- 18 Kasım 2009
- 10.201
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın lapacı nasılsın ...
ya valla gercekten ıstanbul da boyle soguk sasırtıcı ...sabah cıktık esımle arabayı temzıledık donmus camlar vs ...
neyse ben bugun gezmege gıdıom kacıom ınsallah ıstanbul sogugundan ...
ctesı ye kdr sıze katılamıcam maalesef
arkadaşlar ben hasta olamadım daha bugün 37.günüm hastalığın üzerinden ama dün kahverengi akıntı gelmeye başladı yine bakalım hastalığa mı dönüşecek yoksa yine 3 gün gelip kesilecek mi:çok üzgünüm:
günaydın kızlar bitte, gulus27, halev, lapaci+ nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
günaydın kızlar bitte, gulus27, halev, lapaci+ nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
günaydııın canımm iyi diyelim iyi olalım eşim varikosel ameliyatı oldu çok şükür iyi tüm hafta sonu onunla ilgilendim sen nasılsınn opuyorumnanaktan
günaydın kvrck... ben iyiyim..sen nasılsın bakalımm???
günaydın halev.. nedir bu çektiğimiz =(((((( gelse bir dert gelmse daha çok dert =((((
benim bugün 58. günüm =(((( hiiiiççç gelen giden yokkk
canım günaydın.biz temmuzda evlenmiştik.geçen ay korunmayı bıraktık bu ay hamile kaldım.22 adet günümdü ben 23ünün akşamı test yaptım eşimde yanımdaydı çift çizgi çıktı.çok silik değildi.demekki 21 ocakta doğumgünümde yapsaydım belki yine çift çizgi çıkardı daha güzel bi süpriz olurdu.belirtim fazla yoktu halada pek bişey yok canım .geçen ay daha çok belirti hissetmiştim :)yani arkadaşlar belirtilere fazla takılmayın.bugün kan testi yaptırıcam bakalım inş. ordada görürüz
canım günaydın.biz temmuzda evlenmiştik.geçen ay korunmayı bıraktık bu ay hamile kaldım.22 adet günümdü ben 23ünün akşamı test yaptım eşimde yanımdaydı çift çizgi çıktı.çok silik değildi.demekki 21 ocakta doğumgünümde yapsaydım belki yine çift çizgi çıkardı daha güzel bi süpriz olurdu.belirtim fazla yoktu halada pek bişey yok canım .geçen ay daha çok belirti hissetmiştim :)yani arkadaşlar belirtilere fazla takılmayın.bugün kan testi yaptırıcam bakalım inş. ordada görürüz