Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet canım 1 yıllık smmm yim ama babamda sm olunca beraber çalışıyoz daha üzerime almadım bağımlı çalışyom...

çok güzel canım
kendini daha da geliştirmiş olursun
çok güzel fırsat
ben belge alınca tanıdığım var bir süre onunda devam etmeyi düşünüyorum
işyerinde bu konuda kendimi fazla geliştiremiyorum

günaydın güzel forumumum güzel anneleri güzel anne adayları nasılız bugün bakalım opuyorumnanaktan

günaydın şekerim
bizler iyiyiz sen nasılsın?
sagol tatlım iyiyim moralim düzeldi baya bi kacişim bana şubatın ikinci haftası beraber ankaraya gitme sözü verdi Şeniz
ama şu kasıklarımda ki sancı canımı sıkmaya başladı gitmiyo bi türlü adım attıkça oturup kalktıkça bile sancıyo

ya kızlar bu kasıklar neden sancıyo halaaa offfffffffff kötü bişi olmasın korkmaya başladım valla

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım ben biraz sabırsızlanıyorum hala kırmızılar gelmedi çok heyecanlıyım gidip test yaptırmamak için zor bekliyorum yarına kadar gelmezse yarın yaptırıcam kızlar opuyorumnanaktan

sudet; hoşgeldin
bugün senin beklenen günü inş. gelmez kırmızılar tatlım

inşallah canım normalde sabah kalktığımda gelirdi sabba 7 ye yani ama hala gelen giden yok çok azbi sancı hissediyorum sanki ama hiç akıntı falan yok hayırlısı inş. dayanamayım öğleden sonra yaptırırım belki test delikafadulden

canım benim inş. Yaa
bebiş haberi alırız senden tatlım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…