlarını bile dinlediko zaman inandım.. hamileyim galiba... =)))))
--http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html
bak hikaymide yazdım..uzun uzuunn =)))
şuan işi yok aileside biraz üzerine gidiyomuş iş yok güç yok evlisin çocugun olunca napcaksın falan diye çok üzerine gidiyorlarmış çocugun zaten saçkırın olmuş çocuk 23 yaşında kısım kısım saç dökülmeleri var bi kaç kere konuşmak istemiş ama konuşturmamış zaten dogru düzgün yemek falan da yemiyomuş
aaaaaaaaa durum çok çok farklı eşine yetemediğini hissettiği için bazı durumlar gerçekleştiremiyor olabilir acil yardım yada aile desteği olması lazım üzüldüm şimdi :1no2:şuan işi yok aileside biraz üzerine gidiyomuş iş yok güç yok evlisin çocugun olunca napcaksın falan diye çok üzerine gidiyorlarmış çocugun zaten saçkırın olmuş çocuk 23 yaşında kısım kısım saç dökülmeleri var bi kaç kere konuşmak istemiş ama konuşturmamış zaten dogru düzgün yemek falan da yemiyomuş
halev canım soğan kürüne başlamışsın bende çarşamba başlıycam kısmetse 2 gün oldu meryem süresini okumaya da başladım 41 gün okuycam soğanın tadı nası bu arada kaydirigubbakcemile3
canım ya psıkolojık olarak cokuntu yasıyo olabılır cocuk buyuk ıhtımal o da bedensel olarak etkılıyodur ve ılıskı ıstemıo olabılır...ya kızlar kuzenim aradı beni eşi hiç yaklaşmıyomuş kıza bi evlendikleri gün beraber olmuşlar sonra 8 ay oldu nerdeyse hiçbişi yok kız çok iyi anlaşıyoruz beni öpüyo seviyo sonra hadi yatalım diyo uyuyoruz diyomuş canım sıkıldı fena halde ya bide sizle konuşayım dedim ne olabilir ki acaba diye
lorkkeee resimler süperdi
face de baktımmm