Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

prayforu ablacim beni eklemissin arkds olarak kabul ettim cok tesekkur ederim,,,

:1hug:
sayısız tatlı kız kardeşim oldu ne güzel..
pek duygusalım bugun aglayıp duruyorum ekran basında..

bu kadar duygusallık bilmem nelere işaret.. hamileyim galiba...

Son düzenleme:
kızlar selam
size bişey danışıcam yumurtlama zamanınmdan beri ki soldan yumurtladığımı sanıyorum geçmeyen kasık ağrım var
arada bıçak gibi saplanıyor iki büklüm yere kapaklanıyorum sizce ne olabilir
regl günümde yarın

kızlar selam
size bişey danışıcam yumurtlama zamanınmdan beri ki soldan yumurtladığımı sanıyorum geçmeyen kasık ağrım var
arada bıçak gibi saplanıyor iki büklüm yere kapaklanıyorum sizce ne olabilir
regl günümde yarın

ya ben ümit verip durmak istemiyorum ama bunlar benim belirtilerim :)
yere kapaklanmadım ama 1-2 kere adım atamadıgım oldu agrıdan

ya ben ümit verip durmak istemiyorum ama bunlar benim belirtilerim :)
yere kapaklanmadım ama 1-2 kere adım atamadıgım oldu agrıdan

canım benim düşündüğüm bebek değil çünkü adet sancım var sanki
yani alsında tabiki çok isterim ama benim korkum kist filan olmasa
bu arada canım sana çok tşk ederim hızır gibisin maşallah Allah sanada ebbeişinide sağlık versin
benden çok dua aldın haberin olsun
tabi bide hemşerilik var bende izmirliyim

:1hug:
sayısız tatlı kız kardeşim oldu ne güzel..
pek duygusalım bugun aglayıp duruyorum ekran basında..

bu kadar duygusallık bilmem nelere işaret.. hamileyim galiba...

saol ablacim allah razi olsun,,,bende burda sizler gibi guzel ablalar edindim ,,,ins ins ins hamile oldugun icindir bu duygusallik ablacim,,,

canım benim düşündüğüm bebek değil çünkü adet sancım var sanki
yani alsında tabiki çok isterim ama benim korkum kist filan olmasa
bu arada canım sana çok tşk ederim hızır gibisin maşallah Allah sanada ebbeişinide sağlık versin
benden çok dua aldın haberin olsun
tabi bide hemşerilik var bende izmirliyim

en kötü ihtimal üşütmüşsündür. idrar yollarından bi enfeksiyon olmuştur.. dert etme ama adet olmazsan kan testi yaptır bebek olmadıgından emin olmadan tedavi ilaç alma sakın

utandımmm alışık değilim bukadar sözle iltifata .. :asigim:

aayyyyyyyyyy bende sazan gibi atladim pardon ablacim yaa sen zaten hamisdin demi cok ozur dilerim unuttum birden,,,

en kötü ihtimal üşütmüşsündür. idrar yollarından bi enfeksiyon olmuştur.. dert etme ama adet olmazsan kan testi yaptır bebek olmadıgından emin olmadan tedavi ilaç alma sakın

utandımmm alışık değilim bukadar sözle iltifata .. :asigim:

canım çok sağol kendimi dinlemicem diyorum ama ne mümkün inş bebiş benledir
değilsede sağlık olsun aslında drar yolları iltihabım var ama 4 aydır filan böyle bişiy yoktu
bu ay oldu kullanmam gereken abtibiyotiğim var ama regl olmayı bekliyorum olunca içicem artık akıllandım

canım çok sağol kendimi dinlemicem diyorum ama ne mümkün inş bebiş benledir
değilsede sağlık olsun aslında drar yolları iltihabım var ama 4 aydır filan böyle bişiy yoktu
bu ay oldu kullanmam gereken abtibiyotiğim var ama regl olmayı bekliyorum olunca içicem artık akıllandım

ben bi kere aptallık edip iğne olmuştum enfeksiyon yüzünden.. o ay öyle çok dua etmiştimki inşallah hamile değilimdir. diye
duayı geri çevirmek 1.5 yılımı aldı :) :Saruboceq:

ben bi kere aptallık edip iğne olmuştum enfeksiyon yüzünden.. o ay öyle çok dua etmiştimki inşallah hamile değilimdir. diye
duayı geri çevirmek 1.5 yılımı aldı :) :Saruboceq:

canım sen idrardan mı öğrendin meleğini
ne zaman test yaptın

canım sen idrardan mı öğrendin meleğini
ne zaman test yaptın

tarih geçtikten 6 gün sonra test yaptım. aynı gün dr a gittik, ultrasonda gördük, kan tahlilide verdim.
ama adet tarihimden 4 gün önce kendimi hamile hissedip test yapmıştım. çok net bi tek çizgi görmüştüm... sebincim teselli etmişti beni..

tarih geçtikten 6 gün sonra test yaptım. aynı gün dr a gittik, ultrasonda gördük, kan tahlilide verdim.
ama adet tarihimden 4 gün önce kendimi hamile hissedip test yapmıştım. çok net bi tek çizgi görmüştüm... sebincim teselli etmişti beni..

canım bende 3 gün kala yaptım aynen kocaman bi tek çigi çıktıda ondan sordum
6 gün ha ne sabırlıymışsın maşallah

X