Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

anladım canım ama benim kanamamın olduğu kimi zamanların ilk günün de de az geldiği zamanlarım oldu

geçmiş olsun ayselciiim.. birşey çıkmaması çok güzel....
inş testlerinin sonuçlarıda iyi çıkar..
hayırlısı olsun...
aklıma ne takıldı? haftanın 6 günü çalışıp stres yapmaya nasıl zaman bulabiliyorsun =)))))
rahat ol...dinlen biraz..kafanı boşalt...

gayecım uzme kendını gec olsun güç olmasın canımmm herseyın hayırlısı olsun guzelım

Sağolun kızlar.İnşallah ne hayırlısı olur. Ama bana artık boşa kürek çekmek gibi geliyor.Mart ayından da hiç ümitli değilim.Ben bu gidişle 2011 de bile buralarda sürünüyor olurum... neyse... Artık foruma da girmek gelmiyor içimden... Bu konu aklıma geldikçe canım iyice sıkılıyor.İnşallah sizler şubat ayında sonuç alırsınız.

gayeciğim canımmmm
üzülme tatlım önemli olan sağlık bu hayatta hepimiz sınavdan geçiyoruz senin sınavında buymuş
umudunu yitirmeden ilk günkü heyecanla bu süreçleri atlatacağız tatlım
lapaci nin dediği gibi sakın dert etme

canım cevap sorunun içinde vereliniortak
6 günü çalıştığım işyerinin stresi sanırım
yoksa eşim sağolsun çok iyidir

uzme canını bişey çıkmıcak bak gör

gayecim hiç öyle düşünme allah isteyince ne mucizeler gerçek olıuor

senin için bir fırsat bu 1 aylık boşluk... kafanı toparla.. dinlen..eğlen... sıfırlanarak yola tekrar başla... pes etmek yok.. bu ne karamsarlık böyle... belkide kendini toparlaman için böyle bir şey geldi başına... hayırlısı böyle belki... daha ilk iğneni oldun sadece.. yolun başının başındasın yaniii =)))))))) şimdiden yelkenleri suya indirirsen bu işi hiç mutlu sonla noktalandıramazsın canım benim....
pozitiftin sen hep.. ne oldu bu yanına.. hadi topla kendini... şükret haline... kafanı boşalt.. zamanı gelincede burdan haberini haykıırrrr......
hiç üzülmeni istemiyorum gayecimm.. inanki üzülmen için bir sebep yok... neler varrr... ne kötü şeyler yaşayanlar var... ben senin bu yaşadıklarını kaç kez yaşadım... kaç kez iğne oldum... artık iğne hakkıdma doldu.. ama yinede üzülmüyorum... nasıl olacaksa bu iş o şekilde yapacağım.. amacıma ulaşacağım.. sende ulaşasaksın.. ama kararlı olmak ilk şart

tomtom cumu okudum.. korunmayı bırakmıs zırt ertesi ay hamile. yaw bi öle olamadım heee

şekerim sen alınma sakın ben kendime kızıyorum ama işte yırtsanda bi tarafını olmayınca olmuyor kardeşim

bu arada bugun 28.gun göguslerde ağzrı var, karında agrı var kendısı yok öff beklemem zırt diye gelir...beklerim gelmez of offfffffffffff

sağol bafocuğum dr stres dediğinde sen aklıma geldin
c.tesi akşamı seni çok yoruyorlar falan demiştin doğru çıktı sanırım
sende durum nasıl?

akşam olur lapaci giderrr...
herkese sevgi dolu, umutlu, neşeli bir gün diliyorumm
yarın yine buluşalımmmm
beni özleyin anacıımm

sende durum nasıl?

eve gidince test yapıcam

:1shok:

bide çift çizgi çıkıyormus
hahaha tup bebek öncesi bir mucize daha a:roflol::roflol::roflol:
:icecream:

sende durum nasıl?

ah o stres yokmu
aman sekerim sakın bak o zamanı allah bılıyor ve er gec gelıcek

sabredınce hersey daha guzel olacak

lapaci kendine iyi bak tatlım seni öptüm şekerimopuyorumnanaktan

bafo neden olmasın belki de bebişin süpriz yapmıştır sana
:ecrin_bebek:

ayselcim canim nasil gidiyo varmi bisiler? Son 5 gün benim icinde 6 gün cok heycanliyim eyvahedigeldismile Hicbir belirtim yok benim...Sende?

arkadaşlar iyi akşamlar şimdilik kendinize iyi bakın görüşürüzakannehir

aysel kuşum bişey cıkmaması güzel kan degerlerinde güzel cıksında içimiz rahatlasın bakalım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…