bende yalnız yemege cok usenırım o yuzden erken falan demeden kalkıp esımle yapıyom hep kahvaltımı ...yoksa oglene kadar yanı kafa zonklamaya -tatlicadiarzu- baslayana kadar yıyesım gelmıyo bısey
lorkee evet burdan oraya bulutcuklar yolda...
bu sene bır bereket tır gıdıyor
kar yagcak dıyorlar haftaya
ıstanbul felc oluyor ya kar ıle...
ben cok sevıyorum karı
ama ulasım dısarı cıkmak cok zor oluyor.
lorke cnm ben samandıradayim burdada yagiyor umraniyeye yagmamasi cok ilginc
[ı]hayırlı cumalarrrr rabbım gÖbİŞlerİmİzİ banİŞlerle doldursuunn İnŞallah amİnnnnnnnnnnnnnn[/ı]
[ı]hayırlı cumalarrrr rabbım gÖbİŞlerİmİzİ banİŞlerle doldursuunn İnŞallah amİnnnnnnnnnnnnnn[/ı]
amiiiiiiii iiiiiiiinnnnnnn hosgeldin cnma.s.
gidip kendime bi tost yapayım bari isteyen var mı kıslarrrr cokacimcoook
gidip kendime bi tost yapayım bari isteyen var mı kıslarrrr cokacimcoook
gunaydın gaye koaly gelsın mutfak kan ıcınde cumlesınden sonrakı cumleye gecene kadar gozlerım acıldı faltası gıbı :1shok: kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar bugün çok moralim bozuk... sabah bi kalktık bütün mutfak kan içinde gece buzluktan et çıkarıp masaya koymuştum ve tüm kanı yerlere akmışhadi onu temizledim geldim açtım pc'mi ama pc de bozulmuş.sanırım harddiskte bir problem oldu.Allahtan eşimin pc'si var.şu an ondan bağlandım.Fakat bununda klavyesi ingilizce yazmak biraz yavaş oluyor ayrıca daha bişey yemedim açıııııııııımmmm
ilacımı içmem lazım bişeyler yiyip
günaydın kızlar bugün çok moralim bozuk... sabah bi kalktık bütün mutfak kan içinde gece buzluktan et çıkarıp masaya koymuştum ve tüm kanı yerlere akmışhadi onu temizledim geldim açtım pc'mi ama pc de bozulmuş.sanırım harddiskte bir problem oldu.Allahtan eşimin pc'si var.şu an ondan bağlandım.Fakat bununda klavyesi ingilizce yazmak biraz yavaş oluyor ayrıca daha bişey yemedim açıııııııııımmmm
slm nbr kızlar nasıl gidiyor bakalım?
günaydın kızlar bugün çok moralim bozuk... sabah bi kalktık bütün mutfak kan içinde gece buzluktan et çıkarıp masaya koymuştum ve tüm kanı yerlere akmışhadi onu temizledim geldim açtım pc'mi ama pc de bozulmuş.sanırım harddiskte bir problem oldu.Allahtan eşimin pc'si var.şu an ondan bağlandım.Fakat bununda klavyesi ingilizce yazmak biraz yavaş oluyor ayrıca daha bişey yemedim açıııııııııımmmm
ay kıyamam ben sana bugün moral bozmak yokgünaydın kızlar bugün çok moralim bozuk... sabah bi kalktık bütün mutfak kan içinde gece buzluktan et çıkarıp masaya koymuştum ve tüm kanı yerlere akmışhadi onu temizledim geldim açtım pc'mi ama pc de bozulmuş.sanırım harddiskte bir problem oldu.Allahtan eşimin pc'si var.şu an ondan bağlandım.Fakat bununda klavyesi ingilizce yazmak biraz yavaş oluyor ayrıca daha bişey yemedim açıııııııııımmmm