Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitte geçmiş olsun canım..... tez zamanda sağlığına kavuşur inş eşin....
tez zamanda hamiş haberinide alırız innşşş :Saruboceq:
canım 30 ocak. beklenen tarihim. bilemiyorum tatlım
ama tansiyon düşüklğü belirtisi hiç duymadım
kızlar morelim çok bozukk ya mafoldumben hayatımın en berbat pazarını yaşadım .. pazar öleden sra haffi pembe ve kahverengi leke geldi hemen haastaneye gittik kan verdim ve utrasyona girdim altan kontrol edildi hiç bi kanama yok keseyi gördüler ama bebegi göremediler ve artı düşük yapabilirmisim her an bebegim kayıp gidecem ellerimdenn ............... daha 4 haftalık daha çok küçük eger herhangi bi sorun olmazsa 3 gün içinde tekrar gitcem hastaneye ozman biraz daha büyürmüşş bebegimn benimle kalsıınnnnnnnnn.............allahım neolur mafoldumben mafoldumben mafoldumben yardım edin ne yapabilirm bbegim benime kalsınn ...
kvrck 27 senin bugün olmuş yine düzenli olmuş sayılır tatlım bizimde deneme de 7.ayımız
kızlar gözlerim kapanıyor biraz uyuyayım
gelmeye çalışırım
tatlım ne olur içini ferah tut bebişin için eniyisini en güzelini düşün umarım hiçbirşey olmaz sen bol bol dinlen ve petekli bal ye rahmi kuvvetlendirirkızlar morelim çok bozukk ya mafoldumben hayatımın en berbat pazarını yaşadım .. pazar öleden sra haffi pembe ve kahverengi leke geldi hemen haastaneye gittik kan verdim ve utrasyona girdim altan kontrol edildi hiç bi kanama yok keseyi gördüler ama bebegi göremediler ve artı düşük yapabilirmisim her an bebegim kayıp gidecem ellerimdenn ............... daha 4 haftalık daha çok küçük eger herhangi bi sorun olmazsa 3 gün içinde tekrar gitcem hastaneye ozman biraz daha büyürmüşş bebegimn benimle kalsıınnnnnnnnn.............allahım neolur mafoldumben mafoldumben mafoldumben yardım edin ne yapabilirm bbegim benime kalsınn ...
selam kızlar nıhayet netim baglandı ve dönebildim aranıza nasılsınız ne var ne yok gayenın sonucu ne oldu ya?
selam kızlar nıhayet netim baglandı ve dönebildim aranıza nasılsınız ne var ne yok gayenın sonucu ne oldu ya?
hoşgeldinnnnn.. nasılsın bakalımm... bebiş nasıl? varmı bir gelişme??
gaye adet oldu... kist olabilir demiş doktor... bugün kontrole gidicek.. duruma göre ya klomen alıp tedaviye devam edicek yada doğum kont. hapı alıp 1 ay sonra tedaviye devam edicek...
canım benim sonuç hüsran. doktora gittiğimde yani adetin 3. günü 3 cm e yakın bir kist vardı doktor DKH yazdı yani şubat ayı korunarak geçecek.Fakat ben çok yoğun ve pıhtılı adet olduğum için tekrar aradım acaba kist gidiyor olabilir mi dedim o zaman DKH ya başlama hemen pazartesi 1 gibi tekrar gel bakalım dedi. 1 gibi gidicem eğer gitmediyse DKH gittiyse tedavi devam...
Bu arada ben foruma artık çok az giriyorum. zaten haftanın 3 günü kursa gidiyorum artık.kurdela nakışına başladım.Zamanımı onla uğraşarak geçiricem.Forumada günde 1 saat falan bakıcam sadece.
Selam kızlar.... Umarım herkesin keyfi yerindedir. mhmt canım sen şu an endişeyi bir kenara bırak ve evde istirahat et. tuvalet ihtiyacın dışında ayağa kalkmamaya çalış ve hep hayırlısını dile Rabbimden. İnşallah tekrar kontrole gittiğinizde mercimeğin sana gözükecek.Allah yardımcın olsun.
Ayselcim tansiyon problemi yaşamışsın.Acil şifalar dilerim.O kadar sıkıyoruz ki kendimizi tansiyon falan dayanmıyor.Benimde tansiyonum çıkıyor ara ara. Sanırım bugün evde dinlenmek sana iyi gelecektir.Bugün kendine çok iyi bak. çayını iç sütünü iç süper bir kahvaltı yap canın ne çekiyorsa yiyip iç ve tüm gün ayaklarını uzatıp otur :)
kıvırcığım canım inşallah bu ay senden de güzel haberler alacağız.Rabbim en hayırlı zamanlarda göndersin mercimeklerimizi.Ayrıca belirti falan dinlemeyelim artık.Çünkü hep hüsran oluyor.
Bana gelince ben süper bir haftasonu geçirdim.Canım kocişim bana çok iyi davrandı.Bana yeni telefon aldı erken sevgililer günü hediyesi sonra kayınvalidemlere gittik çok kalabalıktık güldük söyledik sonra dün eve dönerken hadi biraz gezelim dedik bir avm ye gittik."Kutsal Damacana 2 itmen" filmine gittik. 14 Şubat sevgililer gününe de Recep İvedik filmine şimdiden bilet aldık :)
Evimiz içinde akvaryum aldık 50lt 'lik. suyunu dinlendirip balıklar alacağız içine.
Bugün saat 1 gibi de doktorun yanına gideceğim tekrar.Bakacak kist gitmiş mi diye.Eğer gittiyse klomen gitmediyse DKH kullanıcam.
hayırlısı olsun kendine çok dikkat et canım bol bol dinlen ev işi hiç bişey yapma
Tomtomm ve melda06 tebrik ederim kızlar Allah tamamına erdirsin. İnşallah darısı bizlerin başına.Sağlıkla 9 ay geçirin ve bebişlerinizi kucaklarınıza alın.