Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

herkesee günayyddıınnnnnn....
opuyorumnanaktan
hava buuzzz giibbbiiii..... bırrrr...
ama sıcacık oldu içim.. güzel haberler varr... halayımı çekiyorum hemen Tomtom ve melda06 içiiinnnnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :hooray:
allah tamamına erdirsin inşallaahhhh

sağol canım

eee...çiçeği burnunda anne adayımız =)) nasılsın bakalım... neler hissediyorusn.... neler var değişiklik hayatında

slm kızlar iki tane hamiş haberi varmış ayyyyyyyyyyyy çok sevindim alkisalkisalkis tomtom ve melda06 kızlar Alllah tamamına erdirsin.Bize de versin bide :)) Ayy valla çok sevindim içimde bi kıpırtılar oluştu oleyyyy yaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kızlar çok dikkat edin kendinize bebişiniz en azından 3 aylık olana kadar ağır iş yapmayın iyi bakın yiğenlerime ona göre hee :dance:

canım iyiyim cok şükür sabah kusmaları ve gün içindeki bulantıların dışında herşey cok iyi gibi =)) ya gayeden de cok umutluydum ama hayırlısını diliyorum ilk önce. sen napıyosun varmı bi gelişmee

çok şükür iyiyim bendeeee... bir değişiklik yok..hala adetimi bekliyorumm.. 58. günü de devirerek rekora imza attım =((((

eee...çiçeği burnunda anne adayımız =)) nasılsın bakalım... neler hissediyorusn.... neler var değişiklik hayatında

lapaci nasılsın canım ben cumartesi günü gördüm kırmızıları ama sanki eskisinden daha az geliyo gibi sana oluyomuydu öyle seninde bugün gelir inşallah

slm kızlar iki tane hamiş haberi varmış ayyyyyyyyyyyy çok sevindim alkisalkisalkis tomtom ve melda06 kızlar Alllah tamamına erdirsin.Bize de versin bide :)) Ayy valla çok sevindim içimde bi kıpırtılar oluştu oleyyyy yaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kızlar çok dikkat edin kendinize bebişiniz en azından 3 aylık olana kadar ağır iş yapmayın iyi bakın yiğenlerime ona göre hee :dance:

hoşgeldin bitan... sen ne yaptın? son durumun ne??? varmı bir gelişme... senle birlikte patlayacağız galiba biz =)))))

hamiş kalan arkadaşlarım canlarım cok sevindim saglıkla kucagınıza alın inş, darısı diger arkadaşlarımın başına en kısa zamanda inşallh opuyorumnanaktan

lapaci nasılsın canım ben cumartesi günü gördüm kırmızıları ama sanki eskisinden daha az geliyo gibi sana oluyomuydu öyle seninde bugün gelir inşallah

ohhh...hadi gözün aydın bitancım yaa..
ee halayı hakettik sen de.... :teytey: :hooray:
bu kadar zamandan sonra adet olabilince de halay gerekir bence =))))
darısı başıma.. az maz... ne gelirse eyvallah diyorum ben =))))) yeterki olsun.....

kızlar ben artık a gırmeye calısıyorum
evde degısık mesgaleler buldum kendıme
umarım gorusmeyelı hepınız ıyısınızdır

MELDA cım
umarım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder
gittiniz mi doktora

ohhh...hadi gözün aydın bitancım yaa..
ee halayı hakettik sen de.... :teytey: :hooray:
bu kadar zamandan sonra adet olabilince de halay gerekir bence =))))
darısı başıma.. az maz... ne gelirse eyvallah diyorum ben =))))) yeterki olsun.....

darısı başına tez zamanda ben de kırmızıları görünce o kadar sevindim ki anlatamam gelse bi dert gelmese bin dert yani :bbo:

sağol canım umarım en kısa zamanda rabbim sizlerede nasip eder.

ANNA BEN ANCA GELEBıLDıM DIŞARI ÇIKTIM ÖLDÜM HERYER KALABALIK BU ARADA MELDA VE TOMTOMU TEBRıK EDıYORUM KIZLAR ALLAHIM KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASıP ETSıN.... :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

X