Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

enfeksıyon ıcın fıtıl kullanıyrdun sanırım dımı kvrck o da batma yapıo ve yanma yanı bende yapmıstı yanı fıtıl degılde enfeksıyon yapıyor...
bende de suan enfeksıon oldu bıraz sanırım sancı yaptı sogan kuru baslasım bende 3 gundur ıcıyom bakalım

Canım benim inşallah bebiştir o batmalar falan... anlarız 15-20 gün sonra. :)

büyük aşklar hep böyle başlar... inşallah her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsun da bebiş gelsin :sm_cool:

umutlandırma beni bakiim kızıyorum bak lmaz:
zaten kafam karmakarışık bi çok istiyorum bebegi bi istemiyorum bi zamanı geldi diyorum bi birazdaha bekle offffffff :bbo:

ama benim internet burda iyi değil düşüp duruyorum.. yetişirim ben size genede ..
yaprak dökümü kasaba zap yapa yapa seyrediyorum bi taraftan..

ben de yaprak dokumune bakıom cars aksamı baskada bısey yok sankı sositososito

bısey sorucam kızlar bu sogan kuru ıcerken hamılelıge engel bır durum olusuyormu yanı ıcerken tutmaz vs gıbı bısey varmı bılıyormusunuz

yok engel olmuyor benim bildiğim... yaparken hamile kalanlar var çünkü

yok canım enfeksiyon degil şimdi ben akıntıma bakmak için dokundum hani uzarsa yumurtlama dönemi gelmiş oluyomuş ya onun için elime akıntıda çok peynir gibi şeyler geldi doktora sordukta belki mantar başlangıcı falan vardır zaten bebek istiyosunuz o enfeksiyona çevirmeden bi kullanın bişi olmaz temizlensin dedi o yüzden kullandım agrım falan yoktu yani

Canım benim inşallah bebiştir o batmalar falan... anlarız 15-20 gün sonra. :)

kısmet canım ya ama ona bu aralar sevinirmiyim bilmiyorum artık deli gibi istemiyorum o kadar sıkıntı var ki korkuyorum bebegin sorumluluğunu da alabilirmiyim üzerime diye eşim haklı galiba saglıklı bi anne olamıycam bu aralar

Allah hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman nasıb eder ınsallah tabı kı de derler ya bebek bereketıyle gelır dıye belkıde daha da yoluna koyar ınsallah herseyı ...
cok duaetmek lazım :Saruboceq:

rabbim kadınlara bu görevi bosuna vermemiş. annelik baska bişey.. çok güzel anne olursun.. pamuk kalpli bi tatlı kızdan baska ne olur ki?
erkekler bu sorumluğu daha zor alıyor, eşime sigarayı bıraktıramıyorum. artık arabada içmiyor en azından. ama benim için değil bebek için... sen taşısan bebeği diyorum hayatta bırakmazdın bunu. bırakırdım demiyo yaaa.. bende en azından dürüst diye avunuyorum :roflol:

yok engel olmuyor benim bildiğim... yaparken hamile kalanlar var çünkü

ıyı barı 3 gun yaptım daha
eskı topık vardı okudum bıraz ama kafam karıstı cok bırıkmıs sayfalar tedırgın olunca sormak ıstedım fisfisfis
bu ay ıcın nedense cok umutluyum hayırlısı bakalım

Allah hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman nasıb eder ınsallah tabı kı de derler ya bebek bereketıyle gelır dıye belkıde daha da yoluna koyar ınsallah herseyı ...
cok duaetmek lazım :Saruboceq:

herkese hayrıyla bereketiyle tez vakitte gelsin...

bende bi yandan yaprak dökümü izliyorum bir yandan size takılıyorum
bağımlılık yaptınız bendeopuyorumnanaktan

bugün bana verdiğin destek içimi ısıttı belki bi kız kardeşim olsa bana aynı şeyleri söylerdi ne eksik ne fazla sagol kaydirigubbakcemile5

bugün bana verdiğin destek içimi ısıttı belki bi kız kardeşim olsa bana aynı şeyleri söylerdi ne eksik ne fazla sagol kaydirigubbakcemile5

bir gün gerçekten kucaklamak istiyorum sizleri teker teker :CüvCüv: göbüş tokuşturarak.. yada çocuk bahçesinde hep beraber gün yaparak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…