Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar dun bır arkadasım hamıleydı.
hamıle kaldıktan sonra ılk defa gordum
4 aylık hıc kılo almamıs
boyle yanlızca gobegı bıraz sısmıs gıbı.
ay ne kadar guzel bır duygu.
1.ayda hamıle kalmıs hemen.
ıcımden keske bızlerede butun forum kızlarımıza dıye gecırdım

İnşallah canım... Ne yapalım işte kimisi 1. ayda kalıyor kimiside yıllarca çabalıyor...

eda face de baktım dün çok şekersin canım bebişle mutlu aileniz daha da mutlu olacaksınız inş.
ve dediğin gibi gaye ve eşi çok benziyor birbirine canım

yok yaaa gelecek çarşamba bebişinin pati seslerini duyacaksın tatlım:)

delikafadulden delikafadulden delikafadulden seklınde olurum resmennnnnnnnnn
keske
arkadasım dogum kontrol hapını bıraktıgı ılk ay kalmıs
keske bende hap kullansaydım dıyorum ıcımden
cıldırcam bebek dıye
ver yarabbım lutfen bu ayyyyyyyyy
:kedi:

eda face de baktım dün çok şekersin canım bebişle mutlu aileniz daha da mutlu olacaksınız inş.
ve dediğin gibi gaye ve eşi çok benziyor birbirine canım

sağol canım sizde öyle bide nereye desem bilemedim sen kilolumusun allah aşkına spor yapıyon kızım dal gibisin ne eziyet ediyon kendine bebek arefesinde ben olmuşum 60 kilo takmıyom....kaydirigubbakcemile2

sağol canım sizde öyle bide nereye desem bilemedim sen kilolumusun allah aşkına spor yapıyon kızım dal gibisin ne eziyet ediyon kendine bebek arefesinde ben olmuşum 60 kilo takmıyom....kaydirigubbakcemile2

bende 58-59 arası gidip geliyorum canım benim
sen boy var bende o da yok:))))))))))))

kızlar ben dısarı cıkıyorum.kendınıze ıyı bakın oglen/aksamustu gorusurussssss
muckssssssssssss

bende 58-59 arası gidip geliyorum canım benim
sen boy var bende o da yok:))))))))))))

bana hiç kilolu görünmedin de benimde herif şişko sigarayı bıraktı ve hızla kilo almaya başladı her dönem spora başlıcak güya bende onun kadar yerim ama bünye meselesi heralde :icecream:

bana hiç kilolu görünmedin de benimde herif şişko sigarayı bıraktı ve hızla kilo almaya başladı her dönem spora başlıcak güya bende onun kadar yerim ama bünye meselesi heralde :icecream:

evet canım bünye meselesi bende öyleydim
ama d.kontol hapı kullanımı kilo almaya meyil hale getirdi beni
spor yaparak vucudum sıkılaşıyor memnunum yani

arkadaşım topiğin altında birinde sudenaz diğerinde aysellim yazıyordu sebep buydu
ikincisi topiğinizi ben kapatmadım moderatör kapattı neden uzatıyorsun anlamıyorum
ben sizden sonra topik açtım diye tüm sorun farkındayım ama modlara da gidin topikleri kaoatın demedim.
Ben son kez bu konuyla ilgili konuşuyorum
ister gelin ister gelmeyin bu topik iki topiğin birleşimi.
Liste düzenleme konusunu nur1111 de söyledim sizden biri de yapabilir diye.....

aysellim dediğin gibi sorun aslında halihazırda topik varken senin ikincikez birdaha açmandan kaynaklanıyor.ozaman keşke topik çacağına bizim topiğe gelseydiniz.şimdi ise eğer birleşme istenmiyorsa biz yeni bir başlık açalım.

aysellim dediğin gibi sorun aslında halihazırda topik varken senin ikincikez birdaha açmandan kaynaklanıyor.ozaman keşke topik çacağına bizim topiğe gelseydiniz.şimdi ise eğer birleşme istenmiyorsa biz yeni bir başlık açalım.

muhatabınız songül hanım topiğin altında ismi var ona iletin

evet canım bünye meselesi bende öyleydim
ama d.kontol hapı kullanımı kilo almaya meyil hale getirdi beni
spor yaparak vucudum sıkılaşıyor memnunum yani

benimki birazda tembellik canım ya sen yap sporunu iyi olur aslında bide yanlış hatırlamıyosam smmm sınavlarına girecen meslektaş olcaz desene :lepi:

Aslında şöyle bir durumda var... 2 aynı başlıkla topic varken bizlerde bazen karıştırıyorduk ve aysel bu konuda isim değiştirmeyi istemişti fakat yönetim buna izin vermemişti.... Şimdi ise iki başlığı tek başlık yaptılar.
Biz yakınlık gösterdik ve daha büyük aile olacağız her iki topictekiler kaynaşacaklar diye konuşurken sizin taraftan gelip azarlayan gidiyor nedense.Sanırım pek arkadaşcanlısı değilsiniz.
Nasıl isterseniz öyle devam edilsin... Bu topicte muhabbet devam ediyor ve gelip katılana her zaman kapılar açık.İstemeyen olursa ayrıca bir topic açabilir.

Kızlar dün progestan'a başladım yalnız bu ilaç ilk 1 saat içinde feci baş dönmesi yapıyor.Resmen sersemlik yapıyor... bi hoş oluyorum...

X