Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gunaydın lapacı nasılsın ...
ya valla gercekten ıstanbul da boyle soguk sasırtıcı ...sabah cıktık esımle arabayı temzıledık donmus camlar vs ...
neyse ben bugun gezmege gıdıom kacıom ınsallah ıstanbul sogugundan ...
ctesı ye kdr sıze katılamıcam maalesef

gunaydın lapacı nasılsın ...
ya valla gercekten ıstanbul da boyle soguk sasırtıcı ...sabah cıktık esımle arabayı temzıledık donmus camlar vs ...
neyse ben bugun gezmege gıdıom kacıom ınsallah ıstanbul sogugundan ...
ctesı ye kdr sıze katılamıcam maalesef

günaydın lorkkee.. iyiyim çok şükürr..sende iyisin umarım....
nerelere gidiyosunuz bakalım... bir kaç gündür söylüyorsun gezmeye gidicem diye..bir türlü fırsat bulup soramadım....
bu havada nasıl gidiceksiniz? nereye gidiceksiniz...?

TOMTOMM kullanıcısından alıntı
kızlar merhaba..şuan kimse yok forumda ama söylemek istiyorum ben yinede.hamileyimmmmmmm.şükürler olsun gördük dün akşam çift çizgiyi:)testin fotosunu çektim ama buraya nasıl yükleniyo bilmiyorum

çok sevindim Allah sağlıklı bir hamilelik geçirtsin ve sağlıklı bir evlat nasip etsin size.
bu arada herkese günaydınlar arkadaşlar umarım haftanız güzel ve umutlarınız gerçek olur.

arkadaşlar ben hasta olamadım daha bugün 37.günüm hastalığın üzerinden ama dün kahverengi akıntı gelmeye başladı yine bakalım hastalığa mı dönüşecek yoksa yine 3 gün gelip kesilecek mi:çok üzgünüm:

günaydın kızlar bitte, gulus27, halev, lapaci+ nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben hasta olamadım daha bugün 37.günüm hastalığın üzerinden ama dün kahverengi akıntı gelmeye başladı yine bakalım hastalığa mı dönüşecek yoksa yine 3 gün gelip kesilecek mi:çok üzgünüm:

günaydın halev.. nedir bu çektiğimiz =(((((( gelse bir dert gelmse daha çok dert =((((
benim bugün 58. günüm =(((( hiiiiççç gelen giden yokkk

günydın kızlar burası bileme soğuk hem güneş var hem ayaz var bi geçmişe dönüp hamişlerin haberlerine bakıp geliyom.....

benide ekleyin kizlar 1 subat regl günüm
bakalim bu ay tam yumurtlama gününde yaptik tutmasi garanti oolsun diye:)
herkesin muradini versin rabbim

günaydın kızlar bitte, gulus27, halev, lapaci+ nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

günaydııın canımm iyi diyelim iyi olalım eşim varikosel ameliyatı oldu çok şükür iyi tüm hafta sonu onunla ilgilendim sen nasılsınn opuyorumnanaktan

günaydııın canımm iyi diyelim iyi olalım eşim varikosel ameliyatı oldu çok şükür iyi tüm hafta sonu onunla ilgilendim sen nasılsınn opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım benim ben çok sevindim inşallah bebek gelicektir hadi bakalım :Saruboceq:

günaydın kvrck... ben iyiyim..sen nasılsın bakalımm???

sagolasın canım benim iyiyim işte çok şükür

TOMTOM cum
annemizde gelmiş hadi şimdi anlat bakalım bize özgeçmişini ne kadardır ugraşıyosunuz belirtiler neydi eşine nasıl söyledin zemuszemus

canım günaydın.biz temmuzda evlenmiştik.geçen ay korunmayı bıraktık bu ay hamile kaldım.22 adet günümdü ben 23ünün akşamı test yaptım eşimde yanımdaydı çift çizgi çıktı.çok silik değildi.demekki 21 ocakta doğumgünümde yapsaydım belki yine çift çizgi çıkardı daha güzel bi süpriz olurdu.belirtim fazla yoktu halada pek bişey yok canım .geçen ay daha çok belirti hissetmiştim :)yani arkadaşlar belirtilere fazla takılmayın.bugün kan testi yaptırıcam bakalım inş. ordada görürüz

günaydın halev.. nedir bu çektiğimiz =(((((( gelse bir dert gelmse daha çok dert =((((
benim bugün 58. günüm =(((( hiiiiççç gelen giden yokkk

senin ki daha kötü canım benimki kahverengi akıntı kana döünüşecek gibi görünüyor umarım sende tez zamanda hasta olursun canım:teselli:

canım günaydın.biz temmuzda evlenmiştik.geçen ay korunmayı bıraktık bu ay hamile kaldım.22 adet günümdü ben 23ünün akşamı test yaptım eşimde yanımdaydı çift çizgi çıktı.çok silik değildi.demekki 21 ocakta doğumgünümde yapsaydım belki yine çift çizgi çıkardı daha güzel bi süpriz olurdu.belirtim fazla yoktu halada pek bişey yok canım .geçen ay daha çok belirti hissetmiştim :)yani arkadaşlar belirtilere fazla takılmayın.bugün kan testi yaptırıcam bakalım inş. ordada görürüz

canım rabbim hemen kavuşturmuş bebeğinize ne güzel saglıkla kucagına almayıda nasip etsin hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

bitte geçmiş olsun canım..... tez zamanda sağlığına kavuşur inş eşin....
tez zamanda hamiş haberinide alırız innşşş :Saruboceq:

ne kadar güzel biz hiçbir şekilde korunmadık sadece dışarı akıyodu:kedi: 6 aydır da içeri akıyor ama zamanını tutturamıyoruz galiba yada hiç yumurtam çatlamıyor:çok üzgünüm:

herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum arkadaşlar.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

X