Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayselım liste sudenaz yontemınde bırleştırıldımı ne demişsin ona sordunmukı :) hem o listeye sudenaz bakmıyuorkı nıye öle bı acıklama yapma geregı duydun :) komik şek seni...

emin ol orda senın göremediğinn farklı bı sıcaklık vardı yılların sıcaklıgı vardı canım.

gunaydıın mugmug sekerkız...
bugun cok ısım var ama dayanamayıp arada yıne gelırım buralara ne olmus takıp etmeye

emin ol orda senın göremediğinn farklı bı sıcaklık vardı yılların sıcaklıgı vardı canım.

Muhakkak vardır canım benim ona bir lafım yok ama ben kendimi dışarıda gibi hissettim... Çünkü muhabbete dahil olamıyor sonradan gelen... Herkes birbirini tanıyor biliyor... Belki bizim başlığa girenler için de aynı his oluyordur çünkü bizde artık aile gibi olduk...İnşallah bizlerde yıllarca burada hep birlikte muhabbete devam ederiz.Çünkü hepimize destek oluyor burası.

Bunun dışında konular birleştirildiğinde ve eski başlıklar hükmünü yitirdiğinde ilk aklımıza gelen listeler oldu.Önceki başlığın sahibi sudenaz olarak gözüktüğü için direk onunla bağlantıya geçelim demiştik fakat sonradan Nur1111 sizin listeyle ilgilendiğinizi söyledi.Tabii o bunu belirtene kadar hepimiz sudenaz diye konuştuk sorumlu kişi için.
Amaç listelerin bozulmadan birleştirilmesiydi sadece.

ayselım liste sudenaz yontemınde bırleştırıldımı ne demişsin ona sordunmukı :) hem o listeye sudenaz bakmıyuorkı nıye öle bı acıklama yapma geregı duydun :) komik şek seni...

arkadaşım topiğin altında birinde sudenaz diğerinde aysellim yazıyordu sebep buydu
ikincisi topiğinizi ben kapatmadım moderatör kapattı neden uzatıyorsun anlamıyorum
ben sizden sonra topik açtım diye tüm sorun farkındayım ama modlara da gidin topikleri kaoatın demedim.
Ben son kez bu konuyla ilgili konuşuyorum
ister gelin ister gelmeyin bu topik iki topiğin birleşimi.
Liste düzenleme konusunu nur1111 de söyledim sizden biri de yapabilir diye.....

asogkl-----------------10 aralık
tudur------------------11,12 aralık
yvonna --------------12 aralık
anobis----------------12 aralık
ealtun---------------- 13 aralık
kendy000---------- 14 aralık
sellvi------------------ 16 aralık
sabirsiz80-----------17 aralık
sudet----------------- 17 aralık

gunaydıın mugmug sekerkız...
bugun cok ısım var ama dayanamayıp arada yıne gelırım buralara ne olmus takıp etmeye

hosgeldın canım
ay bende kendımı ne kadar yorgun hssedıyorum boyle
dun arkadaslarla bulustuk aksam
ayyy kalktım..kocam gıtmıs. mıdem bulanıyor
offf cok kotuyum
bırde garıp ruyalar gordum
hadı hayırlısıı

kızlar dun bır arkadasım hamıleydı.
hamıle kaldıktan sonra ılk defa gordum
4 aylık hıc kılo almamıs
boyle yanlızca gobegı bıraz sısmıs gıbı.
ay ne kadar guzel bır duygu.
1.ayda hamıle kalmıs hemen.
ıcımden keske bızlerede butun forum kızlarımıza dıye gecırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…