valla bu bebek işi aklıma düştüğünden beri benim hiç bir şeyim normal değil zaten :uhm: herşeyim karıştı... ara kanamalarım oluyo, adetim sökülemiyo, ağrım oluyo falan filan... bakalım sonunda ne olacak =)))
soğan kürü için birşey söyleyemem.. ne zaman başlamak doğru olur bilmiyorum.. ama şunu biliyorum... benim ilk kanama olamadığı zaman gittim doktora... çünkü adetin 3. günü gel klomen vericem dedi... az kanama başladı 3. günü gittim.. daha başlamamış asıl kanama başlayınca gel dedi... o gelen kanın miktarı var.. pedi dolduracak kadar kan gelirse o günü 1. günü say 3. günü gel dedi... ilacımıda o kanamanın 3. günü başlattı....
o mantıkla düşününce soğan kürünüde asıl kanamanın 7. günü başlaman gerekir diye düşünüyorum... ama sadece şahsi fikrim bu..net bilgim yok
slm kızlar bende geldim
dr şimdilik birşey gözükmüyor dedi ama stres yapıyorsun anladığım kadarıyla dedi stres yapma dedi
kan testi ile hormon testi yaptırdı. saat 5te sonuçlar çıkacak eşim alıp dr gösterecek.
bende evte tv izliyorum şimdilik
gayecım uzme kendını gec olsun güç olmasın canımmm herseyın hayırlısı olsun guzelım
hoşgeldin gayyeee....
olsun dert etme kendine bunu.. 1 ay ara vermiş olacaksın sadece.. hem kafanda dağılır... kursada başladın.. bomba gibi geri dönersin mart ayında... hem bahar başlangıcı mart ayı kaydirigubbakcemile kanınız kaynar... bebişler yola koyulur :jeyyar:
hayırlısı olsun... belkide böylesi daha iyi senin için..
bak ben hala adet dahi olamadım... 2 ay oldu... boşa geçen 2 ay =((( daha ne kadar süreceğide belli değil.. üzme kendini hiç gayeciim.. herşey yoluna girecek... bomba haberi burda hepimiz teker teker patlatıcaz :lepi:
merak etme üzme kendini bu kadar eminim hepsi düzelecek ve bu sıkıntıların sonucunda güzel bir bebişin olacak yeter ki umutsuz bakma hayırlısıyla bi atlat şu dönemi canım. fazla üzülürsen sağlığından da olursun onu bari koruyalım dime koruyalım ki sağlıklı bir hamilelik geçirelim.:teselli:
geçmiş olsun ayselciiim.. birşey çıkmaması çok güzel....
inş testlerinin sonuçlarıda iyi çıkar..
hayırlısı olsun...
aklıma ne takıldı? haftanın 6 günü çalışıp stres yapmaya nasıl zaman bulabiliyorsun =)))))
rahat ol...dinlen biraz..kafanı boşalt...
uzme canını bişey çıkmıcak bak görslm kızlar bende geldim
dr şimdilik birşey gözükmüyor dedi ama stres yapıyorsun anladığım kadarıyla dedi stres yapma dedi
kan testi ile hormon testi yaptırdı. saat 5te sonuçlar çıkacak eşim alıp dr gösterecek.
bende evte tv izliyorum şimdilik
Sağolun kızlar.İnşallah ne hayırlısı olur. Ama bana artık boşa kürek çekmek gibi geliyor.Mart ayından da hiç ümitli değilim.Ben bu gidişle 2011 de bile buralarda sürünüyor olurum... neyse... Artık foruma da girmek gelmiyor içimden... Bu konu aklıma geldikçe canım iyice sıkılıyor.İnşallah sizler şubat ayında sonuç alırsınız.
Sağolun kızlar.İnşallah ne hayırlısı olur. Ama bana artık boşa kürek çekmek gibi geliyor.Mart ayından da hiç ümitli değilim.Ben bu gidişle 2011 de bile buralarda sürünüyor olurum... neyse... Artık foruma da girmek gelmiyor içimden... Bu konu aklıma geldikçe canım iyice sıkılıyor.İnşallah sizler şubat ayında sonuç alırsınız.
akşam olur lapaci giderrr...
herkese sevgi dolu, umutlu, neşeli bir gün diliyorumm
yarın yine buluşalımmmm
beni özleyin anacıımm
sağol bafocuğum dr stres dediğinde sen aklıma geldin
c.tesi akşamı seni çok yoruyorlar falan demiştin doğru çıktı sanırım
sende durum nasıl?
sağol bafocuğum dr stres dediğinde sen aklıma geldin
c.tesi akşamı seni çok yoruyorlar falan demiştin doğru çıktı sanırım
sende durum nasıl?
ayselcim canim nasil gidiyo varmi bisiler? Son 5 gün benim icinde 6 gün cok heycanliyim eyvahedigeldismile Hicbir belirtim yok benim...Sende?