Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kizlar herkese gunaydinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhayirli cumalarr .....
kizlar bende kahvalti yapmadim dahaaa.. simdi toast dediniz canim cekti vallahiiimafoldumben

amin canım
rabbim en çok isteyenden en hayırlısından başlayarak herbirimize dinimize ve vatanımıza hayırlı evlatlar verir bize inşallahhhhhhhhh

slm nbr kızlar nasıl gidiyor bakalım?

slm ıyılık valla senden naber
herkes yenı ayılıo gıbı akannehir

evet kesınlıkle cok onemlı dua edelım tum topık arkadaslarımız dıye de ekleyelım ..
hem dun hıcrı yılbasıydı bılıyorsunuzdur muharrem ayının ılk on gunu de com ehemmıyetlı haftaya asure gunu olacak ya :teytey:

varmı asure yapacak olan ıcınız de ben ılk defa denıcem bu sene kendı basıma

kendime sandviç yaptım... lor peyniri çarliston biber yanına yeşil zeytin... ama çayım yok... o da olmasın bari... bugün bi temizlik yapayım bari kızlar... sizden biraz uzak kalırım ama olsun.

noldu tarçınım aksilik ne?

günaydın kızlar bugün çok moralim bozuk... sabah bi kalktık bütün mutfak kan içinde gece buzluktan et çıkarıp masaya koymuştum ve tüm kanı yerlere akmış hadi onu temizledim geldim açtım pc'mi ama pc de bozulmuş.sanırım harddiskte bir problem oldu.Allahtan eşimin pc'si var.şu an ondan bağlandım.Fakat bununda klavyesi ingilizce yazmak biraz yavaş oluyor ayrıca daha bişey yemedim açıııııııııımmmm
ilacımı içmem lazım bişeyler yiyip

asogkl-----------------10 aralık
tudur------------------11,12 aralık
yvonna --------------12 aralık
anobis----------------12 aralık
ealtun---------------- 13 aralık
kendy000---------- 14 aralık
sellvi------------------ 16 aralık
sudet----------------- 17 aralık ses ver canım
A&S------------------- 18 aralık sende ses ver ayşeciğimmm

Kızlar gunaydınnn

nasılsınız

gaye odum koptu kan deyınce....

Kıvırcık ım galıba neagtıf kac gun gecmıstı kı

AYSEYLE EN SON BASKA TOPIKLERDE KONUSUYORDUK. BAYADIR BURAYA GELMEDI..ACABA TOPIK DEGISTIGINI BILIYOR MU

eşime yılbaşı hediyesi alayım diyorum ama kararsızım ?
karar verebilen var mı arkadaşlar?
canimm erkege hediye cok zorr oluyoo..isyerinde buroda calisiyosa buyuk kafe icme taslari var ona ikinizin resmini yaptir cay kasiginada isimlerinizi yazdirr olmazmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…