Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım gaye artık girmiycem falan demişti canı sıkkındı arada girerim geçmiş okurum falan demişti bu aralar yalnız kalmaya ihtiyacı var galiba hem nakış kursuna başlıycaktı

anladım.stres yapıyorsa burda olmak girmemk daha iyi tabii.

CanIm gecmis olsun dikkat et kivircikim selam hihoyyyt

sağol tatlım.. selamlar olumunekankayizsmile

kızlar ıyı aksamlar aranıza yenı katıldım sıze bı soru sormak ıstıyorum ben klomen ve catlama ıgnesı kullandım adetıme 3 gun var acaba kan testtı yaptırsam bellı olur mu ne olur yardımcı olun cok heyecanlıyım

gaye de gelmiş hoşgeldin canım

selam kıvırcığım

gayeyi gördüm de geldi ve gitti. selam demeye fırsat kalmadı

selam tatlım...

canım gaye artık girmiycem falan demişti canı sıkkındı arada girerim geçmiş okurum falan demişti bu aralar yalnız kalmaya ihtiyacı var galiba hem nakış kursuna başlıycaktı

Evet bafocum foruma artık daha az gireceğim.nakış kursuna da başladım.Cumartesi gittim kurdela nakışını öğreniyorum şimdilik.Güzel bir uğraş oldu bana... zaman çok çabuk geçiyor. Bu haftasonunu da dolu dolu geçirdik kocişimle.Sağolsun beni çok mutlu etti tüm haftasonu boyunca.

hoşgeldin canım aramıza
klomenden falan anlamıyorum ben ama arkadaşlar yardımcı olacaktır sana benim fikrimi sorarsan bekle derim sonra üzülüyoruz erken test yapınca
umarım hayırlı haberlerini alırız

Iyi iste belimin agrisi basladi gelsin diye bekliyorum heyecanliuim cok bakalim neler olacak
hadi bakalım hayırlısı belki gelmez kırmızılar

sevindim canım çok iyi yaptın opuyorumnanaktan

Oh oh masallah bak bu gunleri cok aricaksin Bebek viayyaklamalari arasindan

Selam canim yaw 16 hafta olmus buyumustur gobus nasilsin benimde son 2gunum AMA yarin gelecek ler galiba

evet normal göbeğime ulastı sonunda :)
uzun süre uyumadan uzanırsam hissedebiliyorum hareketini . baska bişi diilse tabii hissettiğim :)
hala gaz problemim varda :kedi:

olmazsan bebiştendir inşallah.. bebiş yoksada hemen ol da bu ay sağlıkla devam et....
ne diyeceğimi şaşırıyorum artık. farklı bir umut vermekde istemiyorum ama içimden bu ay 3-4 arkdasımız için kesin hamielelr diye geçmişti olmadı malesef
yorum yapmasam diyorum artık. eyvahedigeldismile

arkadasım yardımın ıcın tesekkurler

kızlar merhaba..şuan kimse yok forumda ama söylemek istiyorum ben yinede.hamileyimmmmmmm.şükürler olsun gördük dün akşam çift çizgiyi:)testin fotosunu çektim ama buraya nasıl yükleniyo bilmiyorum

canım cok sevındım hadı hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasıb etsın ...
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

valla gaye en guzelını yapmıssın ınsan super kafa dagıtıyo boyle seylerle ...bende seccade ıslemeye baslıcamm...

herkesee günayyddıınnnnnn....
opuyorumnanaktan
hava buuzzz giibbbiiii..... bırrrr...
ama sıcacık oldu içim.. güzel haberler varr... halayımı çekiyorum hemen Tomtom ve melda06 içiiinnnnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :hooray:
allah tamamına erdirsin inşallaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…