Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

amin inş. canım.benim batmadan çok regl sancısı gibi sancım var.Hayırlara çıksın inş.:Saruboceq:

bana da folbıol yazdı dr o da laf olsun dıye yazıyorum ıcın rahatlasın normalde genc anne adaylarında cok gerek yok aslında haftada 3 tane ıcsen yeter demıstı

eee anne olmak için ideal yaşı 25 kabul ettiklerine göre pek de genç sayılmam.27 yaşındayımkaydirigubbakcemile3

Kızlar klomenin üstünde Gonadotropik ovülasyon oluşturucu yazıyor... Benim bebem gonadotropik bebe olcak inşallah :))

yaşıtım bir arkdaşım 2. çocuguna hamile. hiçbir test yaptırmamıs.5 aylık hamile risk misk ugrasmak istemiyorum. daha çok stres yapıyolar dedi :) rutin ultrason kontrollerine gidiyor sadece..

Kızlar klomenin üstünde Gonadotropik ovülasyon oluşturucu yazıyor... Benim bebem gonadotropik bebe olcak inşallah :))

o ne demek ola ki ...
ıyı kı google var hemen bakalım

eee anne olmak için ideal yaşı 25 kabul ettiklerine göre pek de genç sayılmam.27 yaşındayımkaydirigubbakcemile3

valla bende 26 yım ama bana senın gıbı genc anne adayları dedı doktor zemuszemus
bız hala gencız bence 25 vs dıyenlere takılmayalım

yaşıtım bir arkdaşım 2. çocuguna hamile. hiçbir test yaptırmamıs.5 aylık hamile risk misk ugrasmak istemiyorum. daha çok stres yapıyolar dedi :) rutin ultrason kontrollerine gidiyor sadece..

Olsun canım sen bakma ona.stres yapacak bir şey yok ki ortada.mesela seninki riskli gebelik sayılır mı bilmiyorum ama benimki diyabetten dolayı riskli gebelik sayılıyor.(sayılacak yani.sanki gebeymişim gibi oldu :) )o nedenle extra ne gerekiyorsa yaptırırım.yoksa öteki türlü rahat edemem ben.sonradan üzülmemek için baştan önlem almak lazım.

o ne demek ola ki ...
ıyı kı google var hemen bakalım

valla bende 26 yım ama bana senın gıbı genc anne adayları dedı doktor zemuszemus
bız hala gencız bence 25 vs dıyenlere takılmayalım

Ben yaşa pek takılmam.minyon tipliyim zaten.geçen marketteki kız bizi eşimle öğrenciyiz de birlikte yaşıyoruz sanmış.evliyim yaş 27 deyince ağzı açık kaldı.ben 19-20 tahmin etmiştim dedi.ben de nerdeeeeee dedim.bir arkadaşım hep "bodur tavuk daima piliçtir"derdi.bu da bizim gibi minyonların tesellisi herhalde kaydirigubbakcemile3

Gonadotropik hormonlar varmıs ...
esey bezı uyaran dıyo ...
Gonadotropik ovulasyon da uyarılmıs yumurta falan mı oluo nedır o hormonlarla .............vızrt zırt ole bısey ıste kafamçokkarıştı

"bodur tavuk daima piliçtir" puhahahah hahahah süper söz valla.... hepimiz çıtırız hepimiz piliçiz :)

.....bir arkadaşım hep "bodur tavuk daima piliçtir"derdi.bu da bizim gibi minyonların tesellisi herhalde kaydirigubbakcemile3

supermıs delikafadulden
bende mınyon degılım ama yuz ıfademın cocuksu olduıgunu soyluyorlar ....
yırtıyoz yanı bı yerlerden ıste :1rolleyes:

Kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum... geçen günden tavuk vardı onu didikleyip tavuklu pilav yapayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…