ya dün baya bi limoniydi aramız ben aglaya aglaya uyuyakalmışım eşimde bana kızgın uyumuş sabah biraz gönlünü alayım dedim haksızlık ettim ona sonrası geldi tabi sabahın köründe :kedi: hani uzun zamandırda beraber olmuyoduk dün akşam da fitil koymuştum 8 gibi falan bugünde ateşim yükselince bide akşama dogru sancılar başladı otururken kalkarken arada igne batıyo sanki kasıklarıma bütün gün hiçbirşey yemedim dedim ki fitilden mi birliktelikten mi yoksa hakkaten bu sefer birleşme mi olduda sancıyo hiç böyle bişi yaşamamıştım hatta ne kadar baglantılı bilmiyorum ama bacaklarımın üzerinde bi yük var sanki fena agrıyolar
ya dün baya bi limoniydi aramız ben aglaya aglaya uyuyakalmışım eşimde bana kızgın uyumuş sabah biraz gönlünü alayım dedim haksızlık ettim ona sonrası geldi tabi sabahın köründe :kedi: hani uzun zamandırda beraber olmuyoduk dün akşam da fitil koymuştum 8 gibi falan bugünde ateşim yükselince bide akşama dogru sancılar başladı otururken kalkarken arada igne batıyo sanki kasıklarıma bütün gün hiçbirşey yemedim dedim ki fitilden mi birliktelikten mi yoksa hakkaten bu sefer birleşme mi olduda sancıyo hiç böyle bişi yaşamamıştım hatta ne kadar baglantılı bilmiyorum ama bacaklarımın üzerinde bi yük var sanki fena agrıyolar
büyük aşklar hep böyle başlar... inşallah her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsun da bebiş gelsin :sm_cool:
ama benim internet burda iyi değil düşüp duruyorum.. yetişirim ben size genede ..
yaprak dökümü kasaba zap yapa yapa seyrediyorum bi taraftan..
ben de yaprak dokumune bakıom cars aksamı baskada bısey yok sankı sositososito
bısey sorucam kızlar bu sogan kuru ıcerken hamılelıge engel bır durum olusuyormu yanı ıcerken tutmaz vs gıbı bısey varmı bılıyormusunuz
yok canım enfeksiyon degil şimdi ben akıntıma bakmak için dokundum hani uzarsa yumurtlama dönemi gelmiş oluyomuş ya onun için elime akıntıda çok peynir gibi şeyler geldi doktora sordukta belki mantar başlangıcı falan vardır zaten bebek istiyosunuz o enfeksiyona çevirmeden bi kullanın bişi olmaz temizlensin dedi o yüzden kullandım agrım falan yoktu yanienfeksıyon ıcın fıtıl kullanıyrdun sanırım dımı kvrck o da batma yapıo ve yanma yanı bende yapmıstı yanı fıtıl degılde enfeksıyon yapıyor...
bende de suan enfeksıon oldu bıraz sanırım sancı yaptı sogan kuru baslasım bende 3 gundur ıcıyom bakalım
Canım benim inşallah bebiştir o batmalar falan... anlarız 15-20 gün sonra. :)
kısmet canım ya ama ona bu aralar sevinirmiyim bilmiyorum artık deli gibi istemiyorum o kadar sıkıntı var ki korkuyorum bebegin sorumluluğunu da alabilirmiyim üzerime diye eşim haklı galiba saglıklı bi anne olamıycam bu aralar
yok canım enfeksiyon degil şimdi ben akıntıma bakmak için dokundum hani uzarsa yumurtlama dönemi gelmiş oluyomuş ya onun için elime akıntıda çok peynir gibi şeyler geldi doktora sordukta belki mantar başlangıcı falan vardır zaten bebek istiyosunuz o enfeksiyona çevirmeden bi kullanın bişi olmaz temizlensin dedi o yüzden kullandım agrım falan yoktu yani
kısmet canım ya ama ona bu aralar sevinirmiyim bilmiyorum artık deli gibi istemiyorum o kadar sıkıntı var ki korkuyorum bebegin sorumluluğunu da alabilirmiyim üzerime diye eşim haklı galiba saglıklı bi anne olamıycam bu aralar
yok engel olmuyor benim bildiğim... yaparken hamile kalanlar var çünkü
Allah hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman nasıb eder ınsallah tabı kı de derler ya bebek bereketıyle gelır dıye belkıde daha da yoluna koyar ınsallah herseyı ...
cok duaetmek lazım :Saruboceq:
rabbim kadınlara bu görevi bosuna vermemiş. annelik baska bişey.. çok güzel anne olursun.. pamuk kalpli bi tatlı kızdan baska ne olur ki?
erkekler bu sorumluğu daha zor alıyor, eşime sigarayı bıraktıramıyorum. artık arabada içmiyor en azından. ama benim için değil bebek için... sen taşısan bebeği diyorum hayatta bırakmazdın bunu. bırakırdım demiyo yaaa.. bende en azından dürüst diye avunuyorum :roflol:
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öptüm byeeopuyorumnanaktan
bugün bana verdiğin destek içimi ısıttı belki bi kız kardeşim olsa bana aynı şeyleri söylerdi ne eksik ne fazla sagol kaydirigubbakcemile5