Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ne kadar güzel biz hiçbir şekilde korunmadık sadece dışarı akıyodu:kedi: 6 aydır da içeri akıyor ama zamanını tutturamıyoruz galiba yada hiç yumurtam çatlamıyor:çok üzgünüm:
canım biz özel bişey yapmadık şunu yap bunu yap diyemeceğim o yüzden.ama stres yapma geçen ay ben çok takmıştım.bu ay fazla umursamadım.güzel haber aldık.inş rabbim sanada nasip etsin

esımın fuarı var dubai de ...
benım de abımler orda yasıyor benı de goturuyor sagolsun ...ctesı ye kadar orda olacagım ınsallah...

esımın fuarı var dubai de ...
benım de abımler orda yasıyor benı de goturuyor sagolsun ...ctesı ye kadar orda olacagım ınsallah...

vaayyyyyyyyyyyyyyy
bak kıskandım ben seni şimddiii zemuszemus
havada güzeell... ne şanslısın...
bizim içinde gez.. bol bol.....
iyi yolculuklar şimdiden

günaydın kızlar bitte, gulus27, halev, lapaci+ nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
günaydın tatlım ay sabah sabah gelirgelmez toplantıya girdik şimdi çıktım
sen nasılsın nasılız kızlarrrr
Tomtomm çok sevindimc anım hayırlı olsun hayırlı doğum haberinide alırız inşallah

slm kızlar;
nasılsınız?
Ben evdeyim rahatsızım. Cumartesi akşamından beri tansiyonum düşük :sinifsinif:
dün gecede baya bi kötü oldum hatta sinirimdan ağladım niye sürekli hasta oluyorum diye:gitme:
bu sabah işe gitmedim
öğleden sonra gitmeyi düşünüyordum ama arkadaşlar gelme dediler bugün evdeyim

tatlım geçmiş olsun ailede düşük tansiyonu olan başkalarıda var mı yada sendeki sinirsel mi canın bişeye mi sıkıldı yada kendini çok mu yordun tatlım ayy çok soru sordum tansiyon önemli canım kendine dikkat et ve nedenini öğrenmeye çalış

canım son günlerde fazla yoruldum sanırım
dinleniyorum
şimdi kahvaltı yapmaya çalışıyorum ama canım istemiyor
8 e 5ti, dün akşam 9 a 6 ydı az önce 9a 7 olmuş tansiyonum:sinifsinif:

kızlar morelim çok bozukk ya mafoldumben hayatımın en berbat pazarını yaşadım .. pazar öleden sra haffi pembe ve kahverengi leke geldi hemen haastaneye gittik kan verdim ve utrasyona girdim altan kontrol edildi hiç bi kanama yok keseyi gördüler ama bebegi göremediler ve artı düşük yapabilirmisim her an bebegim kayıp gidecem ellerimdenn ............... daha 4 haftalık daha çok küçük eger herhangi bi sorun olmazsa 3 gün içinde tekrar gitcem hastaneye ozman biraz daha büyürmüşş bebegimn benimle kalsıınnnnnnnnn.............allahım neolur mafoldumben mafoldumben mafoldumben yardım edin ne yapabilirm bbegim benime kalsınn ...

ayselciimm... çok geçmiş olsun... havalarda soğuk zaten..dikkat et kendine.. iyice dinlen evde.... enerji depola opuyorumnanaktan
biz sana burdan enerji yollarız guclubacismile

canım iyice dinlenmelisin tatlım ve çok umutlu olmalısın. Ayrıca düşüğe neden olabilecek bazı besinler var sakın bu besinleri alma. Maydonoz ve ada çayına dikkat et tatlım.
Tüm dularımız o göbüşünde minicik mercimek için tatlım:Saruboceq:

canım yaa.. üzülme dur bakalım... gün doğmadan neler doğar... herşey allahtan.. o nasıl yazdıysa öyle olacak.... inşallah rabbim bu bebişi yazmıştır size ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde devam ettirirsin hamileliğini... panik yapma hiç... bebişide etkiliyor biliyorsun stres durumu... bebek yok deyip kürtaj yapılması istenen bir sürü kişinin hikayesini okudum ben burdan.. bebekleri şimdi kucaklarında yerimseniben
allah büyük.. sabırla bekle bakalım neler olacaakkkkk

ayselciimm... çok geçmiş olsun... havalarda soğuk zaten..dikkat et kendine.. iyice dinlen evde.... enerji depola opuyorumnanaktan
biz sana burdan enerji yollarız guclubacismile

sağol tatlım sabahtan beri de kasıklarımda gerilme var sanki çeken birşey var
bugünü dinlenerek geçirecemolumunekankayizsmile
sen nasılsın tatlım?

dinleniyorum
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine taze havuç suyu ve elma suyu iç tavsiye ederim
benim tansiyon düşüklüğüm var genelde 5-3 falan çıkar kaydirigubbakcemile3 havuç suyu iyi geliyo bazen ayaga dahi kalkamıyorum bu düşüklükle

canım dua yapılcak tek şey dua bide nolur stres yapma uzan dinlen dua et umarım herşey gircektir yoluna

kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var ...... :a015:
bide bilginiz varsa cvp verriseniz sevinirim kese gözüktü ama bebk yok böle durumda olan yada duyduklarınız varmı ?

sağol tatlım sabahtan beri de kasıklarımda gerilme var sanki çeken birşey var
bugünü dinlenerek geçirecemolumunekankayizsmile
sen nasılsın tatlım?

aysel senin adet durumun neydi???? olmuşmuydun?? o kadar çok kişi var ki artık topicde aklımda tutamıyorum... (acaba diye aklımdan geçiyor allah biliyor yaaa :jeyyar:)
ben iyiyim... hava buuzzzz gibbiii... bıırrrrr.......:1ninca:
çok şükür bir sıkıntım yok... tek derdim adet olamamak.. 58. günü de devirdim =(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

vaayyyyyyyyyyyyyyy
bak kıskandım ben seni şimddiii zemuszemus
havada güzeell... ne şanslısın...
bizim içinde gez.. bol bol.....
iyi yolculuklar şimdiden

sagol canım merak edıcem arada gırıp bakarım ınsallah guzel haberler varmı dıye

dinleniyorum

cok gecmıs olsun aman dıkkat et kendıne yalnız cıkma dısarı

canım gecmıs olsun kotu dusunme ınsallah hayırlısıyla atlatırsın bu donemı
:Saruboceq:

kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var ...... :a015:
bide bilginiz varsa cvp verriseniz sevinirim kese gözüktü ama bebk yok böle durumda olan yada duyduklarınız varmı ?

canım gebelik topiclerine bak.. orada illa birşey bulursun... ben hamilelik hikayelerinde okumuştum.. başlarından geçenleri anlatıyolar ya... orda okumuştum..
acele etme.. inş bir sorun yoktur... rabbim minişi size bağışlasın inş.

canım 30 ocak. beklenen tarihim. bilemiyorum tatlım
ama tansiyon düşüklğü belirtisi hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…