gunaydın kızlar sizede....
ne muhabbet donmus aksam kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
ızlerken ben de sınır oldum ebruya -tatlicadiarzu- ....
eşim de cıkcıkcık yapmaya basladı aldırcam deyınce
günaydınnnnnnn mugmug1 nasılsın bakalım bugün
ya ben seyretmedım
hayret edıyorum vallahı bu tek seferde hamıle kalanlara
pesss
:gitme:
ıyıyım canım benım
kocısı gonderdım cay ıcıp sızle muhabbet
dısarda sagnak yagmur
kedı gıbı oldum koltukta
gunayydııınn kızlar hayirli cumalar
ıstanbulun neresınde oturuyorsun mugmug saganak yagıs yazınca merak ettım de
ıyıyım canım benım
dısarda sagnak yagmur
kedı gıbı oldum koltukta
günaydın canım bugün iyiyim dün doktorun verdigi ilaçlardan sonra ama doktor şey dedi ya tuhaf bi isim dedi ama anlamadım ki ben bu ay yumurtanın atıkları rahme degilde vücudun herhangi bir yerine atılıyomuş o problem varmış ondan dedi ama bu kötü bişimi degil mi ben anlamadım geçen ay da güya kimyasal gebelik yaşamışımbosver valla anca dızılerde ıste yaa normal hayatta da var tabı ama cok nadır bence ... bızım gıbı ugrasan daha cok emın ol yalnız degılız bak burda bıle kac kısıyız hihoyyyt
gunaydın kvrck gecmıs olsun ...agrıların azaldımı barı suan ...bu ay dedıgın sıkıntıların aynısını bende yasadım hatta hala yasıom enfeksıon dıye dusunuo sogan suyuna da basladım ...hayırlısı bakalım
günaydın fıstık hayırlı cumalarrrrrrrrgunayydııınn kızlar hayirli cumalar
gunayydııınn kızlar hayirli cumalar
ooo keyif yapıyosun yani ayyyyyy kıs bana da göndersene bi bardak valla acıktım da kalkıp kahvaltı hazırlamaya üşeniyorumıyıyım canım benım
dısarda sagnak yagmur
kedı gıbı oldum koltukta
günaydın canım bugün iyiyim dün doktorun verdigi ilaçlardan sonra ama doktor şey dedi ya tuhaf bi isim dedi ama anlamadım ki ben bu ay yumurtanın atıkları rahme degilde vücudun herhangi bir yerine atılıyomuş o problem varmış ondan dedi ama bu kötü bişimi degil mi ben anlamadım geçen ay da güya kimyasal gebelik yaşamışım
günaydın fıstık hayırlı cumalarrrrrrrr
alıbeykoy canım..burdan basladı yagmur...
sen?
günaydın canım bugün iyiyim dün doktorun verdigi ilaçlardan sonra ama doktor şey dedi ya tuhaf bi isim dedi ama anlamadım ki ben bu ay yumurtanın atıkları rahme degilde vücudun herhangi bir yerine atılıyomuş o problem varmış ondan dedi ama bu kötü bişimi degil mi ben anlamadım geçen ay da güya kimyasal gebelik yaşamışım
ooo keyif yapıyosun yani ayyyyyy kıs bana da göndersene bi bardak valla acıktım da kalkıp kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum
gondereyım canım hemen sen yeterkı ıste...
bende daha kahvaltı etmedım
usenıyorum bende cokacimcoook
acıktım cok