kızlar selaam
ancak okudum. bırakamadım kaynatmışsınız..
gaye çok sevindim .bak işler yolundaymış bundan sonra stres etme nolur...
efsanur çook tebrikler canım benim. benim sat 5 ekim . seninki kaçtı?
ayselcim işte geldimmm
sebinim sanada bir not : hamile oldugum ay her türlü şekilde yumurtlama , döllenme yerleşme hep ara ara değişik kasıkta batma oldu. çok kısa kesik bir sancı.. hatta bir ara idrar enf. olurmu diye konusmustuk... insallah seninde sebep bebiştir..
bana da folbıol yazdı dr o da laf olsun dıye yazıyorum ıcın rahatlasın normalde genc anne adaylarında cok gerek yok aslında haftada 3 tane ıcsen yeter demıstı
bence önerilen miktarda alman daha uygun.kaç mg'lık?
eee anne olmak için ideal yaşı 25 kabul ettiklerine göre pek de genç sayılmam.27 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
Kızlar klomenin üstünde Gonadotropik ovülasyon oluşturucu yazıyor... Benim bebem gonadotropik bebe olcak inşallah :))
Kızlar klomenin üstünde Gonadotropik ovülasyon oluşturucu yazıyor... Benim bebem gonadotropik bebe olcak inşallah :))
eee anne olmak için ideal yaşı 25 kabul ettiklerine göre pek de genç sayılmam.27 yaşındayımkaydirigubbakcemile3
yaşıtım bir arkdaşım 2. çocuguna hamile. hiçbir test yaptırmamıs.5 aylık hamile risk misk ugrasmak istemiyorum. daha çok stres yapıyolar dedi :) rutin ultrason kontrollerine gidiyor sadece..
o ne kız?sevindiğine göre güzel bişey kaydirigubbakcemile3
o ne demek ola ki ...
ıyı kı google var hemen bakalım
valla bende 26 yım ama bana senın gıbı genc anne adayları dedı doktor zemuszemus
bız hala gencız bence 25 vs dıyenlere takılmayalım
Tropik bebenin bir cinsi gonadotropik kaydirigubbakcemile3 .... tropik bebiş olcak işte hemde en gonadosundan
Ben yaşa pek takılmam.minyon tipliyim zaten.geçen marketteki kız bizi eşimle öğrenciyiz de birlikte yaşıyoruz sanmış.evliyim yaş 27 deyince ağzı açık kaldı.ben 19-20 tahmin etmiştim dedi.ben de nerdeeeeee dedim.bir arkadaşım hep "bodur tavuk daima piliçtir"derdi.bu da bizim gibi minyonların tesellisi herhalde kaydirigubbakcemile3
.....bir arkadaşım hep "bodur tavuk daima piliçtir"derdi.bu da bizim gibi minyonların tesellisi herhalde kaydirigubbakcemile3
bu arada ruh hallerimiz görünmüyor artık neden acep?
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum... Geçen günden tavuk vardı onu didikleyip tavuklu pilav yapayım bari.