Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cumartesi kanamam oldu gittik daha kalp atışını duymadık düşük tehlikem var.ilaç verdi.dualarınıza ihtiyacım var.

canım kalp atışı için küçüktür belki, sakın düşük tehlikesi var diye kendi kendine bile söyleme, her hamile kadının %25 düşük tehlikesi var pko olanların bundan biraz daha fazla oranı. sakın kötüyü çagırma neden düşsünlmaz: Rabbim saglıkla devamını nasip etsin

kızlar özledim sizi hafta sonu kimse yoktu...ben adet oldum ayın 24 ünde ama çok az geliyor... bir ara kasık ağrım olmasa kesin hamileyim sandım:))) o yüzden hafta sonu girip durdum siteye:))) neyse benide lisyteye yazın bari...şubata inşallah...yeni tarihim 22.02.2010...kiii şubatta 1 hafta anneme gideceğim yıllık izin alıp tam yumurtlama haftan(( allaha bıraktım anlıyacağınız...yemek yiyip geliyorum

çok sağol canım.

ilacımı içtim bitti... tekrar kontrole gittim işte... beklicez dedi.. ne kadar sürerse sürsün beklicez... banada mantıklı gelmedi ama bakalım bu haftada bişi olmazsa başka bir doktora gidicem

farlutalmı içtin? hangi doktora gidiyosun, ilacın bittikten 10 gün sonra hasta olmuş olman gerekiyo benim bildigim:uhm:

farlutalmı içtin? hangi doktora gidiyosun, ilacın bittikten 10 gün sonra hasta olmuş olman gerekiyo benim bildigim:uhm:

progestan verdi.... ilacımın bitiminden bu yana 2 hafta geçti =( her an belirtim var..bugün kesin olucam diyorum ama yok yookkk

hemencecik yazmışsın şubat listesine eline saglık canım
inşallah hamiş olanlar listesine de yazarsın adımı

canım ya kan şekerin falan düşmüştür belki. inş ciddi bişey yoktur

canım
bugün 3.gün tansiyonum düşük, baş ağrısı var, ayağa kalkınca başım sersem gibi oluyor, kasıklarımda da sanki böyle çekilme gibi acımalar oluyor, kolumu kaldırmaya halim yok. sabahtan beri yatıyorum.
dr a gidelim bakalım ne diyecek?

canım vücudundaki kan ve demir oranı düşmüş olabilir beslenmene dikkat et mutlakaa

cumartesi kanamam oldu gittik daha kalp atışını duymadık düşük tehlikem var.ilaç verdi.dualarınıza ihtiyacım var.

Allah yardımcın olsun canım, Allah bebişini sana bağışlasın umarım herşey yoluna girer de hepimiz rahat ederiz.:teselli:

ayselcim canım çok çok geçmiş olsun.Umarım önemli bişeyin yoktur.Belki işlerden bünyen yorgun düşmüştür.Dikkat et kendine doktordan gelince bizi habersiz bırakma ben bir sonraki adet günümü şimdiden kestiremiyorum ama herhalde 3 Mart falan daha çok var anlıycanızz :))

kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var ...... :a015:
bide bilginiz varsa cvp verriseniz sevinirim kese gözüktü ama bebk yok böle durumda olan yada duyduklarınız varmı ?

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
canım bi forumda okumuştum. inanarak yap ve dua et. Rabbim yardımcın olsun...

Cok gecmıs olsun Aysel
kendıne cok ama ck dıkkat et
guzel haberlerını beklıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…