Günaydın canım.... hayırdır mide bulantısı falan :)) kız yoksam yolcu yola mı çıktı ki?
valla bılemedım Gaye...keske..gelecek carsamba gelecek pis kırmızılar..planlama oyle.keske yolda kaysa dusse...
kızlar dun bır arkadasım hamıleydı.
hamıle kaldıktan sonra ılk defa gordum
4 aylık hıc kılo almamıs
boyle yanlızca gobegı bıraz sısmıs gıbı.
ay ne kadar guzel bır duygu.
1.ayda hamıle kalmıs hemen.
ıcımden keske bızlerede butun forum kızlarımıza dıye gecırdım
yok yaaa gelecek çarşamba bebişinin pati seslerini duyacaksın tatlım:)
eda face de baktım dün çok şekersin canım bebişle mutlu aileniz daha da mutlu olacaksınız inş.
ve dediğin gibi gaye ve eşi çok benziyor birbirine canım
sağol canım sizde öyle bide nereye desem bilemedim sen kilolumusun allah aşkına spor yapıyon kızım dal gibisin ne eziyet ediyon kendine bebek arefesinde ben olmuşum 60 kilo takmıyom....kaydirigubbakcemile2
kızlar ben dısarı cıkıyorum.kendınıze ıyı bakın oglen/aksamustu gorusurussssss
muckssssssssssss
bende 58-59 arası gidip geliyorum canım benim
sen boy var bende o da yok:))))))))))))
bana hiç kilolu görünmedin de benimde herif şişko sigarayı bıraktı ve hızla kilo almaya başladı her dönem spora başlıcak güya bende onun kadar yerim ama bünye meselesi heralde :icecream:
arkadaşım topiğin altında birinde sudenaz diğerinde aysellim yazıyordu sebep buydu
ikincisi topiğinizi ben kapatmadım moderatör kapattı neden uzatıyorsun anlamıyorum
ben sizden sonra topik açtım diye tüm sorun farkındayım ama modlara da gidin topikleri kaoatın demedim.
Ben son kez bu konuyla ilgili konuşuyorum
ister gelin ister gelmeyin bu topik iki topiğin birleşimi.
Liste düzenleme konusunu nur1111 de söyledim sizden biri de yapabilir diye.....
aysellim dediğin gibi sorun aslında halihazırda topik varken senin ikincikez birdaha açmandan kaynaklanıyor.ozaman keşke topik çacağına bizim topiğe gelseydiniz.şimdi ise eğer birleşme istenmiyorsa biz yeni bir başlık açalım.
gaye özelden mesajımı aldın mı?
evet canım bünye meselesi bende öyleydim
ama d.kontol hapı kullanımı kilo almaya meyil hale getirdi beni
spor yaparak vucudum sıkılaşıyor memnunum yani
benimki birazda tembellik canım ya sen yap sporunu iyi olur aslında bide yanlış hatırlamıyosam smmm sınavlarına girecen meslektaş olcaz desene :lepi:
aysellim dediğin gibi sorun aslında halihazırda topik varken senin ikincikez birdaha açmandan kaynaklanıyor.ozaman keşke topik çacağına bizim topiğe gelseydiniz.şimdi ise eğer birleşme istenmiyorsa biz yeni bir başlık açalım.