Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende yalnız yemege cok usenırım o yuzden erken falan demeden kalkıp esımle yapıyom hep kahvaltımı ...yoksa oglene kadar yanı kafa zonklamaya -tatlicadiarzu- baslayana kadar yıyesım gelmıyo bısey

cok zevksız haklısın
ben ya bılgısayar basında yada tv karsısında bır sekılde yıyebılıyorum
ama bırılerı ıle yemek baska...

lorkee evet burdan oraya bulutcuklar yolda...
bu sene bır bereket tır gıdıyor
kar yagcak dıyorlar haftaya
ıstanbul felc oluyor ya kar ıle...
ben cok sevıyorum karı
ama ulasım dısarı cıkmak cok zor oluyor.

gelsın gelsın yagmuru cok sevıyorum hemen dısarı cıkıp yurumek lazım baslayınca kulagında mp3 alkisalkisalkis
sonrada eve gelıp hırkanı gıyeceksın cayını alacaksın elıne de cam kenarında kı koltukta topık okuyacaksın

kar yagacak gıbı degıl hıc ya dıyorlar ama yagsa da tutmaz bence sulu yagar gıbı ...hayırlısı bakalım

[ı]hayırlı cumalarrrr rabbım gÖbıŞlerımızı banıŞlerle doldursuunn ınŞallah amınnnnnnnnnnnnnn[/ı]

gidip kendime bi tost yapayım bari isteyen var mı kıslarrrr cokacimcoook

gidip kendime bi tost yapayım bari isteyen var mı kıslarrrr cokacimcoook

günaydın kızlar bugün çok moralim bozuk... sabah bi kalktık bütün mutfak kan içinde gece buzluktan et çıkarıp masaya koymuştum ve tüm kanı yerlere akmış hadi onu temizledim geldim açtım pc'mi ama pc de bozulmuş.sanırım harddiskte bir problem oldu.Allahtan eşimin pc'si var.şu an ondan bağlandım.Fakat bununda klavyesi ingilizce yazmak biraz yavaş oluyor ayrıca daha bişey yemedim açıııııııııımmmm
ilacımı içmem lazım bişeyler yiyip

gunaydın gaye koaly gelsın mutfak kan ıcınde cumlesınden sonrakı cumleye gecene kadar gozlerım acıldı faltası gıbı :1shok: kaydirigubbakcemile3

hadı kvrck tost yaptı sende cayını al hemen ye kı ılacını ıhmal etme

GUNAYDIN
ay yazık sana canım..
benımde pc den sansım yok
sureklı error verıyooo.

CNM BENIMM OLSUN KOTU BASLAMIŞ GUNUN GUZEL BITICEK INSALLAH KALAK KENDINE BIŞEYLER HAZIRLA SIMDI HAPINIDA BIR AN ONCE IC BAKALIMopuyorumnanaktan

ay kıyamam ben sana bugün moral bozmak yok
kızlar bugün cuma herkes dua ediyo tamam mı cuma edilen dualar kabul görürmüş hemde eger bi müslüman bi müslüman kardeşine dua ederse rabbim ona fazlasıyla verirmiş birbirimize dua edelim olur mu dualarınızda benide anmayı unutmayınnnn :Saruboceq:

amin kvrck ım canım benimmm
akşam yazdıklarını okudum ama pek bilgim olmadığından yorum yapamadım canım
inş. önümüzdeki ay güzel haberler ayı olacak inş. yeni yıl güzellikler getirir hepimize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…