herkesee günayyddıınnnnnn....
opuyorumnanaktan
hava buuzzz giibbbiiii..... bırrrr...
ama sıcacık oldu içim.. güzel haberler varr... halayımı çekiyorum hemen Tomtom ve melda06 içiiinnnnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :hooray:
allah tamamına erdirsin inşallaahhhh
canım iyiyim cok şükür sabah kusmaları ve gün içindeki bulantıların dışında herşey cok iyi gibi =)) ya gayeden de cok umutluydum ama hayırlısını diliyorum ilk önce. sen napıyosun varmı bi gelişmee
eee...çiçeği burnunda anne adayımız =)) nasılsın bakalım... neler hissediyorusn.... neler var değişiklik hayatında
slm kızlar iki tane hamiş haberi varmış ayyyyyyyyyyyy çok sevindim alkisalkisalkis tomtom ve melda06 kızlar Alllah tamamına erdirsin.Bize de versin bide :)) Ayy valla çok sevindim içimde bi kıpırtılar oluştu oleyyyy yaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kızlar çok dikkat edin kendinize bebişiniz en azından 3 aylık olana kadar ağır iş yapmayın iyi bakın yiğenlerime ona göre hee :dance:
lapaci nasılsın canım ben cumartesi günü gördüm kırmızıları ama sanki eskisinden daha az geliyo gibi sana oluyomuydu öyle seninde bugün gelir inşallah
çok şükür iyiyim bendeeee... bir değişiklik yok..hala adetimi bekliyorumm.. 58. günü de devirerek rekora imza attım =((((
ohhh...hadi gözün aydın bitancım yaa..
ee halayı hakettik sen de.... :teytey: :hooray:
bu kadar zamandan sonra adet olabilince de halay gerekir bence =))))
darısı başıma.. az maz... ne gelirse eyvallah diyorum ben =))))) yeterki olsun.....
kuşum doktorun ne dıyo?
MELDA cım
umarım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder
gittiniz mi doktora
slm kızlar iki tane hamiş haberi varmış ayyyyyyyyyyyy çok sevindim alkisalkisalkis tomtom ve melda06 kızlar Alllah tamamına erdirsin.Bize de versin bide :)) Ayy valla çok sevindim içimde bi kıpırtılar oluştu oleyyyy yaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kızlar çok dikkat edin kendinize bebişiniz en azından 3 aylık olana kadar ağır iş yapmayın iyi bakın yiğenlerime ona göre hee :dance:
aysellim
şubat ayı listesini yapıyomuyuz şimdiden şubat tarihimi vereyim