Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaşlar çok şükür 37.günümde hasta oldum. hamile olmadığıma üzülüyorum fakat hasta olduğuma daha çok seviniyorum çünkü vücut sıcaklığıyla yumurtlama zamanımı tespit edip şansımı tekrar deneyeceğim Allahın izniyle bir daha ki sefere tutacak inşallah..kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım inşallah canım:Saruboceq:

bi halayda sana o zaman benden.. :teytey:
:lepi:
sende hakettin...
bitan ve sen çok şükür kurtuldunuz.. sıra bende.... zemuszemus

bi halayda sana o zaman benden.. :teytey:
:lepi:
sende hakettin...
bitan ve sen çok şükür kurtuldunuz.. sıra bende.... zemuszemus

evet canım inşallah sende tez vakitte olursun bizde sende halay çekeriz.:teselli: sonra da bi bebiş yaparız ohhh deymeyin keyfimize olur inşallah

---http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=11214848#post11214848
kızlar burayı okudunuz mu??? tedaviyi en baştan beri yazıyordu... ilk tedavi sonucunda hamile kaldı.... 1 kez aşılama olmuş.. tutmamış.. bu tedaviden olmuş hemen gebelik elde etti....epey bir araştırdım bu yöntemi ben... internette çok yazı var... kabul görmüş birşey..ama istenabulda uygulayan doktor bulamadım ben yaaaa :çok üzgünüm:

inşallah tedavilik bi durumum yoktur da o zahmetlere girmeden hamile kalırım doktora gitmeden bile uğraşması yetiyor da artıyor bile bide dr işi çıkarsa iyice sarsılırım yani. inşallah sizinde tez vakitte bebişleriniz olur da hep birlikte halaya otururuz Allah büyüktür vermiyorsa da hayırlısı olsun değil mi olumunekankayizsmile

herşey bizim için... ne yapalım.. allah ne yazdıysa kaderimize onu yaşıyoruz.. hiç kimse doktoralara gitmek istemez ama mecbur bir umut gidiyoruz işte....
adet olduktan sonra bir aşılama merkezine gitmemi önerdi benim doktor.. ama gitmicem..bir süre kendime zaman tanıcam.. inşallah merkeze gitmeden bu iş hallolur.. yoksa bende merkeze gidicem... merkezlere gidip de sonuç alamayanlarda var.. rabbim dert verip derman aratmasın

inşallah merkeze gitmene gerek kalmaz canım :teselli: benim de adet bi garip ya oldum ama sanki heran kesilecekmiş gibi bide kırmızı gelmiyor aslında doktora gitmem gerekiyor gibi fakat ben biraz daha bekleyeyim ve 3.günü soğan kürüne başlayayım diyorum eğer devam ederse adetim inşallah :Saruboceq: Allahım duysun sesimizi de bi çıkar yolu göstersin inşallah:çok üzgünüm:

inşallaahhhhh....
benimde öyle olmuştu... eğer kahverengi, az miktarda ise bu çok normal... adet sökülemiyor tam olarak... içerde de beklediği için kahverengi bazen kokulu ve az miktarda oluyor.. adet sonrasıda aynı şey oluyor... geçen 3 ay hep böyle oldu benim.. korktum daha önce hiç böyle olmuyordu çünkü... normal dedi doktor.. zaten birkaç güne asıl kanama başlıyor... adetin ilk günü o asıl kanamanın başladığı gün oluyor... şu ankiler adet kanaması sayılmıyor

Merhaba kızlar ... Doktordan geldim malesef kist gitmemiş DKH ya başlıyorum.Şubat ayından beni silin. Mart ayından da zaten ümidim yok.

gayecım uzme kendını gec olsun güç olmasın canımmm herseyın hayırlısı olsun guzelım

sağol canım bilgilerin için benim ilk defa olmuyor böyle ama insan yinede tedirgin oluyor açıkcası. bilmiyorumkismile o zaman tama kanamam olursa adetimin başlangıcı olarak kabul edicem değil mi yinede soğan kürüne başlasam mı acaba bilmiyorumkismile

Merhaba kızlar ... Doktordan geldim malesef kist gitmemiş DKH ya başlıyorum.Şubat ayından beni silin. Mart ayından da zaten ümidim yok.

hoşgeldin gayyeee....
olsun dert etme kendine bunu.. 1 ay ara vermiş olacaksın sadece.. hem kafanda dağılır... kursada başladın.. bomba gibi geri dönersin mart ayında... hem bahar başlangıcı mart ayı kaydirigubbakcemile kanınız kaynar... bebişler yola koyulur :jeyyar:
hayırlısı olsun... belkide böylesi daha iyi senin için..
bak ben hala adet dahi olamadım... 2 ay oldu... boşa geçen 2 ay =((( daha ne kadar süreceğide belli değil.. üzme kendini hiç gayeciim.. herşey yoluna girecek... bomba haberi burda hepimiz teker teker patlatıcaz :lepi:

merak etme üzme kendini bu kadar eminim hepsi düzelecek ve bu sıkıntıların sonucunda güzel bir bebişin olacak yeter ki umutsuz bakma hayırlısıyla bi atlat şu dönemi canım. fazla üzülürsen sağlığından da olursun onu bari koruyalım dime koruyalım ki sağlıklı bir hamilelik geçirelim.:teselli:

valla bu bebek işi aklıma düştüğünden beri benim hiç bir şeyim normal değil zaten :uhm: herşeyim karıştı... ara kanamalarım oluyo, adetim sökülemiyo, ağrım oluyo falan filan... bakalım sonunda ne olacak =)))
soğan kürü için birşey söyleyemem.. ne zaman başlamak doğru olur bilmiyorum.. ama şunu biliyorum... benim ilk kanama olamadığı zaman gittim doktora... çünkü adetin 3. günü gel klomen vericem dedi... az kanama başladı 3. günü gittim.. daha başlamamış asıl kanama başlayınca gel dedi... o gelen kanın miktarı var.. pedi dolduracak kadar kan gelirse o günü 1. günü say 3. günü gel dedi... ilacımıda o kanamanın 3. günü başlattı....
o mantıkla düşününce soğan kürünüde asıl kanamanın 7. günü başlaman gerekir diye düşünüyorum... ama sadece şahsi fikrim bu..net bilgim yok

slm kızlar bende geldim
dr şimdilik birşey gözükmüyor dedi ama stres yapıyorsun anladığım kadarıyla dedi stres yapma dedi
kan testi ile hormon testi yaptırdı. saat 5te sonuçlar çıkacak eşim alıp dr gösterecek.
bende evte tv izliyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…