arkadaşlar çok şükür 37.günümde hasta oldum. hamile olmadığıma üzülüyorum fakat hasta olduğuma daha çok seviniyorum çünkü vücut sıcaklığıyla yumurtlama zamanımı tespit edip şansımı tekrar deneyeceğim Allahın izniyle bir daha ki sefere tutacak inşallah..kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar çok şükür 37.günümde hasta oldum. hamile olmadığıma üzülüyorum fakat hasta olduğuma daha çok seviniyorum çünkü vücut sıcaklığıyla yumurtlama zamanımı tespit edip şansımı tekrar deneyeceğim Allahın izniyle bir daha ki sefere tutacak inşallah..kaydirigubbakcemile2
bi halayda sana o zaman benden.. :teytey:
:lepi:
sende hakettin...
bitan ve sen çok şükür kurtuldunuz.. sıra bende.... zemuszemus
bitan, EKAKAL, halev
nabersiniz?
bitan, EKAKAL, halev
nabersiniz?
bitan, EKAKAL, halev
nabersiniz?
inşallah tedavilik bi durumum yoktur da o zahmetlere girmeden hamile kalırım doktora gitmeden bile uğraşması yetiyor da artıyor bile bide dr işi çıkarsa iyice sarsılırım yani. inşallah sizinde tez vakitte bebişleriniz olur da hep birlikte halaya otururuz Allah büyüktür vermiyorsa da hayırlısı olsun değil mi olumunekankayizsmile
herşey bizim için... ne yapalım.. allah ne yazdıysa kaderimize onu yaşıyoruz.. hiç kimse doktoralara gitmek istemez ama mecbur bir umut gidiyoruz işte....
adet olduktan sonra bir aşılama merkezine gitmemi önerdi benim doktor.. ama gitmicem..bir süre kendime zaman tanıcam.. inşallah merkeze gitmeden bu iş hallolur.. yoksa bende merkeze gidicem... merkezlere gidip de sonuç alamayanlarda var.. rabbim dert verip derman aratmasın
inşallah merkeze gitmene gerek kalmaz canım :teselli: benim de adet bi garip ya oldum ama sanki heran kesilecekmiş gibi bide kırmızı gelmiyor aslında doktora gitmem gerekiyor gibi fakat ben biraz daha bekleyeyim ve 3.günü soğan kürüne başlayayım diyorum eğer devam ederse adetim inşallah :Saruboceq: Allahım duysun sesimizi de bi çıkar yolu göstersin inşallah:çok üzgünüm:
inşallaahhhhh....
benimde öyle olmuştu... eğer kahverengi, az miktarda ise bu çok normal... adet sökülemiyor tam olarak... içerde de beklediği için kahverengi bazen kokulu ve az miktarda oluyor.. adet sonrasıda aynı şey oluyor... geçen 3 ay hep böyle oldu benim.. korktum daha önce hiç böyle olmuyordu çünkü... normal dedi doktor.. zaten birkaç güne asıl kanama başlıyor... adetin ilk günü o asıl kanamanın başladığı gün oluyor... şu ankiler adet kanaması sayılmıyor
Merhaba kızlar ... Doktordan geldim malesef kist gitmemiş DKH ya başlıyorum.Şubat ayından beni silin. Mart ayından da zaten ümidim yok.
Merhaba kızlar ... Doktordan geldim malesef kist gitmemiş DKH ya başlıyorum.Şubat ayından beni silin. Mart ayından da zaten ümidim yok.
sağol canım bilgilerin için benim ilk defa olmuyor böyle ama insan yinede tedirgin oluyor açıkcası. bilmiyorumkismile o zaman tama kanamam olursa adetimin başlangıcı olarak kabul edicem değil mi yinede soğan kürüne başlasam mı acaba bilmiyorumkismile