- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
canimm erkege hediye cok zorr oluyoo..isyerinde buroda calisiyosa buyuk kafe icme taslari var ona ikinizin resmini yaptir cay kasiginada isimlerinizi yazdirr olmazmiii
günüm geçmedi ki ovulasyon gününden 2 gün sonra baktılar bu sonuç çıktı bende anlamadım
canimm senin esini bilmiyorumda benim esim boyle ozel gunleri hic sevmiyoo kendisi aniden biseyler yapiyo o yuzden benimm fikirlerimm cokk klasik oluyo galoba:kedi:hımmm olabilir aslında:))))
günüm geçmedi ki ovulasyon gününden 2 gün sonra baktılar bu sonuç çıktı bende anlamadım
günaydın kızlar bugün çok moralim bozuk... sabah bi kalktık bütün mutfak kan içinde gece buzluktan et çıkarıp masaya koymuştum ve tüm kanı yerlere akmışhadi onu temizledim geldim açtım pc'mi ama pc de bozulmuş.sanırım harddiskte bir problem oldu.Allahtan eşimin pc'si var.şu an ondan bağlandım.Fakat bununda klavyesi ingilizce yazmak biraz yavaş oluyor ayrıca daha bişey yemedim açıııııııııımmmm
ilacımı içmem lazım bişeyler yiyip
kızlar eşim aradı şimdi kan tahlili sonucu 1.28 çıkmış
iyi demisin canimmm.. sizde bol bol cocuk icin calisin ozaman:lepi:benim ki çok sever ravzanur
ikide bir yılbaşında ne yapacaz diyor,
bende dedim çocuk yapacaz:))))))))))))
kizlar cikacam simdi cevabinizi bekliyorum sirf:bbo:
benim ki çok sever ravzanur
ikide bir yılbaşında ne yapacaz diyor,
bende dedim çocuk yapacaz:))))))))))))
kizlar ben size prolaktinizi olctur dunuzmu demistim .olcturdunuzmuubuyrunnnnnnnnn
bak ne kadar orjinal bir fikir yerimseniben