cumartesi kanamam oldu gittik daha kalp atışını duymadık düşük tehlikem var.ilaç verdi.dualarınıza ihtiyacım var.
ANNA BEN ANCA GELEBİLDİM DIŞARI ÇIKTIM ÖLDÜM HERYER KALABALIK BU ARADA MELDA VE TOMTOMU TEBRİK EDİYORUM KIZLAR ALLAHIM KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım kalp atışı için küçüktür belki, sakın düşük tehlikesi var diye kendi kendine bile söyleme, her hamile kadının %25 düşük tehlikesi var pko olanların bundan biraz daha fazla oranı. sakın kötüyü çagırma neden düşsünlmaz: Rabbim saglıkla devamını nasip etsin
canım sen tarihini ver ben yazayım
ilacımı içtim bitti... tekrar kontrole gittim işte... beklicez dedi.. ne kadar sürerse sürsün beklicez... banada mantıklı gelmedi ama bakalım bu haftada bişi olmazsa başka bir doktora gidicem
aysel kuşum geçmiş olsun nasılsın ya tansiyon problemin olmuş alla alla neolduki ya?
farlutalmı içtin? hangi doktora gidiyosun, ilacın bittikten 10 gün sonra hasta olmuş olman gerekiyo benim bildigim:uhm:
sağol canım bilmiyorum ki
eşim gelecek dr gidecez
saat 2.30 a randevu almış
hemencecik yazmışsın şubat listesine eline saglık canım
inşallah hamiş olanlar listesine de yazarsın adımı
canım ya kan şekerin falan düşmüştür belki. inş ciddi bişey yoktur
canım
bugün 3.gün tansiyonum düşük, baş ağrısı var, ayağa kalkınca başım sersem gibi oluyor, kasıklarımda da sanki böyle çekilme gibi acımalar oluyor, kolumu kaldırmaya halim yok. sabahtan beri yatıyorum.
dr a gidelim bakalım ne diyecek?
cumartesi kanamam oldu gittik daha kalp atışını duymadık düşük tehlikem var.ilaç verdi.dualarınıza ihtiyacım var.
kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var ...... :a015:
bide bilginiz varsa cvp verriseniz sevinirim kese gözüktü ama bebk yok böle durumda olan yada duyduklarınız varmı ?