Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bu arada ayselim kırmızıları gördüm ben biraz önce ne güzel sevinmiştim 2 aydır adetim düzene girdi diye şimdi yine değişti kısmet artık
4 ayı geride bıraktık bakalım 5. denememiz de olucak mı

lorkee ciğim sağol canım
dışaı değil evde bile zor dolaşıyorum akannehir
sana dubai de bol gezmeler tatlımolumunekankayizsmile

canım 30 ocak. beklenen tarihim. bilemiyorum tatlım
ama tansiyon düşüklğü belirtisi hiç duymadım

miden bulanıyordu istifra ediyordun falan ya bir ara... ne bilimm... belkiiii.... çok da yorum yapmayayım =)) inşallahh güzel haberler alırız senden....
benim de en son adet olduğum zaman tansiyonum düşüyordu.. gözlerim kararıyordu... gariplikler hissediyordum falan... hep güzel şeylere yordum ama olmadı bişi =))) hayırlısı diyelim bekleyelim bakalım

Canım inşallah senin ve bebişin için en hayırlısı ne ise olsun sen bol bol dua et :Saruboceq:

kvrck 27 senin bugün olmuş yine düzenli olmuş sayılır tatlım bizimde deneme de 7.ayımız

hayırlısı bakalım tatlım
çok şükür eşimde bi problme yok
bende kist yok adetim 24 ile 28 arası dalgalanıyo o da iyi hatta son 2 aydır yumurtamın çatladığınıda hissediyorum agrım oluyo ama sorun ne anlamıyorum bu yüzdende gün geçtikçe psikolojim bozulmaya başladı

Selam kızlar.... Umarım herkesin keyfi yerindedir. mhmt canım sen şu an endişeyi bir kenara bırak ve evde istirahat et. tuvalet ihtiyacın dışında ayağa kalkmamaya çalış ve hep hayırlısını dile Rabbimden. ınşallah tekrar kontrole gittiğinizde mercimeğin sana gözükecek.Allah yardımcın olsun.

Ayselcim tansiyon problemi yaşamışsın.Acil şifalar dilerim.O kadar sıkıyoruz ki kendimizi tansiyon falan dayanmıyor.Benimde tansiyonum çıkıyor ara ara. Sanırım bugün evde dinlenmek sana iyi gelecektir.Bugün kendine çok iyi bak. çayını iç sütünü iç süper bir kahvaltı yap canın ne çekiyorsa yiyip iç ve tüm gün ayaklarını uzatıp otur :)

kıvırcığım canım inşallah bu ay senden de güzel haberler alacağız.Rabbim en hayırlı zamanlarda göndersin mercimeklerimizi.Ayrıca belirti falan dinlemeyelim artık.Çünkü hep hüsran oluyor.

Bana gelince ben süper bir haftasonu geçirdim.Canım kocişim bana çok iyi davrandı.Bana yeni telefon aldı erken sevgililer günü hediyesi sonra kayınvalidemlere gittik çok kalabalıktık güldük söyledik sonra dün eve dönerken hadi biraz gezelim dedik bir avm ye gittik."Kutsal Damacana 2 itmen" filmine gittik. 14 Şubat sevgililer gününe de Recep ıvedik filmine şimdiden bilet aldık :)
Evimiz içinde akvaryum aldık 50lt 'lik. suyunu dinlendirip balıklar alacağız içine.
Bugün saat 1 gibi de doktorun yanına gideceğim tekrar.Bakacak kist gitmiş mi diye.Eğer gittiyse klomen gitmediyse DKH kullanıcam.

tatlım ne olur içini ferah tut bebişin için eniyisini en güzelini düşün umarım hiçbirşey olmaz sen bol bol dinlen ve petekli bal ye rahmi kuvvetlendirir

selam kızlar nıhayet netim baglandı ve dönebildim aranıza nasılsınız ne var ne yok gayenın sonucu ne oldu ya?

selam kızlar nıhayet netim baglandı ve dönebildim aranıza nasılsınız ne var ne yok gayenın sonucu ne oldu ya?

hoşgeldinnnnn.. nasılsın bakalımm... bebiş nasıl? varmı bir gelişme??
gaye adet oldu... kist olabilir demiş doktor... bugün kontrole gidicek.. duruma göre ya klomen alıp tedaviye devam edicek yada doğum kont. hapı alıp 1 ay sonra tedaviye devam edicek...

canım benim sonuç hüsran. doktora gittiğimde yani adetin 3. günü 3 cm e yakın bir kist vardı doktor DKH yazdı yani şubat ayı korunarak geçecek.Fakat ben çok yoğun ve pıhtılı adet olduğum için tekrar aradım acaba kist gidiyor olabilir mi dedim o zaman DKH ya başlama hemen pazartesi 1 gibi tekrar gel bakalım dedi. 1 gibi gidicem eğer gitmediyse DKH gittiyse tedavi devam...

Bu arada ben foruma artık çok az giriyorum. zaten haftanın 3 günü kursa gidiyorum artık.kurdela nakışına başladım.Zamanımı onla uğraşarak geçiricem.Forumada günde 1 saat falan bakıcam sadece.

canım iyiyim cok şükür sabah kusmaları ve gün içindeki bulantıların dışında herşey cok iyi gibi =)) ya gayeden de cok umutluydum ama hayırlısını diliyorum ilk önce. sen napıyosun varmı bi gelişmee

canım benim adetle giden kistlerdendir ya gitmiştir yokolmuştur insallah, kurs cok iyi fikir kafanı dagıt hemde sosyal bişeyler olur=)) ama havalar soguk ve karlınasıl gidiceksinki
burası karlı heryer =))

biz sevgililer gününü ayrı geçiricez ama ben buna hiç üzülmüyorum çünkü ankaraya geliyorum annemin yanında olucam opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…