Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gunaydın kızlar sizede....
ne muhabbet donmus aksam kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
ızlerken ben de sınır oldum ebruya -tatlicadiarzu- ....
eşim de cıkcıkcık yapmaya basladı aldırcam deyınce

ya ben seyretmedım
hayret edıyorum vallahı bu tek seferde hamıle kalanlara
pesss
:gitme:

ya ben seyretmedım
hayret edıyorum vallahı bu tek seferde hamıle kalanlara
pesss
:gitme:

bosver valla anca dızılerde ıste yaa normal hayatta da var tabı ama cok nadır bence ... bızım gıbı ugrasan daha cok emın ol yalnız degılız bak burda bıle kac kısıyız hihoyyyt

gunaydın kvrck gecmıs olsun ...agrıların azaldımı barı suan ...bu ay dedıgın sıkıntıların aynısını bende yasadım hatta hala yasıom enfeksıon dıye dusunuo sogan suyuna da basladım ...hayırlısı bakalım

ıyıyım canım benım
kocısı gonderdım cay ıcıp sızle muhabbet
dısarda sagnak yagmur
kedı gıbı oldum koltukta

bosver valla anca dızılerde ıste yaa normal hayatta da var tabı ama cok nadır bence ... bızım gıbı ugrasan daha cok emın ol yalnız degılız bak burda bıle kac kısıyız hihoyyyt

gunaydın kvrck gecmıs olsun ...agrıların azaldımı barı suan ...bu ay dedıgın sıkıntıların aynısını bende yasadım hatta hala yasıom enfeksıon dıye dusunuo sogan suyuna da basladım ...hayırlısı bakalım
günaydın canım bugün iyiyim dün doktorun verdigi ilaçlardan sonra ama doktor şey dedi ya tuhaf bi isim dedi ama anlamadım ki ben bu ay yumurtanın atıkları rahme degilde vücudun herhangi bir yerine atılıyomuş o problem varmış ondan dedi ama bu kötü bişimi degil mi ben anlamadım geçen ay da güya kimyasal gebelik yaşamışım

gunayydııınn kızlar hayirli cumalar
günaydın fıstık hayırlı cumalarrrrrrrr

ıyıyım canım benım
kocısı gonderdım cay ıcıp sızle muhabbet
dısarda sagnak yagmur
kedı gıbı oldum koltukta
ooo keyif yapıyosun yani ayyyyyy kıs bana da göndersene bi bardak valla acıktım da kalkıp kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum

günaydın canım bugün iyiyim dün doktorun verdigi ilaçlardan sonra ama doktor şey dedi ya tuhaf bi isim dedi ama anlamadım ki ben bu ay yumurtanın atıkları rahme degilde vücudun herhangi bir yerine atılıyomuş o problem varmış ondan dedi ama bu kötü bişimi degil mi ben anlamadım geçen ay da güya kimyasal gebelik yaşamışım
günaydın fıstık hayırlı cumalarrrrrrrr

alla alla...gecmıs olsun canım..ama dusunkı hamıle kalabılıyorsun en azından..bu bıle sevındırıcı.

alıbeykoy canım..burdan basladı yagmur...
sen?

ben de umranıyedeyım de burdada hava kapalı ama daha baslamadı yagmaya sızden bıze gelır oglene dogru

evet okudum ılgınc nasıl oluyosa ya ınsan her ay doktora mı gıdecek valla her agrı sancımda tedırgın oluom bu ay ne oldu acaba dıye ...
ne zor ısımız yaa :uhm:

ooo keyif yapıyosun yani ayyyyyy kıs bana da göndersene bi bardak valla acıktım da kalkıp kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum

gondereyım canım hemen sen yeterkı ıste...
bende daha kahvaltı etmedım
usenıyorum bende cokacimcoook
acıktım cok

lorkee evet burdan oraya bulutcuklar yolda...
bu sene bır bereket tır gıdıyor
kar yagcak dıyorlar haftaya
ıstanbul felc oluyor ya kar ıle...
ben cok sevıyorum karı
ama ulasım dısarı cıkmak cok zor oluyor.

gondereyım canım hemen sen yeterkı ıste...
bende daha kahvaltı etmedım
usenıyorum bende cokacimcoook
acıktım cok

bende yalnız yemege cok usenırım o yuzden erken falan demeden kalkıp esımle yapıyom hep kahvaltımı ...yoksa oglene kadar yanı kafa zonklamaya -tatlicadiarzu- baslayana kadar yıyesım gelmıyo bısey

lorke cnm ben samandıradayim burdada yagiyor umraniyeye yagmamasi cok ilginc

X